Senioren Dating

50plus Match

3 Recensioner

Online dejting riktat till Aktiva 50 plussare. Det är vad vi på 50plusmatch jobbat med under åren 2008. Detta val av målgrupp har visat sig vara en fördel i alla situationer: Många kandidater som direkt matchar de kiterier som är viktigt för Läs mer »
40plus Kontakt

40pluskontakt - dejting och nya vänner för alla över 40 Här finner du massor av mogna singlar över 40, är en av dom din nya partner?Läs mer »
40pluskontakt

Dejting och nya vänner på 40pluskontakt. Dating på nätet! Läs mer »
60plus.se

60plus.se är en kamratklubb för alla män, kvinnor och par som är 60+. Det är en seriös samlingsplats som bygger på att hitta goá vänner oavsett var man bor, tid på dygnet eller vad man har för bakgrund.Läs mer »
70Plus.se

70Plus.se: Är du i 70 plus och lever ensam, kanske är du skild, inga barn, änka/änkling, inga anhöriga, barnen har flyttat långt bort, du har kanske nyligen flyttat och känner inga på den nya orten osv. det kan vara många orsaker till att manLäs mer »
Kontaktlinjen

Kontaktlinjen är sajten för dig som är äldre och som vill upptäcka alla fördelar med nätdejtning! Om du är trött på att vara ensam och vill hitta någon att bygga en relation och spendera livet med så är Kontaktlinjen en utmärkt sajt föLäs mer »
Singles 50

Matchmaking service from Singles50 - start now! Join Singles50, our fast-growing matchmaking service. Take our free personality test and find your perfect partner today!Läs mer »