HemligKontakt

Vill du ha en sexig flirt eller är du ute efter en spännande tid? Här på HemligKontakt är allt möjligt, och så anonymt som du vill att det ska vara! Här kommer du hitta snygga kvinnor och män som passar dina preferenser. Nya medlemmar registrera sig varje dag för att hitta fler äventyr och mer passion i livet. Livet är kort, så varför inte njuta av det? Gå inte miste om något, registrera dig här på HemligKontakt redan nu. Minimiåldern för att delta i HemligKontakt är 18 år gammal. Denna hemsida kan användas på både PC och mobila enheter. I fall möter du problem med hur HemligKontakt visas på enheten, vänligen kontakta vårt supportteam. HemligKontakt är en plattform för män och kvinnor som söker en rolig eller spännande kontakt. Varje dag kommer nya män och kvinnor registrera dig. Registreringen är gratis, baserat på dina profilinställningar, får du matcher, men du kan även använda vår sökfunktion och bläddra profiler själv. Profilerna på HemligKontakt är delvis fiktiva fysiska arrangemang med dessa profiler är inte möjligt. Hittade en trevlig man eller kvinna? Hör av dig genom att skicka ett meddelande eller blinkning. För frågor kan du alltid kontakta vår kundtjänst. Din fråga behandlas med omsorg och diskretion och du kommer att få svar inom 24 timmar. Tveka inte och registrera dig nu. Ha så kul!

Mer passion i ditt liv

Vi blir alla uttrkade nu och d; vi behver nya utmaningar som hjlper oss att bryta oss loss frn vra vanliga rutiner. HemligKontakt vill hjlpa dig att berika ditt sociala liv! Oavsett om du r i ett frhllande eller singel kan du hitta mnniskor som r precis som du. Prata, flrta och vem vet vad som hnder sedan! Lmna tristessen och ensamheten bakom dig - Registrera dig nu!


Skert flrtande

Alla profiler p HemligKontakt kontrolleras manuellt. Om du kommer ver ngon profil, anvndare eller ngot meddelande som vcker oro, vnligen skicka d ett meddelande till vr kundtjnst. Dina personliga uppgifter hlls under strikt sekretess med strsta omsorg. Skerhet och tillfrlitlighet r vr prioritet - du kan lita p oss!


Hur du kommer igng!

Skapa din profil p mindre n en minut! Med en profil kan du kommunicera med andra medlemmar. Vra prenumeranter r mn och kvinnor som vill utka sin umgngeskrets genom att leta efter nje och vnskap, spnning och passion - eller kanske till och med ett serist frhllande. Du fr grna titta runt.


Kontakt

Om du har ngra problem med vr tjnst, vnligen kontakta vr kundtjnst: [email protected] gare av hemsidan Festivus Media BV Bezuidenhoutseweg 161 2594 AG s-Gravenhage Nederlnderna E-Mail : [email protected] Stichting Administratiekantoor Media Meesters Kommersiellt registernummer: 60194235


HemligKontakt Recensioner

  r det ngon som lyckats bra?

  Jag undrar ifall ngon lyckats med att trffa ngon av de oftast trevliga kvinnorna p HemligKontakt? Jag hittade efter ett tag fem kvinnor som r trevliga att chatta med. De berttade sina riktiga frnamn, vad de jobbade med och var de bor. Med Google hittade jag personer med motsvarande namn, och lder p angivna platser. S de verkar vara riktiga, eller s r de ytterst bra skdespelare. Det var kul att chatta med dem. Nu har jag fastnat fr en av dem, och chattar enbart med henne. Nu r det den tionde dagen jag chattar med henne. Jag har bett om bilder, som hon har skickat. Bilden p musen tog dock ett tag. Jag gillar henne. S det vore toppen ifall hon finns i verkligheten. Bttre julklapp skulle jag inte kunna f. Som mnga skriver hr kommer det ibland mrkliga svar, som ftt mig att fundera p ifall det r olika personer jag chattar med. andra sidan har jag ocks skrivit "mrkliga" svar. Jag var ocks andra sidan "hemlig fr henne. S fr att bryta isen, frn min sida, s talade jag om fr henne nyligen vad jag heter p rikigt, och mitt ppna telnummer, s hon kan kolla upp mig, att jag inte r en "psykopat". Jag hoppas att hon, ifall hon finns p riktigt, tar mod till sig, som jag gjorde, och ger mig sitt efternamn och telnummer. Jag fortstter med att chatta ngon vecka till med henne, och ser hur det utvecklar sig. Jag har hitintills lagt ned ca 3.000 kr i chatt-avgifter. Det mostvarar 200 chatt-svar. Tjejer "kostar" ju annars ocks, oavsett hur man n trffar och lever med dom. Trffar man den rtta s kan det vara vrt en hel del. Med en kostnad p 15 kr per chatt, som vi killar fr betala fr man vara varsam och seris med vilka man chattar med.

  Fördelar
  Kvinnorna r nstan alltid sympatiska och trevliga att chatta med, som det r i verkligheten.

  Nackdelar
  Gr inte att veta ifall kvinnorna existerar i verkligheten utan r fejk-profiler som HemligKontakt skapat och/eller betalar riktiga tjejer fr att skriva svar, s HemligKontakt kan profitera p oss trnande killar. Det r i sdana fall en genialsk affrside fr den som driver HemligKontakt.

Besök HemligKontakt

Skicka din recension