HemligKontakt - 29 Recensioner

HemligKontakt Logo

6.7% rekommendera, 29 Recensioner

  1. HemligKontakt
  2. Mer passion i ditt liv
  3. Säkert flörtande
  4. Hur du kommer igång!
  5. Kontakt
  6. HemligKontakt Recensioner
  7. Skriv också en recension om HemligKontakt

HemligKontakt

Vill du ha en sexig flirt eller är du ute efter en spännande tid? Här på HemligKontakt är allt möjligt, och så anonymt som du vill att det ska vara! Här kommer du hitta snygga kvinnor och män som passar dina preferenser. Nya medlemmar registrera sig varje dag för att hitta fler äventyr och mer passion i livet. Livet är kort, så varför inte njuta av det? Gå inte miste om något, registrera dig här på HemligKontakt redan nu.

Minimiåldern för att delta i HemligKontakt är 18 år gammal. Denna hemsida kan användas på både PC och mobila enheter. I fall möter du problem med hur HemligKontakt visas på enheten, vänligen kontakta vårt supportteam. HemligKontakt är en plattform för män och kvinnor som söker en rolig eller spännande kontakt. Varje dag kommer nya män och kvinnor registrera dig. Registreringen är gratis, baserat på dina profilinställningar, får du matcher, men du kan även använda vår sökfunktion och bläddra profiler själv. Profilerna på HemligKontakt är delvis fiktiva fysiska arrangemang med dessa profiler är inte möjligt. Hittade en trevlig man eller kvinna? Hör av dig genom att skicka ett meddelande eller blinkning. För frågor kan du alltid kontakta vår kundtjänst. Din fråga behandlas med omsorg och diskretion och du kommer att få svar inom 24 timmar. Tveka inte och registrera dig nu. Ha så kul!

HemligKontakt Details

Hits: 2272

URL: http://www.hemligkontakt.com/

Kategorier: Erotiska Kontakter

Recensioner: 29

Mer passion i ditt liv

Vi blir alla uttråkade nu och då; vi behöver nya utmaningar som hjälper oss att bryta oss loss från våra vanliga rutiner. HemligKontakt vill hjälpa dig att berika ditt sociala liv! Oavsett om du är i ett förhållande eller singel kan du hitta människor som är precis som du. Prata, flörta och vem vet vad som händer sedan! Lämna tristessen och ensamheten bakom dig - Registrera dig nu!

Säkert flörtande

Alla profiler på HemligKontakt kontrolleras manuellt. Om du kommer över någon profil, användare eller något meddelande som väcker oro, vänligen skicka då ett meddelande till vår kundtjänst. Dina personliga uppgifter hålls under strikt sekretess med största omsorg. Säkerhet och tillförlitlighet är vår prioritet - du kan lita på oss!

Hur du kommer igång!

Skapa din profil på mindre än en minut! Med en profil kan du kommunicera med andra medlemmar. Våra prenumeranter är män och kvinnor som vill utöka sin umgängeskrets genom att leta efter nöje och vänskap, spänning och passion - eller kanske till och med ett seriöst förhållande. Du får gärna titta runt.

Kontakt

Om du har några problem med vår tjänst, vänligen kontakta vår kundtjänst:
[email protected]

Ägare av hemsidan

Festivus Media BV
Bezuidenhoutseweg 161
2594 AG
’s-Gravenhage
Nederländerna

E-Mail : [email protected]
Stichting Administratiekantoor Media Meesters
Kommersiellt registernummer: 60194235


HemligKontakt recensioner (29):

HemligKontakt - söker du en flört och ett engångsl

0

Recension:
Hejsan Ebba här! Skulle du vara intresserad av ett diskret möte? Kontakt mig på min profil LittleGirlEbba.goshrink.com

Ebba rekommenderar INTE HemligKontakt till vänner

HemligKontakt - Fejk! Fejk! Fejk!

4

Recension:
Varning för Festivus Media BV's sajter! De är Bedragare!
Den första timmen fick jag tio mejl. Två av dem fick jag innan jag hade skrivit min profil, och fick dessutom beröm om "Fin profil". En annan medlem finns även i "Seniorkontakt", med samma bild, men med annan ålder och profil, samt annat län. Ingen hade läst min profil, där jag uttryckligen uppmanat att ingen skulle skriva till mig, om de inte var beredda att ringa till mig. Självklart jobbar de åt sajten. Några som jag sedan skrev till, ville bara använda sajtens dyra mejl, för den var den "säkraste" kontakten. Ringa med dolt nummer, eller med oregistrerat sim-kort är "farligt". Festivus Media BV, som äger ett tiotal sajter, arbetar efter samma upplägg. Deras programvara scannar av alla texter, i jakt på otillåtna kontaktuppgifter, som de censurerar eller gör oläsliga. Även bilder förstörs om det finns något läsbart i dem. Programvaran läser alltså av texten, för att söka efter otillåtna ord i en databas. Det är dessutom inte konstigt att mejlen från tjejen ibland har dålig grammatik. De sitter säkert i ett låglöneland, och använder översättningsprogram. (Ex. Om du vill lära känna mig, då jag vill få ett meddelande, eftersom det gör en bio säga i slutändan). De svarar dessutom oftast inom några minuter, oavsett vilken tid på dygnet du skriver. Det verkar som att de arbetar i skift i ett slags Callcenter. Eftersom de inte skriver om sina barn, familj och arbete, och undviker att svara på dina frågor, så undviker de att avslöja att de är flera som arbetar med samma profil. Läs gärna deras Användar Villkor. Du har gett Festivus Media BV tillstånd att sprida din information till alla deras sajter. Och allt är lagligt? Nej! Tro inte att du är en eftertraktad kille. De flesta är Fejkade medlemmar, som jobbar åt sajten. Några av medlemmarna är naturligtvis äkta. Svarar de på dina frågor, och skriver om sig själva utan att du frågar, så är de sannolikt äkta.
Det kan tilläggas att jag var medlem för två år sedan också. Då förlorade 15.000 kronor på 4 "gulliga tjejer". Då visste jag inte att det var fejk.

