be2 är en av de världsledande matchmakingsajterna. Vårt mål är att föra samman personer som skulle passa ihop i ett långvarigt förhållande. Den första be2 sajten lanserades 2004 och därefter har be2 vuxit otroligt snabbt. Just nu använder sig mer än 33 miljoner medlemmar i över 30 länder och 6 kontinenter av vår tjänst. Och vi fortsätter att växa: varje dag får be2 cirka 20 000 nya medlemmar och våra 225 anställa från 41 olika länder ser till att matcha just de medlemmar som passar ihop med varandra. VÅR FILOSOFI I jämförelse med dejtingsajter som är mer inriktade på flirt och underhållning, är be2 utformat för dig som söker ett seriöst och långvarigt förhållande. be2 baserar på en vetenskaplig modell som utgår från psykologiska, antropologiska och sociologiska kriterier för att kunna fastställa om två personer passar ihop. På så sätt kan vi matcha just de medlemmar som är kompatibla. Som medlem på be2 är du självklart anonym så länge du själv vill. Du bestämmer vem som ska kunna lära känna dig privat när du vill.

Vad är kostnadsfritt och vad måste jag betala för?

Det kostar inget att göra personlighetstestet och att registrera sig hos be2. Utan kostnad får du även en utvärdering av ditt testresultat samt förslag på partners som passar din personlighet. Om du därefter är intresserad av att utnyttja alla tjänster som vi erbjuder, kan du välja något av de prisvärda medlemspaketen som vi sammanställt . Som premiummedlem kan du skicka och läsa personliga meddelanden samt se de foton som dina partnerförslag lägger in för dig. Du förblir naturligtvis anonym så länge du själv vill. Ditt premiummedlemskap förlängs automatiskt om du inte säger upp det senast 14 dagar innan bindningstiden upphör. Med vår kontaktgaranti , garanterar vi att alla premiummedlemmar kommer i kontakt med minst 10 av sina partnerförslag. Om du inte har utbytt personliga meddelanden med minst 10 andra medlemmar ber vi dig kontakta kundservice. Vi förlänger då ditt premiummedlemskap utan kostnad.


Hur kan jag kontakta andra be2-medlemmar?

Du kan se partnerförslagens profiler om du klickar på deras användarnamn i din partnerlista. Du har även möjlighet att skicka meddelanden. Medlemmar som ännu inte är premiummedlemmar kan skicka ett personligt meddelande per partnerförslag. Premiummedlemmar kan skicka obegränsat antal personliga meddelanden och läsa alla meddelanden som skickas till dem.


Hur fungerar kontaktgarantin?

Vi garanterar att alla premiummedlemmar kommer i kontakt med minst 10 av sina partnerförslag. Om du haft kontakt med färre än 10 andra medlemmar under din tid som premiummedlem förlängs ditt medlemskap utan kostnad.


Be2 Recensioner

  Varning

  Gå aldrig med Be2. Fejkade profiler, krångliga avtal och dyrt abonnemang.
  Det värsta av allt, ni får ingenting för pengarna

  Fördelar
  Inget. Det är den sämsta date sajten av dem alla.

  Nackdelar
  Det finns bara nackdelar

  Inkasso brev från Tyskland

  Aldrig mer en dating sida.

  Fördelar
  Blåser folk på så mycket pengar dom kan. När du inte betalar hotas du med inkasso o lite till. Läsa o förstå ordens innebörd i ett mejl existerar inte om du vill säga upp dit abonnemang. Men ordet pengar förstår dom. Så alla singlar håll er borta från be2. Mvh Björkman.

  Nackdelar
  Existerar inte något.

  söker du en flört och ett engångsligg?

  Hejsan Ebba här! Skulle du vara intresserad av ett diskret möte? Kontakt mig på min profil LittleGirlEbba.goshrink.com

  sägupp/praud

  jag köpte 6 månader medlemskap och jag har betalt sen jag inte anmält för förlänga mitt medlemskap dem skickat en email till mig säger min medlemskap automatisk förlängt
  och skickat påmenalbetalning avgiften1900 ska jag måste betal via paypal .

  Fördelar
  förlorar

  Nackdelar
  inget

  Kundservice?

  Min bild som jag använder på andra siter har ej blivit godkänd men jag kan ej komma i kontakt med deras kundtjänst och då väljer jag direkt att inte blir medlem och radera min profil.

  Människa

  Sämsta möjliga dating och inte nog med det de stjäl pengar och försöker tvinga personer att stanna kvar genom att göra det väldigt svårt att lämna.

