DiskretFlirt - 38 Recensioner

DiskretFlirt Logo

14.3% rekommendera, 38 Recensioner

  1. DiskretFlirt
  2. DiskretFlirt Recensioner
  3. Skriv också en recension om DiskretFlirt

DiskretFlirt

Diskretflirt - Är relationen inte längre vad den brukade vara? Sugen på en affär? Då har du kommit rätt!

Letar du efter en stabtil diskret sexpartner, affär eller ett engångsligg? På Diskretflirt.com samlas både singlar och personer som vill krydda till sitt sexliv med en affär.

DiskretFlirt Details

Hits: 2703

URL: https://www.diskretflirt.com/

Kategorier: Casual Dating

Recensioner: 38


DiskretFlirt recensioner (37):

DiskretFlirt - meetchat.club/sweety96

0

Recension:
Jag rekommenderar den här webbplatsen > meetchat.club/sweety96

DiskretFlirt - DiskretFlirt - ÄR EN ENDA BLUFF SIDA

0

Recension:
Det verkar bara vara en jätte stor bluff sida, 100% fejk profiler. Har testat några veckor och det går inte få till en riktig träff. Ofttas svar dom till baka med 2 rader text.
Du får mellan 100 till 120 meddelanden om dan och det matar på så varje dag.
Det spelar ingen roll vad du har skrivit i din profil, tex att du vill bara ha svar från dom som bor i din stad eller att du vill ha ett kort med bevis att dom bor i din stad. Det är ingen av dom som läser det för det är ju bara fejk profiler.

Lägg era pengar på spelsidor det är större säkerhet till en
träff.

Fördelar:
INGA

Nackdelar:
Finns bara nackdelar.
Förlorade pengar.
Förlorad tid som du kan and vända till annat.
osv osv.

Mikael rekommenderar INTE DiskretFlirt till vänner

DiskretFlirt - Master Mariner

1

Recension:
Min Email har inte accepterats, märkligt!?

Fördelar:
Tidigare gick allt bra. Jag har tom kvar på mitt Konto!

Nackdelar:
När jag på ett seriöst svar så återkommer jag. Det skrivs lite för mycket om er. Tom att det inte är någon Kvinna som är i andra ändan!!!???

Bernt rekommenderar DiskretFlirt till vänner

DiskretFlirt - Lärare

0

Recension:
Tycker det är en ganska bra sida faktiskt! Dyrt dock och många oseriösa män som vill träffas direkt utan att ens vilja säga sitt namn. Det känns ganska oseriöst och väldigt desperat.

Men skrivit med flera trevliga män och hade det inte kostat så mycket att skicka meddelanden hade det varit mycket bättre!

Fördelar:
Många män, stort urval finns alla sorters män. Finns en hel del trevliga karlar, man får bara ha tur att lyckas hitta dem.

Nackdelar:
Dyrt!

Anneli rekommenderar DiskretFlirt till vänner

DiskretFlirt - Herr

0

Recension:
Nästan 100% "fiktiva"profiler!
Mans inkorg blir bombat varje 10 minuter av nästan 100% så kallade ‘Underhållnings profiler’ som är helt ”fiktiva” profiler, enligt dem själva. Det är att säga, inte riktiga människor som vill träffa dig men folk som är betalde att chatta med dig och lura dig att tror att dem vill träffa dig så at du betala mer för att chatta och chatta men ALDRIG träffas. Du kommer nästan alltid att chatta med falska profiler och nå aldrig riktiga människor. Eftersom det är affärsmodellen som webbplatsen är byggd på, att lurar människor. Omnämnandet av "fiktiva" profiler är dolt i det sista föremålet i vanliga frågor (FAQ) i den lilla texten i det sista objektet på sidan efter att du klickat på en extra länk (ÄR MYCKET väl dolt. Redigera: Jag tror att det nu är lite mindre dolt men fortfarande svårt att hitta, tycker jag).

När jag började chatta med en tjej frågade jag henne om hon var en fiktiv profil eftersom jag inte hade mycket pengar och bara ville prata/träffa riktiga profiler. Hon lovade flera gånger att hon inte var en "fiktiv" profil, men när jag visade att hon var en fiktiv profil (efter en del forskning om bilderna osv), nekade hon fortfarande det (troligen för att jag skulle chatta och betala ännu mer, det kostar 20kr att skicka ett enda meddelande via chatten).

