NextLove grundades 2013 som en plattform för singel och skilda föräldrar att finna sin andra chans för kärlek. Dejtingsidan är den första i sitt slag och vänder sig till en speciell grupp av människor. NextLove har blivit den största mötesplatsen för ensamstående och frånskilda föräldrar i Norden. NextLove skapades för att tillgodose en viss grupp av människor som kan ha andra förväntningar och ett annat begrepp om kärlek efter att ha gått igenom en skilsmässa eller har barn. Sådana livsförändrande situationer kan ändra utsikterna för många, inklusive hur de ser på dejting och kärlek. De brukar ofta leta efter efter en partner som har samma syn på livet som de själva. Nextloves matchningssystem bygger på vetenskapligt beprövad relations och kompatibilitets forskning som kommer att visa de bästa möjliga matchningar som möjligt. Det är så simpelt som att svara på några frågor om dig själv och din livsstil och NextLove kommer att hitta de du matchade bäst med, sedan är resten upp till dig! Det är säkert och roligt att möta någon på NextLoves plattform då det ger medlemmarna en plats att kommunicera med varandra innan de bestämmer sig för att ta steget och träffas personligen. De har också ett stort team som tillägnar sig åt att hålla sina användare säkra och tar stolthet i att hålla endast äkta användare på NextLove. Teamet ser också till att dejtingsidan är 100% säker och konfidentiell 24/7.

Skapa ett konto GRATIS

Brja med att vlja ett bra anvndarnamn och ladda upp en profilbild fr att f 15 gnger mer uppmrksamhet n medlemmar utan bild. Efter det kan du lta andra medlemmar f lra knna dig bttre genom att fylla ut din profil. Du kan ven lta andra medlemmar f veta dina djupare tankar och sikter om speciella mnen, exempelvis Vem jag r och vad jag vill med livet och Mina perfekta frsta dejt.


Brja prata med andra medlemmar!

Surfa runt bland vra medlemmar, ls profiler, hitta ngra roliga att chatta med. NextLove erbjuder flera olika kommunikationsmedel, bland annat flirtar, privata meddelanden och gvor. Vrt team jobbar dagligen med att utveckla nya och roliga funktioner fr att hjlpa dig att hitta din NextLove. Nya funktioner r redan pvg!


Hur uppgraderar jag mitt medlemskap?

Du kan uppgradera ditt medlemskap genom att klicka p "UPPGRADERA TILL PREMIUM"-knappen lngst upp till hger p din skrm. Du kommer d att kunna vlja medlemskap och betalningsmetod. Fortstt genom att klicka p den grna knappen och flja instruktionerna.


Mste jag betala fr att anvnda sajten?

Du kan registrera dig p NextLove helt gratis! Som en gratismedlem kan du surfa runt och beska andras profiler och skicka flirtar till dem du r intresserad av! Fr att kunna skicka meddelanden till andra medlemmar, eller kunna se vilka som r intresserade av dig, mste du uppgradera ditt medlemskap till Premium.


Vad r ett Premium Plus-medlemskap?

r du intresserad av en medlem som inte r uppgraderad? Med ett Premium Plus-medlemskap kan alla GRATISmedlemmar svara p dina meddelanden vilket gr att du kan kommunicera med alla p sidan!


Kontakta

[email protected] Next Love Ltd Reg. nummer. C60580 The Plaza Commerical Centre, Level 8, Suite 5 Bisazza Street, Sliema, Malta SLM1640 Malta Kundsupporten r tillgnglig 7 dagar i veckan


NextLove Recensioner

  bde bra och dligt

  Fr mig fungerade NEXTLOVE faktiskt bra (trots att jag varit singel/ensam i mnga herrans r). Jag har ju varken barn eller har aldrig varit gift (men det gick faktiskt att fylla i) och jag fick kontakt med ett par kvinnor dr (ven om det inte var ngon man fll fr riktigt sdr). Det var en trevlig atmosfr men eftersom jag dels fick problem p en annan dejtingsida dels fick ett mejl frn en kvinna (som ville ha intima stunder med mig i sngen , hon var yngre n mina skkriterier) och sedan att dessa drog fr ytterligare abonnemang (frskte ta en paus dr) s valde jag att lmna sidan men mitt intryck var vervgande gott , jag var njd med sidan och atmosfren dr, de kvinnor som var dr var vervgande trevliga.

  Fördelar
  ltt att f kontakt med andra och en trevlig atmosfr

  NextLove

  Jag har goda erfarenheter med NextLove n s lnge och jag har haft en anvnding av platsen. Jag tycker den r enkelt och ltt att anvnda. D jag inte r direkt data van. Man fr en ganska bra bild av andra anvndare genom den detaljerade informationen som man sjlv skriver fr att beskriva sig sjlv.

  Varning!

  Stor varning! Fr praktiskt dagligen matchningar frn mn som r lngt ifrn min nskan. Jag har skrivit ldern 27-40. Jag fr matchningar med mnga som r ver 50. Vissa 60+. ven tjejer har tittat in p min sida och skrivit kommentarer. Jag har fyllt i att jag enbart r intresserad av killar. Har varit med i andra dejtingsidor men den hr tar priset. Extremt mnga killar som skriver oanstndiga snuskiga frslag. Dessutom var det en person som frgade om jag var intresserad av incest-sex. Anmlde honom, men vad jag kan se r han fortfarande med p sidan. Dessutom tar sidan totalt verpris. Tycker det var dyrt att g med, men de fortstter ta betalt ven nr man r medlem. Vldigt ltt att missa den detaljen att de fortstter dra pengar, plus vldigt mrkligt pfund. Om det fanns mjlighet att ge stjrnor hr s ger jag noll! Jag kommer enbart varna fr den hr sidan.

  Man

  En av de smre dejting sidorna, inte nr det gller utseende eller navigering, det r bristen p aktiva tjejer som r problemet bor i en inte s liten stad men det fanns bara tv, tv! Tjejer som var aktiva regelbundet, reste hade inte varit aktiva under 2-3 mnader. Det r ju inte Nextloves fel, men det gr att jag inte rekommenderar Nextlove till ngon som vill ge sig ut i dejtingtrsket.

  Fördelar
  Inte mnga.

  Nackdelar
  Mnga, mnga inaktiva konton.

  Uselt

  Betalade och brjade maila med ngra stycken. Det dk upp meddelanden som skickats 6-12 timmar innan, inga notiser, inget mottaget mail p alla dessa timmar. Skam att betala s mycket pengar fr meddelanden som inte kommer fram. Rekommenderar detta om ni vill bli av med pengar.

Besök NextLove

Skicka din recension