  Fördelar
  inga

  Nackdelar
  Många prostituerade försöker få kontakt på denna sida. Fungerar inte bra att träffa andra och ett mycket omständigt sätt att kommunicera. Detta är en mycket dålig sida.

  Journalist

  Be2 och Academic Singles har samma ägare,
  som använder medlemmar från gemensamt
  arkiv, medlemmar som snurrar runt på båda
  sajterna utan urskiljning. Cirka 18% av profilerna
  är försedda med e-post adresser till fejkade
  kvinnor, som är män och vill slå blå dunster
  i ögonen på lättlurade och blåsa dem på pengar,
  oftast från Nigeria.
  Båda sajterna har gemensamma regler, som
  endast tillåter textkontakter. Falska profiler med
  fejkade kvinnor kallas "underhållningsprofiler"
  och sorterar under kundens ansvar, enligt avtal
  med betalande kund och registrerad ägare, som
  endast skickar standardsvar på allehanda krav
  eller klagomål.

  Fördelar
  Noll & intet!!!

  Nackdelar
  Allt du kan tänka dig!!!

  fru

  helt omöjligt att komma i kontakt med företaget!!!!
  Har tyvärr betalat men kan inte komma in på min sida trots stora ansträngningar. Stor bluff!!

  Fördelar
  INGA

  Nackdelar
  MÅNGA

  be2 - dubbelt bluff och elände?

  Gå med gratis! Gör vårt avancerade test!

  Det är en rad frågor att klicka i olika alternativ till. Men avancerat? Näe...

  Sedan kan du titta på profiler och maila i knappt ett dygn. Jag fick inget svar trots att de var inloggade.

  Märkligt nog dök drt upp en flod av intresserade mail och profilvisningar lagom tills gratisdygnet tog slut. En slump? Jo hej du

  Fördelar
  Snygg grafik

  Nackdelar
  Allt kpstar
  Miljoner fejkkonton

  Mycket tveksam

  Har under en tid varit gratismedlem för att få en uppfattning om hur Be2 fungerar. Fördelen med att använda gratisfunktionerna är att man kan genomskåda mönster. Först blev jag smickrad över att många sökte kontakt, tills jag förstod att nailen var autogenererade. Samma bilder återkommer på olija profiler, som "valt" att visa bilder. Ibland har de i ett mail skrivit en önskan om svar. Ingen svarar. Några profiler har skickat mail på dålig svenska, vilket hintar om att det är scammers. Det är märkligt att inga profiler som väljer att visa sina bilder svarar. Tror att det finns seriösa människor men vem i hela världen kan man lita på. Jag tycker att tanken med nätdejting i sig är en suverän möjlighet men tyvärr förstör de oseriösa profilerna och giriga datingsidorna.

  Fördelar
  Skulle du ha tur att stöta på en livs levande människa som är seriös är jag den förste att gratulera.
  Att vara gratismedlem ger en möjlighet att uppge annan mailadress för vidare kontakt

  Nackdelar
  Det verkar finnas många fejkprofiler och oseriösa människoe.
  Be2 ger mig inte en seriös känsla och tänk dig alltid för innan du blir en betalande medlem.
  Var förberedd på att bli besviken.

  Intendent

  Hittade intressant info på olika websidor

  I contacted [email protected] and she was able to authorize a partial refund of my subscription. However, despite her insistence that this is a genuine dating site, 100% of the people who have contacted me on this site are scammers. AVOID BE2!


  E-post till Laetitia Pateau: [email protected]

  Så nu är det bara att skriva!

  Intendent

  Ett fruktansvärt falsarium och falsk marknadsföring. Det mesta verkar vara påhittat - man får 100-tals "svar" som inte är det etc. De ansvariga är omöjliga att nå och svarar inte på mail, trots att jag försöker på engelska oxå. Enligt många så drar de pengar på ens konto fast man säger upp medlemsskap.
  Alla varnas och de borde inte få agera. Ansvarig är Managing Director Laetitia Pateau och är förstås onåbar.

  Fördelar
  Inga

  Nackdelar
  Alla

  Varning!

  Undvik att bli betalande medlem på be2.se, sajten är huvudsakligen ren bluff. Smart upplägg - snygg hemsida med en ambitiös matchningsfunktion, och du får en mängd meddelanden från kvinnor som alla tycks vara väldigt intresserade av just dig. Efter att ha blivit betalande medlem inser man att merparten av profilerna är falska, även meddelandena uppfattade jag som påhittade. Dessutom är det komplicerat att ta sig ur betaltjänsten!

