Bluff

Vilken Bluffsida man blir skinnad. Jag tror att det inte finns en enda riktig person bakom profilerna...varningens ord vad galler denna sajt.

Fördelar
Inga

Nackdelar
Dyr bluffsajt. Har blivit av med en tusenlapp innan den har idioten markt vad de egentligen handlar om.

Besök HemligKontakt Recensioner om HemligKontakt

6 replies

Du har helt rätt. Trevligt att du kom på det när du "bara" gjort av me 1000 :-.
Det t o m står att det e många simulerad profiler om man läser villkor mm.
Sådana sidor borde spärras från Internet. Inte heller får man lämna tele o mail iallafall inte profilen godkännts.
Hoppas att fler läser regler mm innan dom betalar för o ha kontakt med simulerade profiler.

100 % bluff. Inte en enda äkta profil. Datoröversatta "svar", som är helt fejkade. Jag har mailat med supporten, även där får man standardiserade "svar", typ god dag yxskaft. Det är inte ens tillåtet att lämna kontaktuppgifter i de meddelanden som man har betalat för. I det senaste svaret står " du kan använda vår sida för att få i kontakt med andra attraktiva människor, och för att flörta. Meningen med sidan är inte att träffas i det riktiga livet" !
Det är falsk marknadsföring helt klart ! VARNING FÖR DENNA SITE. (OCH DE ALLRA FLESTA LIKNANDE OCKSÅ)

Total absolut rent bluff ! Undvicka som en könssjukdom!

var registrerad på både anonymkontakt, hemligkontakt,vuxenflörtkontakt osv, chattade med en singeltjej fr sundsvall på en sida, å en gift kvinna i härnösand på en annan sida, döm om min förvåning när dom skickade samma bilder ha ha vilket skämt,

Hej
Man måste ju kunna kolla upp dessa företag på något sätt ? De borde ju inte kunna göra så här utan vidare utan några lagar o regler tycker man. Det är ju för jäkla tradigt att det ska behöva vara så i så fall

Håller med. Enbart för att mjölka folk på pengar.
Man får inte lämna ut kontaktuppgifter,tex mejladress eller tfn nr i meddelandena man skickar till varandra (hur fan ska man då kunna komma i kontakt med varandra, när varje meddelande dessutom kostar 15:-), skriver du hej och skickar till nån kostar det 15-!!! Dessutom kan man bara skriva 500 tecken/ meddelande. Då ska man skriva om sig själv, ta reda på om den andre vill träffas, var när och hur, ta kontakt på nåt annat sätt går inte. Sen står det inte i profilen vilken ort den andre kommer i från,bara tex Skåne, Dalarna, Östergötland osv. Så bor jag tex i Dalarna så kostar det 15:- bara för att ta reda på vilken ort dom bor i, kan ju komma som en chock när man får veta att profilen man är intresserad av bor 30 mil bort.
Sen är jag säker på att flertalet av profilerna är fejk, man är inne på en sexsajt där tex kvinnorna skriver, jag vill ha hett sex omgående, hör av dig. När man gör det och man frågar var och när man ska träffas, får man till svar att vi måste ju lära känna varandra först??? Dom kan ju läsa det mesta i profilen. Kan man inte lära känna varandra om man träffas på en ort och går och tar en fika då? Borde väl ge så mycket mer än att bara sitta och skriva till varandra för 15:-/meddelande. Bor man på samma ort borde det väl vara enkelt. Ta en fika byta telefonnr och sen ta det därifrån.
Varför sitta och tjatta för 15:-/meddelande när man kan göra det enklare och billigare?
Strunta i dessa LURENDREJARE, dom har tjänat pengar så att det räcker.

Besök HemligKontakt Recensioner om HemligKontakt

Skriv ett svar på denna recension

Skicka ett e-postmeddelande när någon skriver en annan recension om HemligKontakt
Skicka ett e-postmeddelande när någon svarar på min recension
Jag godkänner användarvillkoren