DiskretFlirt - 33 Recensioner

DiskretFlirt Logo

9.4% rekommendera, 33 Recensioner

  1. DiskretFlirt
  2. DiskretFlirt Recensioner
  3. Skriv också en recension om DiskretFlirt

DiskretFlirt

Diskretflirt - Är relationen inte längre vad den brukade vara? Sugen på en affär? Då har du kommit rätt!

Letar du efter en stabtil diskret sexpartner, affär eller ett engångsligg? På Diskretflirt.com samlas både singlar och personer som vill krydda till sitt sexliv med en affär.

DiskretFlirt Details

Hits: 1533

URL: https://www.diskretflirt.com/

Kategorier: Casual Dating

Recensioner: 33


DiskretFlirt recensioner (33):

DiskretFlirt - Herr

0

Recension:
Nästan 100% "fiktiva"profiler!
Mans inkorg blir bombat varje 10 minuter av nästan 100% så kallade ‘Underhållnings profiler’ som är helt ”fiktiva” profiler, enligt dem själva. Det är att säga, inte riktiga människor som vill träffa dig men folk som är betalde att chatta med dig och lura dig att tror att dem vill träffa dig så at du betala mer för att chatta och chatta men ALDRIG träffas. Du kommer nästan alltid att chatta med falska profiler och nå aldrig riktiga människor. Eftersom det är affärsmodellen som webbplatsen är byggd på, att lurar människor. Omnämnandet av "fiktiva" profiler är dolt i det sista föremålet i vanliga frågor (FAQ) i den lilla texten i det sista objektet på sidan efter att du klickat på en extra länk (ÄR MYCKET väl dolt. Redigera: Jag tror att det nu är lite mindre dolt men fortfarande svårt att hitta, tycker jag).

När jag började chatta med en tjej frågade jag henne om hon var en fiktiv profil eftersom jag inte hade mycket pengar och bara ville prata/träffa riktiga profiler. Hon lovade flera gånger att hon inte var en "fiktiv" profil, men när jag visade att hon var en fiktiv profil (efter en del forskning om bilderna osv), nekade hon fortfarande det (troligen för att jag skulle chatta och betala ännu mer, det kostar 20kr att skicka ett enda meddelande via chatten).

Efter att ha lurats att skicka intimt bilder av mig själv till denna fiktiva profilen, mailade jag Diskretflirt att jag skulle vilja att de skulle ta bort de bilder jag hade skickat till denna "fiktiva" profilen. Dem har svarat mig flera gånger i över ett år nu, och har lovat att de har tagit bort bilderna nu, men bilderna finns kvar på webbplatsen. Och nu har dem också använt dem bilderna av mig för att skapa en ny fiktiv profil på webbplatsen baserat på mig !!!!

Jag skickade alla bevis till EU och dem förklarad att dem har länge haft en utredning om Diskretflirt pga mängden av klagomål.

Fördelar:
INGEN!!

Nackdelar:
Bara nackdelar, du bara slägga pengar borta här och det finns ingen äran eller ens försök att ger dig denna tjänst som du har betala för. Rent bedrägeri! Bra att veta att "What goes around comes around and she'll gets her justice"

Costas rekommenderar INTE DiskretFlirt till vänner

DiskretFlirt - Anonym operatör

0

Recension:
FAKE! Sidan drivs av Katarina Bylund, Göteborg! Denna kvinna anlitar mestadels manliga operatörer som sitter och svarar på meddelanden. Dessa är fiktiva profiler som sidan medger att de har. Varje gång du skickar meddelande får en manlig operatör betalt.

Fördelar:
INGA

Nackdelar:
MASSVIS

Anonym opera rekommenderar INTE DiskretFlirt till vänner

DiskretFlirt - Bedrägeri

0

Recension:
Diskretflirt är bara bedrägeri. Det sitter ett antal kvinnor som skickar ut hundratals mail och lekar att de är olika personer. Omöjligt att få ens en kaffeträff med dessa. De skickar meddelanden om hur mycket de vill knulla och hur attraktiv de finner en. ALLT ÄR EN BLUFF! Lägg inte dina pengar till sidan.

Fördelar:
Ego boost

Nackdelar:
Dyrt som faan!

Carl rekommenderar INTE DiskretFlirt till vänner

DiskretFlirt - Dyrt nöje

0

Recension:
Från början var jag taggad av alla kvinnliga medlemmar och var medlem ett bra tag och gjorde av med tusenlappar. men allt eftersom började jag inse att de var ingen som verkade ha kollat vad som jag skrivit på profilen om vad jag sökte och ville ha!

kommentarer om hur snygg jag var etc fast jag inte ens lagt upp ngt foto fanns vissa som skrev sitt mobilnr och mail men sensurerades av sidan så svårt att få dessa profiler att avslöja de sista siffrorna etc=(

Fördelar:
självförtroendet fick sig en sju helsikes boost

Nackdelar:
99% av profiler och foton var hämtade från nätet kände igen några kvinnor som utan vetskap fått foton stulna på instagram facebook etc

Stäng ner sidan ge dom dyra böter banna dom... tycker dessa lurendrejarsidor skall bannas totalt

Daniel rekommenderar INTE DiskretFlirt till vänner

DiskretFlirt - gruvarbetare

0

Recension:
bara hålla i gång chatt så man blir av med en massa pengar och köpa dyra krediter. sen har sidan försvunnit kommer ej in mer blev av med krediter.

