MogenFling

Ja, det är är enkelt. Som medlem of mogenfling.com får du alla verktyg du behöver. Ett lättanvändt gränssnitt, sidor, sidor och ännu fler sidor med foton och möjliga matchningar samt alla sökalternativ du behöver för att hitta det du letar efter ... snabbt

MogenFling Recensioner

  Lätt som en plätt

  Jag rekommenderar 'MogenFling' starkt. Det är jättelätt att få kontakt med kvinnor i olika åldrar, och nu har jag precis bokat in en träff med en kvinna som jag verkligen gillar.

  Hittade rätt tjej

  Är en lesbisk tjej som har haft jättesvårt att hitta en bra sida där jag kan känna mig trygg. Har fått kontakt med flera tjejer här så jag kan verkligen rekommendera den till andra som är i min situation. Sett att det finns mycket män här också så det är en sida för alla.

  Rekommenderar

  Har varit medlem på många olika sidor i ett desperat försök att hitta en annan tjej som är gay. Utbudet är mycket bättre här än vad jag upplevt på andra sidor. Nu får jag hålla tummarna att jag hittar den som passar mig.

  Jag rekommenderar den här webbplatsen >> EbbaLittleGirlSex.goshrink.com

  Jag rekommenderar den här webbplatsen >> EbbaLittleGirlSex.goshrink.com

  Kvinnor som vet vad de vill

  Mogna kvinnor på mogenfling! Har inte bra erfarenheter av webbdejtande men här märker man verkligen att man är eftertraktad. Har fått flera spännande förslag. Inom en kort tid så har jag nog en av dessa kvinnor hemma i min soffa eller förhoppningsvis säng. ;)

  Fördelar
  Sexdejting på ett enkelt sätt

  Nackdelar
  Saknar mobilapp

  En av de bättre

  Av alla "knullsidor" jag är med på, är nog detta en av de bästa och där jag faktiskt träffat mest seriösa kvinnor för lite kul i sängen.

  Fördelar
  Inte en massa bullshit

  Nackdelar
  Har inga abonnemang för chatt, bara krediter

  Nöjd

  Mycket nöjd. Orolig först över denna sida men kompis hittade drömtjejen här så då gav jag det en chans. Nu dejtar jag en jättesöt thailändska som är allt jag någonsin kunnat drömma om!

  Is this a bullshit dating site???

  Many messages from many many ladies, but when it gets to specifics "where/when do we meet" then the lady gets evasive and asks more bullshit questions "what do you really want on this site?" to make one waste more credits. What do I really want? It's all in my profile, for Christ's sake. I give them a 1 until some REAL meetings materialise.

  Fördelar
  Hittills ingenting.

  Nackdelar
  Är alla damer falska? Har mogenfling som anställda psykologer / sexologer som arbetar för att svara på medlemmarnas meddelanden så att de köper mer och mer krediter utan att träffa någon?

  scam

  Guys be carefull with this site, it's a scam!! You just spend money, writing to girls and all the sudden answering to you cloud workers no a real person you wish to chat. So, i was fulled by this site as well and since, My brane said stop it doesn't work that way here! This site is nice, but in return you get nothing. You also will land of spending a lot of money on sending messeges to girls etc. I realize that it is time to finish it with this site and I get rid of my profile now and forever.

  Helt sjuk att sidan får vara kvar

  Jag håller med som andra här ovan till 200% totalt bluff sida som lurar av folk pengar

  Fördelar
  FINNA IMGA FÖRDELAR BARA BLUFF

  Nackdelar
  Finns inga nackdelar heller

  Suka blyat

  Ganska underhållande att läsa meddelande på denna sida men profilerna är dom samma som på vuxenrummet.com och därför bluff (fick samma meddelande på båda sidorna men från olika "profiler" och vägrar man svara så får man tillsist ett surt svar tillbaka

  Fördelar
  Inga

  Nackdelar
  Massvis :göder antagligen kriminell verksamhet som antingen sponsrar terrorism eller knark smuggling

  FEJK! BARA BORTFÖRKLARINGAR TILL TRÄFF!

  Det går till så här på denna sida. Du får en massa utskickade meddelanden där kvinnor försöker locka dig till att svara. Det kan också vara ett väldigt påstridigt meddelande om att hon är kåt nu och vill ses, direkt du svarar kommer det frågor och bortförklaringar för att hålla chatten igång. Det enklaste du kan göra är att du skapar två eller tre olika konton och skriver till samma kvinna, det roliga är att hon nappar på alla dina konton och hon kan dra helt olika berättelser. Men hennes namn, ålder, yrke, relation och lite annat är alltid detsamma för det har redan denna kvinna förprogrammerat. Denna kvinnliga profil styrs av operatörer dygnet runt och det kan vara män som sitter och berömmer bilder som du skickar till denna profil. Ta dig en funderare på varför kvinnorna här inne inte har tid till att ses, just nu skyller alla kvinnliga profiler på covid-19 och det tror jag ni märkt av. Aldrig får ni ett telefonnummer, mejladress, adress oavsett om denna profil är singel eller inte. För er som fortfarande tror att det är en kvinna bakom profilen kan jag säga att det är mest män som spelar dessa profiler.