  För övrigt samma företag bakom Be2 som driver ett antal andra oseriösa dejtingtjänster, bl a C-date.com.

  Fördelar
  Inga

  Nackdelar
  Du blir lurad på en hyfsad summa pengar, dessutom svårt att ta sig ur betalningen när du väl blivit betalande medlem.

  Försäkring

  Härmed säger jag upp mitt medlemsskap med omedelbar verkan då det är helt omöjligt att komma i kontakt med er på annat sätt. Har hittat min partner och är därför inte intresserad av att vara medlem längre. Tack för den här tiden.
  Janet Clason
  Fendergatan 6
  120 71 Stockholm
  Mobil 0701772421

  Bekräftelse på uppsägningen önskas via min mail

  Akta er för BE2

  Usel sida. Det enda man får är enraders automatgenererade brev.

  Fördelar
  Inga!

  Nackdelar
  På gränsen till bedrägeri. De har högre krav på att säga upp avtalet än att ingå det. Du går med genom att klicka i webformulär. Oavsett vad de hävdar i olika texter kräver de fax ellre brev emd signatur om uppsägning för att godta den. Råd&Röd har en bra sida med granskning av dejtingsidor. Läs den först innan du funderar att gå med i någon dejtingsida som kräver betalning. http://www.radron.se/granskningar/natdejting/

  VARNING

  Total lurad. Blev debiterad många månader efter jag sagt upp mitt medlemskap. Genom fax,mail bl. Försökte hitta något tel.nr ,men det finns ju inte. En konsumentrådgivare gav mig rådet att spärra mitt kort.
  Efter jag gjort det kom kravbreven... Att de kunde inte längre dra pengar från mitt konto, så nu var det skickat till inkasso.

  Jag varnar alla som går med i dating sajter som har sitt kontor utomlands och inte ser något telnr eller någon adress där man kan få kontakt.

  Frukansvärt!!!!!!!

  Fördelar
  Inga. allt är fejk

  Nackdelar
  Du blir lurad på pengar

  Polisanmäl be2!

  När jag för 1½ år sedan uppmärksammade att pengar drogs från mitt konto två gånger om året för något som jag först inte förstod vad det var, började mina försök att bli fri och det har ännu inte lyckats mig. Varje gång jag orkar ta tag i det hinner det bli för nära en ny betalningsdag och jag är nästan 900kr fattigare. I december 2010 vet jag att jag betalde, så det handlar om minst tre års tvångmedlemskap. 1700X3= 5100 för INGENTING!

  Fördelar
  Absolut inga!

  Nackdelar
  Många!

  Varning för B2

  Längst upp på B2 finns en grafisk figur som föreställer en man och en kvinna och som indikerar att B2 har 57% kvinnor och 43% män som medlemmar. Exakt samma figur fanns tidigare på C-Date som är en sajt för casual dating. Båda sajterna drivs från route d’Arlon som är en gata i Luxemburg.

  På C-date var den verkliga andelen kvinnliga medlemmar endast ett par procent såvitt jag kan bedöma. C-Date ger ett seriöst intryck men efter att ha varit medlem där så kan jag konstatera att sajten är helt oseriös. Eftersom det verkar vara samma företag som ligger bakom B2 så kan man anta att även B2 är oseriös.

  Undvik denna

  Kass sida som bara vill åt dina pengar. Deras återbetalnings garanti om du inte är nöjd gäller i praktiken inte då de bara hittar massa anledningar till att slippa betala tillbaka. Stred länge med dem om detta men gav efter 3mån upp.

  Fördelar
  Inga som jag kan se.

  Nackdelar
  Ingen möjlighet att träffa någon vettig här så det är bara pengar i sjön till ännu en oseriös sida.

  be2

  Kan bara instämma med ovanstående recensioner. Detta är en oseriös dejtingsida. Jag gick med där i förrgår. De lurar in en att bli betalande medlem genom att skicka intressemelj från en själv till andra medlemmar som sen kanske svarar en rad. Det är bedrägeri. De får inte skriva i mitt namn till någon!!! Då bombarderas man från kundtjänst med meddelanden om att någon skrivit ett personligt meddelande till en, som man förstås inte kan läsa om man inte betalar. Till slut blir man så nyfiken att man går in och betalar... då visar sig meddelandena vara en artig rad från någon som svar på ett mejl jag aldrig skickat. Och så finns där knappt några människor alls att skriva med. Inte många har låtit sig lura som jag tack och lov!