Nackdelar:
dyrt bra lura pengar av folk

kenneth rekommenderar INTE DiskretFlirt till vänner

DiskretFlirt - Total bluff,

0

Recension:
Gissningsvis 98 % fejkade tjejprofiler, mycket nonsensprat, troligen ett gäng skrivare som betjänar multipla konton. Säkert lönsamt med 15-20 kr per mess.
Skulle det osannolika hända att du stöter på en icke fejk så är det omöjligt att ta kontakt utanför siten därför att all sådan info maskas.
Större chans att hitta trevligt sällskap på den lokala återvinningsstationen.

Fördelar:
Bra för egot att få massor av mess från avklädda kvinnor. För övrigt inga fördelar alls.

Nackdelar:
Dyrt nöje, och meningslöst.

Skåne2 rekommenderar INTE DiskretFlirt till vänner

DiskretFlirt - Bara ren bluff!

0

Recension:
Det är ett upplägg för att tjäna pengar, ingenting annat.

Det står klart och tydligt att dem har så kallade; underhållningsprofiler som dyker upp emellanåt, så det är inte olagligt. .
Men det borde det vara!

Jag blev omtyckt för min profilbild långt innan den var godkänd..?
Som premiummedlem får du inte ens skicka meddelande utan du måste betala för crediter även då.

Fördelar:
Inga. Rent fiktiv sida.

Nackdelar:
Finns ingen kontakt alls och dim mail bombas av låtsasmail.

Skåne rekommenderar INTE DiskretFlirt till vänner

DiskretFlirt - FrökenB

0

Recension:
Jag har varit på sidan ett kort tag men upptäckte med att precis allt var bara en enda stor bluff?
De vill aldrig dejta och så fort man säger något till dem i supporten så blir man avstängd. Bluff sida rakt igenom.
Jag vill ha en karl och det fanns bara Robotar. så jag blev medlem på en annan sida istället där det fanns riktiga kvinnor och män.
Vill någon skriva till mig så finns jag där. Min mail är [email protected]

Fördelar:
Kul att provat på bli blåst men nu har man lärt sig.

Nackdelar:
Fejk fejk Fejk!!

Belinda rekommenderar INTE DiskretFlirt till vänner

DiskretFlirt - Bra Bluff

0

Recension:
Många av de svar man får verkar väldigt seriösa och genomtänkta, men allt som oftast godda yxskaft. Vet inte hur många som svarat att min profiltext är så fantastisk, men jag har ingen profiltext
Nu har jag inte försökt få till någon träff än och skulle säkert aldrig få någon, men hann i alla fall stoppa innan pengarna sprang i väg i massor.

Fördelar:
Vill man få fina kommentarer kan det ju vara kul en stund, men ett dyrbart nöje då förstås

Nackdelar:
Fejkande och stöld av lurade människors besparingar borde vara åtalbart, men de är säkert omöjliga att ställas till svars och ligger alltid steget före

Jan rekommenderar INTE DiskretFlirt till vänner

DiskretFlirt - Den riktigt blåsta...

0

Recension:
Bifaller i denna bild av Diskret Flirt, fan vad blåst jag är men precis som det skrivs av andra, JAG har aldrig fått ett svar utan att själv ha skrivit något!! Guld o gröna skogar, ända tills daten ska planeras men ohh måste kolla i kalendern, gör det imorgon, det går inte... De måste ha ett sållningssystem som ändock ger adekvata svar, har diskuterat detaljer om fiske tex...
Är det möjligt att ens driva ngn form av rättslig process mot dem, för att få pengarna tillbaka? Eller jämställs det med att kasta betalda pilar på tivoli-ballonger? Du valde att betala!?

Fördelar:
INGA de blåser dig bara.. Ge dig inte in i det!! Du kommer att loosa!!

Nackdelar:
De blåste mig, fan vilken läxa jag lärt mig, o så godtrogen jag var... Jaja!! Efter all mitt engagemang, de har duktiga o mindre duktig "svarare" där...

Svenne rekommenderar INTE DiskretFlirt till vänner

Skriv också en recension om DiskretFlirt

  • din e-mailadress är inte synlig för andra besökare


Ja, jag skulle rekommendera DiskretFlirt till mina vänner
Nej, jag skulle inte rekommendera DiskretFlirt till mina vänner
Inte aktuellt/Ingen åsikt


Skicka mig ett e-mail när någon skriver en ny recension om denna hemsida

Skicka mig ett e-mail när någon reagerar på min recension

Besök DiskretFlirt


Hem » Casual Dating » DiskretFlirt