Allmänt Dejtingsidor

BlygaGrannar

Blygagrannar.com är en unik plattform som syftar till att hjälpa människor att möta nya vänner på ett enkelt och avslappnat sätt. Om du känner dig ensam eller söker efter nya vänner, så är

Läs mer »
Heta Stunder

4 Recensioner

Hetastunder.com är en svensk webbplats som erbjuder en mängd olika tjänster för att hjälpa människor att hitta det hetaste underhållningen på nätet. På hetastunder.com kan du hitta allt från

Läs mer »
KallaMigDin

10 Recensioner

Kallamigdin.com är en datingsida för personer som söker avslappnad dating och spännande flörtäventyr. Om du vill krydda ditt datingliv och möta nya människor med liknande intressen är Kallamigdin.com det p

Läs mer »
WhatsDate

whatsdate.se | Sveriges bästa och nyaste mötesplats online

Sveriges bästa och nyaste mötesplats online. Kontakta någon idag!

Läs mer »
Disabled Buddies

Disabled dating with wvw.disabledbuddies.com - Front page wvw.disabledbuddies.com disabled dating- meet people with disabiltiies looking for love, friendship and relationshipsLäs mer »
Dating Buddies

1 Recensera

Dating Buddies will help you find your perfect match! If you are looking for a place to chat and get in touch with like-minded singles all over the world Dating Buddies is a right place for youLäs mer »
DatingBuddies.com

datingbuddies.com är en av Top Dating Service leverantörer. Tusentals matchade par världen över är bevis på detta och varje år tar miljontals nya medlemmar fördel av vad datingbuddies.com har att erbjuda!Läs mer »
CCDate.net

- Snabb ? du kan genast chatta och prata med nya bekantskaper när du skapar en användarprofil i denna tjänst - Säker ? dina kontaktuppgifter förmedlas aldrig till en tredje part - Personlig kundtjänst - hjälp och rådgivning per telefon varjLäs mer »
ToppDejt

Vi hjälper dig hitta en partner Trött på att vara ensam? ToppDejt hjälper dig hitta din drömpartner. Ung eller gammal, man eller kvinna, vi har någon för dig!Läs mer »
Be2

30 Recensioner

be2 är en av de världsledande matchmakingsajterna. Vårt mål är att föra samman personer som skulle passa ihop i ett långvarigt förhållande. Den första be2 sajten lanserades 2004 och därefter har be2 vuxit otroligt snabbt. Just nu användLäs mer »
eDarling

34 Recensioner

Sök en partner med eDarling - mer än bara vanlig dating Det finns mer än två miljoner singlar i Sverige och över hälften av dessa söker en partner online. eDarlings IdealPartner-metod underlättar för dig att hitta en partner. Varje medlemLäs mer »
E-Kontakt

17 Recensioner

E-Kontakt.se - Sveriges största dejting sajt E-Kontakt är en dejtingsajt för främst singlar som söker kärleken, eller som vill lära känna nya vänner.Läs mer »
Motesplatsen

14 Recensioner

Mötesplatsen har allt för dig som är singel och som vill prova på dejting på nätet. Här kommer du snabbt i kontakt med tusentals singlar som du kan prata och umgås med. Våga ta första steget - bli medlem gratis! När du är nöjd med dinLäs mer »
Mazily.com
Mognaladies

5 Recensioner

Dejting för de som gillar äldre kvinnor - mognaladies Mognaladies är en dejtingsida där mogna kvinnor söker yngre män för romantik och affärer – Registrera dig för ett moget erotiskt äventyr!Läs mer »
NorrlandsKontakten

5 Recensioner

Norrlandskontakten.se är en mötesplats för människor i Norrland. Norrlandskontakten erbjuder tre olika medlemskap, gratis, silver och guld.Läs mer »
Parship

4 Recensioner

PARSHIP-principen: Om det passar så är det kärlek Naturligtvis har du krav. Du söker ju en människa som passar dig. En som älskar dig så som du är, och en som du älskar som hon är. Så fungerar det Ingen människa är den andra lik. Läs mer »
KataKvinnor

3 Recensioner

KataKvinnor.se är en vuxendejtingsajt som riktar sig till män som har tröttnat på att gå på dejter som inte leder någonstans och helt enkelt bara söker sex. Medan andra dejtingsidor försöker uppfylla alla medlemmars behov så ger KatakvinnoLäs mer »
MatchAffinity.se

3 Recensioner

MatchAffinity.se är en tjänst från Match.com och är skapad för dig som vill ha hjälp med att träffa någon som verkligen passar dig. Vi tar reda på vem du är och väljer ut medlemmar som matchar dig.Läs mer »
Meetic

3 Recensioner

Kärlek utan gränser På meetic kan du möta singelmänniskor från hela Sverige men också resten av Europa och världen. Så oavsett vem du söker och var denna person bor, så har du alla möjligheter att möta henne eller honom hos oss på meLäs mer »
Spraydate

2 Recensioner

1999 föddes Spraydate, en community för singlar som vill flörta, dejta och umgås på ett lättsamt sätt. Många har hittat kärleken och flera har också funnit vänner för livet. Idag är nätdejting vanligt och var femte svensk har någon Läs mer »
Zoosk

2 Recensioner

Zoosk är världens största sociala dejtingcommunity med miljoner av singlar från hela världen som använder tjänsten varje månad. Zoosk erbjuder en säker och kul onlinedejtingupplevelse som användarna enkelt får åtkomst till från Zoosks weLäs mer »
HosDigEllerMig

1 Recensera

Hosdigellermig kommer bli starten på ditt livs största äventyr Välkommen till ett ny och fräsch sajt för kärlek och dejting. Vi på hosdigellermig vet att det aldrig är för sent för att hitta kärlek. Så är du också redo att ta steget fLäs mer »
Mazily

1 Recensera

Dejting, singlar, kultur, events och inspiration - Mazily Singlar, events, kultur och inspiration - dejting för nyfikna!Läs mer »
OKCupid

1 Recensera

Free Online Dating | OkCupid OkCupid is the best dating site on Earth, with apps for iOS and Android. Start meeting people today!Läs mer »