NextLove grundades 2013 som en plattform för singel och skilda föräldrar att finna sin andra chans för kärlek. Dejtingsidan är den första i sitt slag och vänder sig till en speciell grupp av människor. NextLove har blivit den största mötesplatsen för ensamstående och frånskilda föräldrar i Norden. NextLove skapades för att tillgodose en viss grupp av människor som kan ha andra förväntningar och ett annat begrepp om kärlek efter att ha gått igenom en skilsmässa eller har barn. Sådana livsförändrande situationer kan ändra utsikterna för många, inklusive hur de ser på dejting och kärlek. De brukar ofta leta efter efter en partner som har samma syn på livet som de själva. Nextloves matchningssystem bygger på vetenskapligt beprövad relations och kompatibilitets forskning som kommer att visa de bästa möjliga matchningar som möjligt. Det är så simpelt som att svara på några frågor om dig själv och din livsstil och NextLove kommer att hitta de du matchade bäst med, sedan är resten upp till dig! Det är säkert och roligt att möta någon på NextLoves plattform då det ger medlemmarna en plats att kommunicera med varandra innan de bestämmer sig för att ta steget och träffas personligen. De har också ett stort team som tillägnar sig åt att hålla sina användare säkra och tar stolthet i att hålla endast äkta användare på NextLove. Teamet ser också till att dejtingsidan är 100% säker och konfidentiell 24/7.

Skapa ett konto GRATIS

Börja med att välja ett bra användarnamn och ladda upp en profilbild för att få 15 gånger mer uppmärksamhet än medlemmar utan bild. Efter det kan du låta andra medlemmar få lära känna dig bättre genom att fylla ut din profil. Du kan även låta andra medlemmar få veta dina djupare tankar och åsikter om speciella ämnen, exempelvis “Vem jag är och vad jag vill med livet” och “Mina perfekta första dejt”.


Börja prata med andra medlemmar!

Surfa runt bland våra medlemmar, läs profiler, hitta några roliga att chatta med. NextLove erbjuder flera olika kommunikationsmedel, bland annat flirtar, privata meddelanden och gåvor. Vårt team jobbar dagligen med att utveckla nya och roliga funktioner för att hjälpa dig att hitta din NextLove. Nya funktioner är redan påväg!


Hur uppgraderar jag mitt medlemskap?

Du kan uppgradera ditt medlemskap genom att klicka på "UPPGRADERA TILL PREMIUM"-knappen längst upp till höger på din skärm. Du kommer då att kunna välja medlemskap och betalningsmetod. Fortsätt genom att klicka på den gröna knappen och följa instruktionerna.


Måste jag betala för att använda sajten?

Du kan registrera dig på NextLove helt gratis! Som en gratismedlem kan du surfa runt och besöka andras profiler och skicka flirtar till dem du är intresserad av! För att kunna skicka meddelanden till andra medlemmar, eller kunna se vilka som är intresserade av dig, måste du uppgradera ditt medlemskap till Premium.


Vad är ett Premium Plus-medlemskap?

Är du intresserad av en medlem som inte är uppgraderad? Med ett Premium Plus-medlemskap kan alla GRATISmedlemmar svara på dina meddelanden vilket gör att du kan kommunicera med alla på sidan!


Kontakta

[email protected] Next Love Ltd Reg. nummer. C60580 The Plaza Commerical Centre, Level 8, Suite 5 Bisazza Street, Sliema, Malta SLM1640 Malta Kundsupporten är tillgänglig 7 dagar i veckan


NextLove Recensioner

  både bra och dåligt

  För mig fungerade NEXTLOVE faktiskt bra (trots att jag varit singel/ensam i många herrans år). Jag har ju varken barn eller har aldrig varit gift (men det gick faktiskt att fylla i) och jag fick kontakt med ett par kvinnor där (även om det inte var någon man föll för riktigt sådär). Det var en trevlig atmosfär men eftersom jag dels fick problem på en annan dejtingsida dels fick ett mejl från en kvinna (som ville ha intima stunder med mig i sängen , hon var yngre än mina sökkriterier) och sedan att dessa drog för ytterligare abonnemang (försökte ta en paus där) så valde jag att lämna sidan men mitt intryck var övervägande gott , jag var nöjd med sidan och atmosfären där, de kvinnor som var där var övervägande trevliga.

  Fördelar
  lätt att få kontakt med andra och en trevlig atmosfär

  NextLove

  Jag har goda erfarenheter med NextLove än så länge och jag har haft en använding av platsen. Jag tycker den är enkelt och lätt att använda. Då jag inte är direkt data van. Man får en ganska bra bild av andra användare genom den detaljerade informationen som man själv skriver för att beskriva sig själv.

  Varning!

  Stor varning! Får praktiskt dagligen matchningar från män som är långt ifrån min önskan. Jag har skrivit åldern 27-40. Jag får matchningar med många som är över 50. Vissa 60+. Även tjejer har tittat in på min sida och skrivit kommentarer. Jag har fyllt i att jag enbart är intresserad av killar. Har varit med i andra dejtingsidor men den här tar priset. Extremt många killar som skriver oanständiga snuskiga förslag. Dessutom var det en person som frågade om jag var intresserad av incest-sex. Anmälde honom, men vad jag kan se är han fortfarande med på sidan. Dessutom tar sidan totalt överpris. Tycker det var dyrt att gå med, men de fortsätter ta betalt även när man är medlem. Väldigt lätt att missa den detaljen att de fortsätter dra pengar, plus väldigt märkligt påfund. Om det fanns möjlighet att ge stjärnor här så ger jag noll! Jag kommer enbart varna för den här sidan.

  Man

  En av de sämre dejting sidorna, inte när det gäller utseende eller navigering, det är bristen på aktiva tjejer som är problemet bor i en inte så liten stad men det fanns bara två, två! Tjejer som var aktiva regelbundet, reste hade inte varit aktiva under 2-3 månader. Det är ju inte Nextloves fel, men det gör att jag inte rekommenderar Nextlove till någon som vill ge sig ut i dejtingträsket.

  Fördelar
  Inte många.

  Nackdelar
  Många, många inaktiva konton.

  Uselt

  Betalade och började maila med några stycken. Det dök upp meddelanden som skickats 6-12 timmar innan, inga notiser, inget mottaget mail på alla dessa timmar.
  Skam att betala så mycket pengar för meddelanden som inte kommer fram.
  Rekommenderar detta om ni vill bli av med pengar.

Besök NextLove

Skriv en recension