MogenFling - 22 Recensioner

MogenFling Logo

5% rekommendera, 22 Recensioner

  1. MogenFling
  2. MogenFling Recensioner
  3. Skriv också en recension om MogenFling

MogenFling

Ja, det är är enkelt. Som medlem of mogenfling.com får du alla verktyg du behöver. Ett lättanvändt gränssnitt, sidor, sidor och ännu fler sidor med foton och möjliga matchningar samt alla sökalternativ du behöver för att hitta det du letar efter ... snabbt

MogenFling Details

Hits: 2372

URL: https://www.mogenfling.com/

Kategorier: Casual Dating

Recensioner: 22


MogenFling recensioner (21):

MogenFling - scam

0

Recension:
Guys be carefull with this site, it's a scam!! You just spend money, writing to girls and all the sudden answering to you cloud workers no a real person you wish to chat. So, i was fulled by this site as well and since, My brane said stop it doesn't work that way here! This site is nice, but in return you get nothing. You also will land of spending a lot of money on sending messeges to girls etc. I realize that it is time to finish it with this site and I get rid of my profile now and forever.

dimarco rekommenderar INTE MogenFling till vänner

MogenFling - Helt sjuk att sidan får vara kvar

0

Recension:
Jag håller med som andra här ovan till 200% totalt bluff sida som lurar av folk pengar

Fördelar:
FINNA IMGA FÖRDELAR BARA BLUFF

Nackdelar:
Finns inga nackdelar heller

MogenFling - Suka blyat

0

Recension:
Ganska underhållande att läsa meddelande på denna sida men profilerna är dom samma som på vuxenrummet.com och därför bluff (fick samma meddelande på båda sidorna men från olika "profiler" och vägrar man svara så får man tillsist ett surt svar tillbaka

Fördelar:
Inga

Nackdelar:
Massvis :göder antagligen kriminell verksamhet som antingen sponsrar terrorism eller knark smuggling

MogenFling - FEJK! BARA BORTFÖRKLARINGAR TILL TRÄFF!

0

Recension:
Det går till så här på denna sida. Du får en massa utskickade meddelanden där kvinnor försöker locka dig till att svara. Det kan också vara ett väldigt påstridigt meddelande om att hon är kåt nu och vill ses, direkt du svarar kommer det frågor och bortförklaringar för att hålla chatten igång. Det enklaste du kan göra är att du skapar två eller tre olika konton och skriver till samma kvinna, det roliga är att hon nappar på alla dina konton och hon kan dra helt olika berättelser. Men hennes namn, ålder, yrke, relation och lite annat är alltid detsamma för det har redan denna kvinna förprogrammerat. Denna kvinnliga profil styrs av operatörer dygnet runt och det kan vara män som sitter och berömmer bilder som du skickar till denna profil. Ta dig en funderare på varför kvinnorna här inne inte har tid till att ses, just nu skyller alla kvinnliga profiler på covid-19 och det tror jag ni märkt av. Aldrig får ni ett telefonnummer, mejladress, adress oavsett om denna profil är singel eller inte. För er som fortfarande tror att det är en kvinna bakom profilen kan jag säga att det är mest män som spelar dessa profiler.

Fördelar:
Inga

Nackdelar:
Allt är en bluff!

Bertil rekommenderar INTE MogenFling till vänner

MogenFling - Bluff!

0

Recension:
Jag håller med samtliga ovan. Det här är en ren bluffsite som bara är ute efter att lura män på pengar. Jag som 69-åring fick liksom många ovanstående vittnat om 80-90 nya sexförslag per dygn. Helt orimligt! Jag slutade och har till och med anmält sidan till ARN. Fick svar för ett par dagar sedan att de INTE tar upp ärendet. Polisen gör det heller inte, så vem fan skall man vända sig till för att få slut på detta elände? !!!

Fördelar:
Inga alls.

Nackdelar:
Män blir blåsta på pengar!

Jerker Sal rekommenderar INTE MogenFling till vänner

MogenFling - Hopp

0

Recension:
Rena bluffsidan med mängder av fejkade profiler. Verkligen inget att ha.

Fördelar:
Lite tidsfördriv att läsa alla fejkade meddelanden om man hat tråkigt.

Nackdelar:
Allt annat.

