HemligKontakt - 24 Recensioner

HemligKontakt Logo

8% rekommendera, 24 Recensioner

  1. HemligKontakt
  2. Mer passion i ditt liv
  3. Säkert flörtande
  4. Hur du kommer igång!
  5. Kontakt
  6. HemligKontakt Recensioner
  7. Skriv också en recension om HemligKontakt

HemligKontakt

Vill du ha en sexig flirt eller är du ute efter en spännande tid? Här på HemligKontakt är allt möjligt, och så anonymt som du vill att det ska vara! Här kommer du hitta snygga kvinnor och män som passar dina preferenser. Nya medlemmar registrera sig varje dag för att hitta fler äventyr och mer passion i livet. Livet är kort, så varför inte njuta av det? Gå inte miste om något, registrera dig här på HemligKontakt redan nu.

Minimiåldern för att delta i HemligKontakt är 18 år gammal. Denna hemsida kan användas på både PC och mobila enheter. I fall möter du problem med hur HemligKontakt visas på enheten, vänligen kontakta vårt supportteam. HemligKontakt är en plattform för män och kvinnor som söker en rolig eller spännande kontakt. Varje dag kommer nya män och kvinnor registrera dig. Registreringen är gratis, baserat på dina profilinställningar, får du matcher, men du kan även använda vår sökfunktion och bläddra profiler själv. Profilerna på HemligKontakt är delvis fiktiva fysiska arrangemang med dessa profiler är inte möjligt. Hittade en trevlig man eller kvinna? Hör av dig genom att skicka ett meddelande eller blinkning. För frågor kan du alltid kontakta vår kundtjänst. Din fråga behandlas med omsorg och diskretion och du kommer att få svar inom 24 timmar. Tveka inte och registrera dig nu. Ha så kul!

HemligKontakt Details

Hits: 1170

URL: http://www.hemligkontakt.com/

Kategorier: Erotiska Kontakter

Recensioner: 24

Mer passion i ditt liv

Vi blir alla uttråkade nu och då; vi behöver nya utmaningar som hjälper oss att bryta oss loss från våra vanliga rutiner. HemligKontakt vill hjälpa dig att berika ditt sociala liv! Oavsett om du är i ett förhållande eller singel kan du hitta människor som är precis som du. Prata, flörta och vem vet vad som händer sedan! Lämna tristessen och ensamheten bakom dig - Registrera dig nu!

Säkert flörtande

Alla profiler på HemligKontakt kontrolleras manuellt. Om du kommer över någon profil, användare eller något meddelande som väcker oro, vänligen skicka då ett meddelande till vår kundtjänst. Dina personliga uppgifter hålls under strikt sekretess med största omsorg. Säkerhet och tillförlitlighet är vår prioritet - du kan lita på oss!

Hur du kommer igång!

Skapa din profil på mindre än en minut! Med en profil kan du kommunicera med andra medlemmar. Våra prenumeranter är män och kvinnor som vill utöka sin umgängeskrets genom att leta efter nöje och vänskap, spänning och passion - eller kanske till och med ett seriöst förhållande. Du får gärna titta runt.

Kontakt

Om du har några problem med vår tjänst, vänligen kontakta vår kundtjänst:
[email protected]

Ägare av hemsidan

Festivus Media BV
Bezuidenhoutseweg 161
2594 AG
’s-Gravenhage
Nederländerna

E-Mail : [email protected]
Stichting Administratiekantoor Media Meesters
Kommersiellt registernummer: 60194235


HemligKontakt recensioner (24):

HemligKontakt - Hemlig kontakt, i (bluff)-dejtingens värld

0

Recension:
Uppdatering 2, ett år efteråt, i januari 2018.

På Hemlig Kontakt har jag inte lyckats med att träffa någon tjej/kvinna. Då försökte jag verkligen under tidperioden dec 2016 till maj 2017, då jag chattade med 2-3 tjejer, och specifikt en, som sade sig vara en rödhårig hårfrisörska i Stockholm.

Hårfrisörskan var väldigt trevlig att chatta med, verkade urseriös, jag gillade henne. Hon berättade att hon hade dejtat en kille härifrån efter att ha varit på sajten, under någon vecka, i början av dec 2016, men den dejten var inte bra.

Så hon letade vidare. Hon skrev att hon ville träffas, någon gång efter jul/nyår 2016/2017. I januari så kunde hon inte för då skulle hon hjälpa sin sjuka mamma? Och så höll det på ett tag. Till slut skulle vi kanske träffas, jag hade till och med köpt en röd ros, hon skulle kontakta mig om en tid under dagen. Men hon hörde aldrig av sig? Där fick det räcka för mig. Efter att ha lagt ned ca 10 000 kr i chatt-avgfiter så gav jag upp.

Att ses anonymt över en fikafejt, på en allmänn plats, är ju inget märkvärdigt. Hon skrev en gång att hon var väldigt blyg, och rädd att jag inte skulle gilla henne.