  Fördelar
  Inga

  Nackdelar
  Allt är en bluff!

  Bluff!

  Jag håller med samtliga ovan. Det här är en ren bluffsite som bara är ute efter att lura män på pengar. Jag som 69-åring fick liksom många ovanstående vittnat om 80-90 nya sexförslag per dygn. Helt orimligt! Jag slutade och har till och med anmält sidan till ARN. Fick svar för ett par dagar sedan att de INTE tar upp ärendet. Polisen gör det heller inte, så vem fan skall man vända sig till för att få slut på detta elände? !!!

  Fördelar
  Inga alls.

  Nackdelar
  Män blir blåsta på pengar!

  Hopp

  Rena bluffsidan med mängder av fejkade profiler. Verkligen inget att ha.

  Fördelar
  Lite tidsfördriv att läsa alla fejkade meddelanden om man hat tråkigt.

  Nackdelar
  Allt annat.

  Mogenfling medlem

  Jag är förvånad hur sånt bluff site kan vara kvar, man bar får massor medlande av sex törstiga kvinnor som existerar inte i verklighet,de är bara fejk profiler för att lucka mannen att chatta med dem, och på detta vis tjäna pengar.

  Fördelar
  Jag ser Inga fördelar att vara med detta site

  Nackdelar
  Bara slöseri av dyrbara tider och pengar

  herr

  Ingen direkt recension men dehär sidorna är ett helvete att bli av med. Det hjälper inte att avsäga sig dem. Man får dem likt förbannat. Finns det någon out there sióm kan svara på varför de kvinnor man svarar inte bryr siog om vad man skriver? Jag kab svara dem i ganska grova meningar som t.ex. dra åt helvete med dp får man svar att jag blev så lycklig av ditt svar och det kan man ju inte bli. Har de installerat ett sorts automatsvar månntro? Har de support fr sajtinnehavaren för att hålla mig kvar som aktiv i mejlandet? Jag är inte medlem i någon sajt och blir det inte heller. Underrättar alla som skriver om detta men precis som att hälla vatten på en gås. De svarar lika hjärtligt igen. att betal för att akicka mejl till någon okänd böna är mig främmande. Har gjort det men det lär aldrig hända igen då jag ser det som sker. ALLA dejtinsidor är bluff fast kanske på lite olika sätt. Gå inte in som medlem om du vill behålla ditt förstånd på det ställe det bör finnas!

  Fördelar
  Att ge fan i dem!

  Nackdelar
  All bluff!

  Herre

  Det är fullständigt ofattbart att en sådan här sida får finnas kvar och att ingen tar bort den.En stor bluff i min mening det finns inte så många damer som skriver till en 62 årig man som inte har foto eller någon information om sig själv.
  När man skriver till någon så får man inga svar bara mera frågor så man skall spendera 15 kr på ett svar

  Fördelar
  Inga

  Nackdelar
  Massor

  + & -

  Kan instämma i vad alla skriver här ovan! fast det finns säkert både manliga och kvinnliga operatörer, se det från den ljusa sidan dom jobbar inte som telefon försäljare! Så dom plågar inte livet av en. Visst är största delen fiktiva profiler men det finns träffbara tjejer också. Men kom ihåg att det är en underhållning sida!!! och underhållning får du!

  Jag besökte detta ställe första kvartalet 2019, stängde sen ner och fortsatte till andra ställen som är gratis mer eller mindre men inte lika roliga då som MogenFling! så mitt betyg här blir absolut inte sämsta stället men dyraste. Så jag är övertygad att detta ställe fyller en bra social funktion för trevliga chattar om allt utan censur.

  Fördelar
  Vill du chatta säkert och ha kul, prata om allt utan censur. Tycker den du skriver med att det är kul, kommer du få längre svar. Så det är positiv att inte skriva med många! Testa och du blir en erfarenhet rikare, men stanna inte för länge bara! Underhållning av proffsiga operatörer och man kommer att få sig många skratt.

  Nackdelar
  Du kommer inte att träffa någon i IRL. Det kostar för mkt med tanke på att det är begränsat antal rader du får skriva, från början var det 10 rader sänktes sen 7. Den du skriver till svarar ofta kort 1-3 rader, men det kan bli längre om den du skriver tycker det är kul. Att det kommer för mycket i inkorgen vilket är onaturlig och jobbig, men vi killar får känna på hur det känns för en tjej på andra dating sidor när flera hundra killar bombar henne.