Fördelar:
Inga!

Nackdelar:
Du blir lurad, och förlorar snabbt mycket av dina pengar.

Nordal rekommenderar INTE HemligKontakt till vänner

HemligKontakt - Patetiskt

0

Recension:
Blev tvungen att testa skapa en profil. Ingen text, inget foto. Men på två dagar fick jag 72 mail från diverse kvinnor, alla med generösa behag och utländskt klingande namn. Det varierade mellan "hej heting. Jag älskar dig" till "du har en intressant profil. Jag vill veta mer. Skriv till mig".

Gjorde man en geografiskt begränsad sökning kom alltid samma storbystade utländska kvinnor upp i sökresultatet

Absolut patetiskt!

Fördelar:
Man får ett gott skratt

Nackdelar:
Inga. Absolut inte en enda

Björn rekommenderar INTE HemligKontakt till vänner

HemligKontakt - Hemlig kontakt är en bluff-och-båg-sajt

0

Recension:
"Lovisa" och några av de andra "tjejerna", och några få killar, som här lämnat omdöm om Hemlig kontakt jobbar för dem, för att få de som läser recensionerna här att tro Hemlig kontakt är en kontaktsajt.

Hemlig kontakt's enda ändamål är att skilja dig från dina pengar. Det kostar 15 kr per meddelande. Det blir snabbt ett par hundra meddelanden, ett par tusenlappar, ifall du begår det misstaget att chatta med någon "tjej" där.

Den som inte tror mig kan roa sig med att registrera två profiler, en manlig och en kvinnlig. Därefter betala för ett av kontona, och skicka meddelanden till det andra kontot.

Skicka med adress, telnummer och e-majl-adress till det andra kontot. När du öppnar upp meddelandet i mottagarkontot så är alla adress-uppgifter kryssade, eller borttagna.

Hur skall man få kontakt på en sajt som säger sig vara en kontaktsajt, när alla kontaktuppgifter censureras?

Hemlig kontakt är en bluff-och-båg-sajt.

Vill du träffa en tjej och umgås ett par timmar, så finns det det utmärkta eskort-tjänster. Där är tjejerna riktiga.

Fördelar:
Inga. Det är en bedrägerisajt.

Nackdelar:
Inga. Det är en bedrägerisajt.

Nisse Ghandi rekommenderar INTE HemligKontakt till vänner

HemligKontakt - Bra men..

1

Recension:
Det skulle vara en bra sida om männen var inte så på . Männen är respektlösa och otrevliga . De flesta skickar en bild på sin kuk innan de ens säger hej . När de beter sig på det viset så tappar jag intresset helt . Det skulle också vara bra om det fanns ett sätt att blockera vissa från att kontakta en , för när man säger till vissa att man är inte intresserad så kommer det dödshot och annat .

Fördelar:
Inget om man är en kvinna

Nackdelar:
Männens attityd

Lovisa rekommenderar INTE HemligKontakt till vänner

HemligKontakt - Hemlig kontakt, i (bluff)-dejtingens värld

0

Recension:
Uppdatering 2, ett år efteråt, i januari 2018.

På Hemlig Kontakt har jag inte lyckats med att träffa någon tjej/kvinna. Då försökte jag verkligen under tidperioden dec 2016 till maj 2017, då jag chattade med 2-3 tjejer, och specifikt en, som sade sig vara en rödhårig hårfrisörska i Stockholm.

Hårfrisörskan var väldigt trevlig att chatta med, verkade urseriös, jag gillade henne. Hon berättade att hon hade dejtat en kille härifrån efter att ha varit på sajten, under någon vecka, i början av dec 2016, men den dejten var inte bra.

Så hon letade vidare. Hon skrev att hon ville träffas, någon gång efter jul/nyår 2016/2017. I januari så kunde hon inte för då skulle hon hjälpa sin sjuka mamma? Och så höll det på ett tag. Till slut skulle vi kanske träffas, jag hade till och med köpt en röd ros, hon skulle kontakta mig om en tid under dagen. Men hon hörde aldrig av sig? Där fick det räcka för mig. Efter att ha lagt ned ca 10 000 kr i chatt-avgfiter så gav jag upp.