Är du ute efter att bara ha sex, snabbt, så finns det andra kanaler. Nu var jag inte det. Jag ville träffa någon att vara ihop med.

Så detta var läropengar, i (bluff)-dejtingens värld. Jag avråder från Hemlig Kontakt.

Fördelar:
Inga alls. Slöseri med ens tid och pengar. Du blir bara ledsen och besviken.

Nackdelar:
Bedrägeri. Du blir bara ledsen och besviken.

Dennis N. rekommenderar INTE HemligKontakt till vänner

HemligKontakt - Journalist

0

Recension:
Denna sajt, liksom övriga i samma bransch, har likartat
upplägg: fjärrstyrt program som levererar chattkontakter,
oftast fejkade. Ingen kontakt utöver chatt är möjlig, av
samma orsak censureras e-adresser, telefonnummer
och hänsyftningar till möjlig fysisk kontakt. Syftet har
endast en utgångspunkt: vinster utan juridiska risker.

Fördelar:

Nopp!

Nackdelar:

Rubbet!!

Nick Niels rekommenderar INTE HemligKontakt till vänner

HemligKontakt - Fejk bluff sida det.jag också lurad 1400.det

0

Recension:
Känna mig dumt som fan förr att slösa pengar dit.vårt kan man anmäla dom

Fördelar:
Ingen

Nackdelar:
Man bara luras så ni vet.

Zidane rekommenderar INTE HemligKontakt till vänner

HemligKontakt - Hemligkontakt - Hela skiten är fejk!

0

Recension:
Sjukt missnöjd, bara en massa fejkprofiler!! När jag gick med här och började chatta runt med dessa - som jag trodde var riktiga - tjejer, tyckte jag att det verkade som en riktigt skön sida. Såklart ska man alltid vara försiktig med att det kan finnas vissa fejkprofiler ja absolut. Med tiden började jag chatta med flera tjejer och ett tag var det framför allt två tjejer som jag tyckte lite extra om att prata med.
Chattade runt med ett gäng tjejer ett tag innan jag började fatta vilken gigantisk bluff detta var!!
Tjejerna på den här sidan vill inte lämna ut några uppgifter om de har mail eller liknande. En tjej som jag hann prata ganska bra med och som jag - nåja - trodde att jag kände, vägrade svara på frågan om hon hade mail, och på frågan om hon hade facebook sa hon att hon inte gillar facebook sedan det börsnoterades x antal år sedan.
Några av de har sagt att de inte ens har mail, viket jag tyckte lät konstigt eftersom nästan alla idag har mail. Sedan säger de det ena med det andra som de vill hitta på i sängen och utanför men när man väl börjar prata om att ses, då drar de öronen åt sig och har inte tid eller så ger de miljoner förklaringar till att de inte kan!
När man tror att man träffat en riktigt härlig och trevlig person så visar det sig att nej minsann, det är en jävla fejkprofil, en dator eller någon menlös idiot på andra sidan som svarar en! Dessutom dyrt, allt för att man ska bli av med pengar! Sedan får man massor av exakt likadana meddelanden från helt olika personer, det skriker verkligen bluff om detta skit!! Tycker vi alla borde gå samman och anmäla detta skitföretag som luras rakt igenom!! Oärliga och vidriga är de!! De skulle bli tvingade att stänga ner sidan och betala tillbaka alla pengar som de har blåst en på!!

Fördelar:
Ser tyvärr ingar fördelar! Mycket möjligt att det finns någon riktig profil på denna sida, men jag har då inte stött på en enda!

Nackdelar:
Tyvärr för många! Rent skit!

Daniel rekommenderar INTE HemligKontakt till vänner

HemligKontakt - Bedrägeri. Betala aldrig pengar.

0

Recension:
Bara för att kolla har jag startat två konton på hemligkontakt.
Två olika tjejer skriver exakt samma meddelande till mig.

Denna sida är bara BEDRÄGERI. Du kommer ALDRIG att få träffa någon av "tjejerna" som påstås finnas där.

Betala aldrig pengar till dem, hur lockande det en är att försöka. Du blir bara fattigare utan någon tjej.

Fördelar:
Finns inga, bara bedrägeri

Nackdelar:
Allt

CFB rekommenderar INTE HemligKontakt till vänner

HemligKontakt - Bedrägeri pÃ¥ hÃ&

0

Recension:
HemligKontakt är inget annat än bedrägeri vars syfte är att lura killar på pengar. Alla "tjejer" är bluff och existerar INTE i verkligheten. Det är anställda personer som svarar på dina meddelanden och du kommer aldrig få kontakt med tjejerna. Betala aldrig pengar.
Jag har lyckligtvis inte gett dem några pengar, det var nära att jag provade men jag genomskådade bluffen i tid.

Fördelar:
Fina tjejer att titta på och flera är nakna, men du kommer aldrig att få träffa dem så betala inget bara titta.