  ?????

  håller med alla övriga. Detta är oseriöst. Dom gör det bara för att tjäna pengar.
  Hittade en date i samma "by". Men det stämde ju inte. Jag vet vilka som bor här och hon gör inte det.
  Och vill man chatta med som på en gratischat så vill dom hellre vara kvar här.

  Bara lur med detta. Lägg ner

  Fördelar
  Inga

  Nackdelar
  Massor

  MogenFling = bluff sajt

  Varför finns sådana sajter som vill bara känna pengar för absolut ingenting i retur?
  Enligt IT polisen, dessa sajt köper bilder från olika forum runt i världen och förebygger träff sajter, alla dessa sajt gör samma sak.
  De rekommenderar att stänga av den sajt man är på.
  Flera sajter använder samma bilder och konkurrerar mot varandra
  Jag är 66 år och får i snitt 160 tjejer per dag, hur kan det vara möjligt?
  Alla vill träffa mig och har sex redan samma dag
  Tjejer ska vara minst 18 år men en del är förmodligen inte ens 15 år.
  Med bilder kan man gissa deras ålder.
  Man får till och med kvinnor som är över 75 år.

  Fördelar
  Inte kan komma på någonting alls
  Man kan bara njuta av bilder som ofta är sexiga

  Nackdelar
  Finns bara nackdelar
  Du blir av med mycket pengar för absolut ingenting
  Och du spara pengar att inte svara.
  Inte kan rekommenderar den sajt, bara skit.

  Borde ej få existera.

  Är en ung man, 29år gammal och ser mycket bra ut, något jag fått höra hela livet. Är tatuerad över största delen av kroppen och klättrar som fritidsaktivitet (Har alltså en slank men muskulös kropp som många kvinnor suktar efter). Efter att ha startat ett konto och innan min bild ens blivit godkänd hade jag fått ca 30mail från kvinnor/tjejer om vilken sexig "Malmö man" jag är. under 24timmar fick jag ca 200mail från olika kvinnor och tjejer som bönade och bad om att få bli knullade av mig. Man får dock aldrig några konkreta svar, bara massa motfrågor eller så undviker de helt att svara. "Jag har bil och kan köra till dig nu", "Va heter du?" får man då som svar 99% av gångerna.

  Fördelar
  Absolut INGA.

  Nackdelar
  Detta är en ren scamsida, använd INTE.

  En Stor bluff sida

  Har varit med här i3 mån och spenderat 1000 tals Kram och inte fått en enda dejt.Nä det är inte normalt att en 67 åring får 120 bilder från 20 - 40 åringar som lägger upp naken bilder på första messet man skriver.
  Nej det är nästan bedrägeri.

  Fördelar
  INGA

  Nackdelar
  Man blir så jäkla blåst.
  Denna sidan varnas.

  Mogen flirt

  La upp profil utan bild får i 70% av mailen snygg sundsvallsman i text. Detta borde anmälas du får betala och svaren kryptiska garanterat som ovan .manliga som skriver till dig på vissa bilder ser man eluttag som inte finns i sverige mail adress telefon nr raderas till mottagare

  Fördelar
  Inga

  Nackdelar
  Bli blåst

  Smörgåsnisse

  Fake Fake c:a 120 meddelanden om dagen från vackra damer i olika utlänska hemmiljöer och andra miljöer.
  Ingen uppgifter var de bor varken Län eller Stad, fråga man så uteblir svaret eller en grannstad och det gäller samma trix oavsett var du själv bor, eller så blir svaret, jag bor nära dej.
  Dom undviker att svara på allmänna frågor, men är pigga på att ställa frågor själva, för att hålla chatten igång, pengar pengar penga skall in och du skall betala men någon kvinna kommer du aldrig att få träffa!
  Har du sinne för ansikten och tid sök igenom över flera län, så skall du finna samma ansikten i olika län och namn, dessutom
  kan du finna dem i andra liknande sajter med olika namn och olika åldrar 10 år upp eller ner.
  Dessutom flertal unga flickor, säkert mindreåriga 15-17 år som uppges vara över 30
  Detta är så sjukt, här har samhället ett stort jobb att göra, att sanera detta lurendrejeri
  Jag vill jämföra detta med en bordell, med den skillnaden att på bordellen får du efter betalning en intim samvaro med en hora, här får du efter betalning se horan på en bild!

  Fördelar
  Har du för mycket pengar på kontot och vill bi av med din dyra tid, så är detta det effektivaste sätte att bi av med dåda delarna.

  Nackdelar
  Om du vill ha något värde för dina pengar, då är detta fel forum

  Kund

  Bara bluff o båg
  Hur man än försöker så går det inte att få någon som helst kontakt även om jag fick femhundra ”kåta” kvinnor som svarade...
  Blir bara en massa dyr chatt.

  Fördelar
  Inga

  Nackdelar
  Jäkligt dyrt


Besök MogenFling

Skriv en recension