Att ses anonymt över en fikafejt, på en allmänn plats, är ju inget märkvärdigt. Hon skrev en gång att hon var väldigt blyg, och rädd att jag inte skulle gilla henne.

Är du ute efter att bara ha sex, snabbt, så finns det andra kanaler. Nu var jag inte det. Jag ville träffa någon att vara ihop med.

Så detta var läropengar, i (bluff)-dejtingens värld. Jag avråder från Hemlig Kontakt.

Fördelar:
Inga alls. Slöseri med ens tid och pengar. Du blir bara ledsen och besviken.

Nackdelar:
Bedrägeri. Du blir bara ledsen och besviken.

Dennis N. rekommenderar INTE HemligKontakt till vänner

HemligKontakt - Journalist

0

Recension:
Denna sajt, liksom övriga i samma bransch, har likartat
upplägg: fjärrstyrt program som levererar chattkontakter,
oftast fejkade. Ingen kontakt utöver chatt är möjlig, av
samma orsak censureras e-adresser, telefonnummer
och hänsyftningar till möjlig fysisk kontakt. Syftet har
endast en utgångspunkt: vinster utan juridiska risker.

Fördelar:

Nopp!

Nackdelar:

Rubbet!!

Nick Niels rekommenderar INTE HemligKontakt till vänner

HemligKontakt - Fejk bluff sida det.jag också lurad 1400.det

1

Recension:
Känna mig dumt som fan förr att slösa pengar dit.vårt kan man anmäla dom

Fördelar:
Ingen

Nackdelar:
Man bara luras så ni vet.

Zidane rekommenderar INTE HemligKontakt till vänner

HemligKontakt - Hemligkontakt - Hela skiten är fejk!

2

Recension:
Sjukt missnöjd, bara en massa fejkprofiler!! När jag gick med här och började chatta runt med dessa - som jag trodde var riktiga - tjejer, tyckte jag att det verkade som en riktigt skön sida. Såklart ska man alltid vara försiktig med att det kan finnas vissa fejkprofiler ja absolut. Med tiden började jag chatta med flera tjejer och ett tag var det framför allt två tjejer som jag tyckte lite extra om att prata med.
Chattade runt med ett gäng tjejer ett tag innan jag började fatta vilken gigantisk bluff detta var!!
Tjejerna på den här sidan vill inte lämna ut några uppgifter om de har mail eller liknande. En tjej som jag hann prata ganska bra med och som jag - nåja - trodde att jag kände, vägrade svara på frågan om hon hade mail, och på frågan om hon hade facebook sa hon att hon inte gillar facebook sedan det börsnoterades x antal år sedan.
Några av de har sagt att de inte ens har mail, viket jag tyckte lät konstigt eftersom nästan alla idag har mail. Sedan säger de det ena med det andra som de vill hitta på i sängen och utanför men när man väl börjar prata om att ses, då drar de öronen åt sig och har inte tid eller så ger de miljoner förklaringar till att de inte kan!
När man tror att man träffat en riktigt härlig och trevlig person så visar det sig att nej minsann, det är en jävla fejkprofil, en dator eller någon menlös idiot på andra sidan som svarar en! Dessutom dyrt, allt för att man ska bli av med pengar! Sedan får man massor av exakt likadana meddelanden från helt olika personer, det skriker verkligen bluff om detta skit!! Tycker vi alla borde gå samman och anmäla detta skitföretag som luras rakt igenom!! Oärliga och vidriga är de!! De skulle bli tvingade att stänga ner sidan och betala tillbaka alla pengar som de har blåst en på!!

Fördelar:
Ser tyvärr ingar fördelar! Mycket möjligt att det finns någon riktig profil på denna sida, men jag har då inte stött på en enda!

Nackdelar:
Tyvärr för många! Rent skit!

Daniel rekommenderar INTE HemligKontakt till vänner

HemligKontakt - Bedrägeri. Betala aldrig pengar.

0

Recension:
Bara för att kolla har jag startat två konton på hemligkontakt.
Två olika tjejer skriver exakt samma meddelande till mig.

Denna sida är bara BEDRÄGERI. Du kommer ALDRIG att få träffa någon av "tjejerna" som påstås finnas där.

Betala aldrig pengar till dem, hur lockande det en är att försöka. Du blir bara fattigare utan någon tjej.

Fördelar:
Finns inga, bara bedrägeri

Nackdelar:
Allt

CFB rekommenderar INTE HemligKontakt till vänner

Skriv också en recension om HemligKontakt

  • din e-mailadress är inte synlig för andra besökare


Ja, jag skulle rekommendera HemligKontakt till mina vänner
Nej, jag skulle inte rekommendera HemligKontakt till mina vänner
Inte aktuellt/Ingen åsikt


Skicka mig ett e-mail när någon skriver en ny recension om denna hemsida

Skicka mig ett e-mail när någon reagerar på min recension

Besök HemligKontakt


Hem » Erotiska Kontakter » HemligKontakt