Efter att ha lurats att skicka intimt bilder av mig själv till denna fiktiva profilen, mailade jag Diskretflirt att jag skulle vilja att de skulle ta bort de bilder jag hade skickat till denna "fiktiva" profilen. Dem har svarat mig flera gånger i över ett år nu, och har lovat att de har tagit bort bilderna nu, men bilderna finns kvar på webbplatsen. Och nu har dem också använt dem bilderna av mig för att skapa en ny fiktiv profil på webbplatsen baserat på mig !!!!

Jag skickade alla bevis till EU och dem förklarad att dem har länge haft en utredning om Diskretflirt pga mängden av klagomål.

Fördelar:
INGEN!!

Nackdelar:
Bara nackdelar, du bara slägga pengar borta här och det finns ingen äran eller ens försök att ger dig denna tjänst som du har betala för. Rent bedrägeri! Bra att veta att "What goes around comes around and she'll gets her justice"

Costas rekommenderar INTE DiskretFlirt till vänner

DiskretFlirt - Anonym operatör

0

Recension:
FAKE! Sidan drivs av Katarina Bylund, Göteborg! Denna kvinna anlitar mestadels manliga operatörer som sitter och svarar på meddelanden. Dessa är fiktiva profiler som sidan medger att de har. Varje gång du skickar meddelande får en manlig operatör betalt.

Fördelar:
INGA

Nackdelar:
MASSVIS

Anonym opera rekommenderar INTE DiskretFlirt till vänner

DiskretFlirt - Bedrägeri

0

Recension:
Diskretflirt är bara bedrägeri. Det sitter ett antal kvinnor som skickar ut hundratals mail och lekar att de är olika personer. Omöjligt att få ens en kaffeträff med dessa. De skickar meddelanden om hur mycket de vill knulla och hur attraktiv de finner en. ALLT ÄR EN BLUFF! Lägg inte dina pengar till sidan.

Fördelar:
Ego boost

Nackdelar:
Dyrt som faan!

Carl rekommenderar INTE DiskretFlirt till vänner

DiskretFlirt - Dyrt nöje

0

Recension:
Från början var jag taggad av alla kvinnliga medlemmar och var medlem ett bra tag och gjorde av med tusenlappar. men allt eftersom började jag inse att de var ingen som verkade ha kollat vad som jag skrivit på profilen om vad jag sökte och ville ha!

kommentarer om hur snygg jag var etc fast jag inte ens lagt upp ngt foto fanns vissa som skrev sitt mobilnr och mail men sensurerades av sidan så svårt att få dessa profiler att avslöja de sista siffrorna etc=(

Fördelar:
självförtroendet fick sig en sju helsikes boost

Nackdelar:
99% av profiler och foton var hämtade från nätet kände igen några kvinnor som utan vetskap fått foton stulna på instagram facebook etc

Stäng ner sidan ge dom dyra böter banna dom... tycker dessa lurendrejarsidor skall bannas totalt

Daniel rekommenderar INTE DiskretFlirt till vänner

DiskretFlirt - gruvarbetare

0

Recension:
bara hålla i gång chatt så man blir av med en massa pengar och köpa dyra krediter. sen har sidan försvunnit kommer ej in mer blev av med krediter.

Nackdelar:
dyrt bra lura pengar av folk

kenneth rekommenderar INTE DiskretFlirt till vänner

DiskretFlirt - Total bluff,

0

Recension:
Gissningsvis 98 % fejkade tjejprofiler, mycket nonsensprat, troligen ett gäng skrivare som betjänar multipla konton. Säkert lönsamt med 15-20 kr per mess.
Skulle det osannolika hända att du stöter på en icke fejk så är det omöjligt att ta kontakt utanför siten därför att all sådan info maskas.
Större chans att hitta trevligt sällskap på den lokala återvinningsstationen.

Fördelar:
Bra för egot att få massor av mess från avklädda kvinnor. För övrigt inga fördelar alls.

Nackdelar:
Dyrt nöje, och meningslöst.

Skåne2 rekommenderar INTE DiskretFlirt till vänner

Skriv också en recension om DiskretFlirt

  • din e-mailadress är inte synlig för andra besökare


Ja, jag skulle rekommendera DiskretFlirt till mina vänner
Nej, jag skulle inte rekommendera DiskretFlirt till mina vänner
Inte aktuellt/Ingen åsikt


Skicka mig ett e-mail när någon skriver en ny recension om denna hemsida

Skicka mig ett e-mail när någon reagerar på min recension

Besök DiskretFlirt


Hem » Casual Dating » DiskretFlirt