Nackdelar:
Bedrägeri, du blir bara lurad på dina pengar.

Freddy rekommenderar INTE HemligKontakt till vänner

HemligKontakt - Bra gjort men fake

0

Recension:
Som titeln anger. De anställda på sidan gör ett bra jobb för att suga in en och lägga mer och mer pengar... Vilket det i slutändan handlar om..
De bombarderar en med olika typer av tjejer för att man ska fastna för nån av dem.. sen kommer de spamma dig för att du ska skriva tillbaka.. och ge dem mer pengar..

Fördelar:
Finns inga

Nackdelar:
Det blir snart uppenbart för en att det är fejk.

MrWaffles rekommenderar INTE HemligKontakt till vänner

HemligKontakt - Wabasto

0

Recension:
Jag blev fast på sidan men insåg efter ett tag att det inte stämde med tjejerna. Mär man vill använda privatmejlen så får man till svar att dom bara har jobbets mejl och bara massa korta svar och att dom också betalar men skulle dom betala så skrev dom nog mer än en textrad. Jag registrerade mig på sidan som tjej och då får man inga matchar och det finns inga killar online i Stockholm på hela dygnet och jag kan lova att det är garanterat fler killar än tjejer på denna sida. Som kille så finns det minst 100 tjejer online hella tiden. Konstigt eller

Fördelar:
Man ser till att andra kan leva på dina pengar

Nackdelar:
Man blir fattigare för varje svar

Jonas rekommenderar INTE HemligKontakt till vänner

HemligKontakt - jag tvivlar på vissa kontakter

0

Recension:
Jag har hittat samma tjej/kontakt med samma frofilnamn samma profil text översatt på olika språk fast påstår att hon bor på kanske 5-6 olika ställen stockholm, holland, australien, nordgylland, tyskland

Fördelar:
Vet inte

Nackdelar:
vet inte

tvivelkill rekommenderar INTE HemligKontakt till vänner

HemligKontakt - Är det någon som lyckats bra?

3

Recension:
Jag undrar ifall någon lyckats med att träffa någon av de oftast trevliga kvinnorna på HemligKontakt?

Jag hittade efter ett tag fem kvinnor som är trevliga att chatta med. De berättade sina riktiga förnamn, vad de jobbade med och var de bor. Med Google hittade jag personer med motsvarande namn, och ålder på angivna platser. Så de verkar vara riktiga, eller så är de ytterst bra skådespelare.

Det var kul att chatta med dem. Nu har jag fastnat för en av dem, och chattar enbart med henne. Nu är det den tionde dagen jag chattar med henne. Jag har bett om bilder, som hon har skickat. Bilden på musen tog dock ett tag. Jag gillar henne.

Så det vore toppen ifall hon finns i verkligheten. Bättre julklapp skulle jag inte kunna få.

Som många skriver här kommer det ibland märkliga svar, som fått mig att fundera på ifall det är olika personer jag chattar med. Å andra sidan har jag också skrivit "märkliga" svar.

Jag var också å andra sidan "hemlig för henne. Så för att bryta isen, från min sida, så talade jag om för henne nyligen vad jag heter på rikigt, och mitt öppna telnummer, så hon kan kolla upp mig, att jag inte är en "psykopat".

Jag hoppas att hon, ifall hon finns på riktigt, tar mod till sig, som jag gjorde, och ger mig sitt efternamn och telnummer.

Jag fortsätter med att chatta någon vecka till med henne, och ser hur det utvecklar sig.

Jag har hitintills lagt ned ca 3.000 kr i chatt-avgifter. Det mostvarar 200 chatt-svar.

Tjejer "kostar" ju annars också, oavsett hur man än träffar och lever med dom. Träffar man den rätta så kan det vara värt en hel del.

Med en kostnad på 15 kr per chatt, som vi killar får betala får man vara varsam och seriös med vilka man chattar med.

Fördelar:
Kvinnorna är nästan alltid sympatiska och trevliga att chatta med, som det är i verkligheten.

Nackdelar:
Går inte att veta ifall kvinnorna existerar i verkligheten utan är fejk-profiler som HemligKontakt skapat och/eller betalar riktiga tjejer för att skriva svar, så HemligKontakt kan profitera på oss trånande killar.

Det är i sådana fall en genialsk affärside för den som driver HemligKontakt.

Skriv också en recension om HemligKontakt

  • din e-mailadress är inte synlig för andra besökare


Ja, jag skulle rekommendera HemligKontakt till mina vänner
Nej, jag skulle inte rekommendera HemligKontakt till mina vänner
Inte aktuellt/Ingen åsikt


Skicka mig ett e-mail när någon skriver en ny recension om denna hemsida

Skicka mig ett e-mail när någon reagerar på min recension

Besök HemligKontakt


Hem » Erotiska Kontakter » HemligKontakt