  Tror också att de fejkar mejl. Det enda långa meddelandet jag fått där kändes mycket artificiellt, känslokallt och opersonligt.

  Jag har idag skickat 4 meddelanden till deras kundtjänst om att jag vill avbryta och få pengarna tillbaka, att de är lurendrejare, och att jag kommer att anmäla dem till Allmänna reklamationsnämnden.

  Jag kommer att kontakta min bank för att få ett nytt kort, så de inte kan dra pengar mer. Att ha blivit blåst på 1400 kr är tillräckligt illa! Det är kriminellt det de håller på med!

  Fördelar
  Absolut inga! De borde polisanmälas!

  Officer

  Jag har starka indikationer på att be2 är rent bluff och bedrägeri. Jag har varit medlem ca en månad, och jag kan konstatera att de meddelanden jag får från "likasinnade" ofta har exakt samma ordalydelse. Om 10 kvinnor skriver till mig, hur stor är sannolikheten att de till 90% använder samma uttryck?

  Jag skrev ett trevligt mess till olika 12 kvinnor, som enligt be2´s urvalskriterier skulle passa mig. Jag bad dem att svara på mitt mess, om så bara med ett nej tack, för att få en bekräftelse på att mitt meddelande hade lästs av en mänsklig varelse. Hur många svar fick jag, av 12 möjliga? Noll, vilket inte förvånade mig alls.

  Allt tyder på att det hela sköts av datorer, och att de kvinnor jag hittade inte existerar över huvud taget.

  Fördelar
  Absolut inga alls!

  Nackdelar
  På eller över gränsen till bedrägeri!

  VARNING FÖR BE2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Ja, liksom många andra säger jag VARNING FÖR BE2!!!!!!!!!!!!

  Jag trodde jag sagt upp medlemsskapet på Be2 – fick detta meddelande när jag bytte betalkort och vägrade betala med hänvisning till tidigare uppsägning:

  “Den automatiska förlängningen av ditt premiummedlemskap kunde inte genomföras på grund av ett problem med ditt kreditkort/bankkonto. Vi har tidigare bett dig uppdatera dina betalningsuppgifter för att vi ska kunna förlänga ditt premiummedlemskap. Tyvärr har vi ännu inte kunnat debitera ditt kreditkort/bankkonto.

  På grund av kontraktet mellan dig och be2 kommer vi att vidta lagliga åtgärder och vidarebefordra detta ärende till vår inkassoavdelning, vilket kan påverka din kreditvärdighet.”

  Jag vidhöll min uppsägning – och har nu fått bekräftelse på uppsägningen:

  “Vi har tagit emot din uppsägning och ditt premiummedlemskap kommer upphöra 06.09.2013″

  samt en inkassofaktura – och den betalar jag gärna bara jag slipper höra ifrån BE2 någonsin igen!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Bluff och båg

  Jag blev medlem på b2 för ett par år sedan. Allt verkade bara vara bluff! Jag fick en känsla av att männen de föreslog bara var påhittade. Ingen verkade finnas på riktigt. När jag sedan ville avsluta så gick det inte! Jag mailade och skrev t o m brev för att stoppa det, men det gick inte. Till slut anmälde jag siten!
  :(

  Fördelar
  Inga!!

  Nackdelar
  Allt!

  Akta er för att för att bli medlem i Be2

  Jag var medlem för mer än två år sen, nu har jag märkt att dem har dragit pengar utan min kännedom trots att jag har avslutat kontot enligt dem anvisningar som man har fått från Be2 kundtjänst.

  Nackdelar
  Skojare sida som är ute efter dina pengar. En sida som inte går att avsluta medlemskap på.

  Varning för Be2

  Be2 är är en bluffsajt med falska medlemmar. Jag lyckas inte avsluta min medlemskap, den funktion är på något sätt spärrad. Har mailat flera gånger till kundservice att jag vill avsluta min medlemskap men får bara automatiska svar som hänvisar till instruktioner som inte funkar. Hur ni andra har lyckats att bli av med sin medlemskap. Var hittar man fax, vilket brev och till vem ska man skicka?
  Börjar bli desperat! De kommer att dra av pengar från mitt konto om jag inte lyckas med uppsägning.

  Fördelar
  Inga

  Nackdelar
  De är kriminella!


Besök Be2

Skriv en recension