Tomm rekommenderar INTE MogenFling till vänner

MogenFling - Mogenfling medlem

0

Recension:
Jag är förvånad hur sånt bluff site kan vara kvar, man bar får massor medlande av sex törstiga kvinnor som existerar inte i verklighet,de är bara fejk profiler för att lucka mannen att chatta med dem, och på detta vis tjäna pengar.

Fördelar:
Jag ser Inga fördelar att vara med detta site

Nackdelar:
Bara slöseri av dyrbara tider och pengar

Keyvan rekommenderar INTE MogenFling till vänner

MogenFling - herr

0

Recension:
Ingen direkt recension men dehär sidorna är ett helvete att bli av med. Det hjälper inte att avsäga sig dem. Man får dem likt förbannat. Finns det någon out there sióm kan svara på varför de kvinnor man svarar inte bryr siog om vad man skriver? Jag kab svara dem i ganska grova meningar som t.ex. dra åt helvete med dp får man svar att jag blev så lycklig av ditt svar och det kan man ju inte bli. Har de installerat ett sorts automatsvar månntro? Har de support fr sajtinnehavaren för att hålla mig kvar som aktiv i mejlandet? Jag är inte medlem i någon sajt och blir det inte heller. Underrättar alla som skriver om detta men precis som att hälla vatten på en gås. De svarar lika hjärtligt igen. att betal för att akicka mejl till någon okänd böna är mig främmande. Har gjort det men det lär aldrig hända igen då jag ser det som sker. ALLA dejtinsidor är bluff fast kanske på lite olika sätt. Gå inte in som medlem om du vill behålla ditt förstånd på det ställe det bör finnas!

Fördelar:
Att ge fan i dem!

Nackdelar:
All bluff!

Lars Ramst rekommenderar INTE MogenFling till vänner

MogenFling - Herre

0

Recension:
Det är fullständigt ofattbart att en sådan här sida får finnas kvar och att ingen tar bort den.En stor bluff i min mening det finns inte så många damer som skriver till en 62 årig man som inte har foto eller någon information om sig själv.
När man skriver till någon så får man inga svar bara mera frågor så man skall spendera 15 kr på ett svar

Fördelar:
Inga

Nackdelar:
Massor

Herr mogen rekommenderar INTE MogenFling till vänner

MogenFling - + & -

0

Recension:
Kan instämma i vad alla skriver här ovan! fast det finns säkert både manliga och kvinnliga operatörer, se det från den ljusa sidan dom jobbar inte som telefon försäljare! Så dom plågar inte livet av en. Visst är största delen fiktiva profiler men det finns träffbara tjejer också. Men kom ihåg att det är en underhållning sida!!! och underhållning får du!

Jag besökte detta ställe första kvartalet 2019, stängde sen ner och fortsatte till andra ställen som är gratis mer eller mindre men inte lika roliga då som MogenFling! så mitt betyg här blir absolut inte sämsta stället men dyraste. Så jag är övertygad att detta ställe fyller en bra social funktion för trevliga chattar om allt utan censur.

Fördelar:
Vill du chatta säkert och ha kul, prata om allt utan censur. Tycker den du skriver med att det är kul, kommer du få längre svar. Så det är positiv att inte skriva med många! Testa och du blir en erfarenhet rikare, men stanna inte för länge bara! Underhållning av proffsiga operatörer och man kommer att få sig många skratt.

Nackdelar:
Du kommer inte att träffa någon i IRL. Det kostar för mkt med tanke på att det är begränsat antal rader du får skriva, från början var det 10 rader sänktes sen 7. Den du skriver till svarar ofta kort 1-3 rader, men det kan bli längre om den du skriver tycker det är kul. Att det kommer för mycket i inkorgen vilket är onaturlig och jobbig, men vi killar får känna på hur det känns för en tjej på andra dating sidor när flera hundra killar bombar henne.

Skriv också en recension om MogenFling

  • din e-mailadress är inte synlig för andra besökare


Ja, jag skulle rekommendera MogenFling till mina vänner
Nej, jag skulle inte rekommendera MogenFling till mina vänner
Inte aktuellt/Ingen åsikt


Skicka mig ett e-mail när någon skriver en ny recension om denna hemsida

Skicka mig ett e-mail när någon reagerar på min recension

Besök MogenFling


Hem » Casual Dating » MogenFling