Grann Flirten

Grannflirten.com – Sveriges största samling av vuxenprofiler Sveriges största samling av vuxenprofiler

Grann Flirten Recensioner

  Roligt

  stressig vardag och har inte tid att dejta någon just nu så detta passar mig perfekt. spännande kvällar med att prata med trevliga människor.

  Fördelar
  enkel sida att använda

  Kinky

  Till alla er som gillar lite mer än "vanligt" sex, lite kinky och annat smått och gott (som jag gör) så är denna sida en guldgruva. Känner att det är min plikt att dela med mig av detta till alla likasinnade. Ni kommer inte bli besvikna

  Heta kvinnor!

  Perfekt sida med underbara kvinnor hehe. Har testat det mesta men detta är nog första gången jag känt mig sedd av kvinnor.

  Singel igen

  Hamnar på Grannflirten varje gång jag blir singel. Haha. Så klart sidan har sina fördelar. Tycker den blivit bättre nu på senaste också. Lättare att hitta det man vill ha. Vill inte behöva vara medlem på dessa sidor. Men nöden har ingen lag och då är Grannflirten helt klart nice

  Både grann flirt och grannflirt

  Det visade sig att kärleken i mitt liv fanns 20 min bort och vi fick kontakt under värsta pandemin. Utan henne hade jag nog inte orkat ta mig igenom permitteringen på jobb och den ofrivilliga isoleringen.
  Tog lite tid innan vi kunde träffas på grund av omständigheterna, men med facit i hand, det var det värt.

  Fördelar
  Lätt att förstå sig på är inte så duktig på internet

  Nackdelar
  Lite dyrt, men det var min blivande sambo värd

  Bara profiler märkta med svart hjärtsymbol som säger att fysisk kontakt ej är möjlig.Vad skall man då skriva för? Det är ju ingen datingsite bara en chattsite med fiktiva profiler.

  Skrivit en del med flera men försöker man få en liveträff blir det bara undanflykter och när man kollar den svarta hjärtsymbolen finns den på alla profiler vilket ger intrycket att alla är fiktiva, vad är det för mening med en sådan "deitingsite"?

  Nackdelar
  Spännande damer,tyvärr verka dom inte finnas i verkligheten.

  Bara profiler märkta med svart hjärtsymbol som säger att fysisk kontakt ej är möjlig.Vad skall man då skriva för? Det är ju ingen datingsite bara en chattsite med fiktiva profiler.

  Skrivit en del med flera men försöker man få en liveträff blir det bara undanflykter och när man kollar den svarta hjärtsymbolen finns den på alla profiler vilket ger intrycket att alla är fiktiva, vad är det för mening med en sådan "deitingsite"?

  Nackdelar
  Spännande damer,tyvärr verka dom inte finnas i verkligheten.

  meetchat.club/sweety96

  Jag rekommenderar den här webbplatsen > meetchat.club/sweety96

  Henke27

  Ren bedrägeri verksamhet. Finns inga riktiga profiler bara fake.
  Tjejerna skriver om hur snygg du är och att dem vill träffas direkt och slippa sitta spendera krediter och när man väl ber om en träff eller ett nummer/adress så är det ingen som kan ge ut kontaktuppgifter eller träffas. Bara massa ursäkter och undanflykter.

  Fördelar
  Inga

  Nackdelar
  Allt

  Nej

  Jag en man stark long 82 cm har jobb fast anstäl bor i stockhlom spång vill kontakta kvinnor för sex tycker om förspel clika suga alla söta gragar för sex tycker jag tycker om ala olyka sex varm kram

  Fördelar
  Jag har inga plats hus mig vill åka till dig om du vill

  Nackdelar
  Jag tycker om när man gör sötta sex bli naken

  FEJK! BARA BORTFÖRKLARINGAR TILL TRÄFF!

  Det går till så här på denna sida. Du får en massa utskickade meddelanden där kvinnor försöker locka dig till att svara. Det kan också vara ett väldigt påstridigt meddelande om att hon är kåt nu och vill ses, direkt du svarar kommer det frågor och bortförklaringar för att hålla chatten igång. Det enklaste du kan göra är att du skapar två eller tre olika konton och skriver till samma kvinna, det roliga är att hon nappar på alla dina konton och hon kan dra helt olika berättelser. Men hennes namn, ålder, yrke, relation och lite annat är alltid detsamma för det har redan denna kvinna förprogrammerat. Denna kvinnliga profil styrs av operatörer dygnet runt och det kan vara män som sitter och berömmer bilder som du skickar till denna profil. Ta dig en funderare på varför kvinnorna här inne inte har tid till att ses, just nu skyller alla kvinnliga profiler på covid-19 och det tror jag ni märkt av. Aldrig får ni ett telefonnummer, mejladress, adress oavsett om denna profil är singel eller inte. För er som fortfarande tror att det är en kvinna bakom profilen kan jag säga att det är mest män som spelar dessa profiler.

  Fördelar
  Inga

  Nackdelar
  Bara bluff!

  Lastbil chaufför

  Det är rena rama bluffen och passar det inte Grannflirten så raderar dom meddelande typ tele nr och gmail adress, nej dom är bara ute efter pengar

  Fördelar
  Finns Inga är en stor bluff ,

  Nackdelar
  ,

  Lärare

  Många tjejer som inte verkar finnas. Dock hittat en trevlig tjej här så blev värt det till slut. För dyrt ska inte behöva kosta så mycket egentligen...

  Fördelar
  Många trevliga tjejer .

  Nackdelar
  För dyrt.

  FAKE

  Bara massa snack inga riktiga profiler....
  Lurendrejeri!
  Bara ute efter pengar!

  Fördelar
  INGA!

  Nackdelar
  Svårt att avregga sig

  Bra men dyrt

  Finns många söta flickor att kolla på här. Dem flesta är trevliga. Står att det finns fiktiva profiler men det vet man redan när man registrerar sig så förstår inte hur många känner sig lurade?

  Skrivit med flera som är fiktiva, men även riktiga tjejer. Önskar fler var riktiga så man kunde träffas lättare. För dyrt att skicka meddelanden, borde kosta 1 kr per meddelande eller liknande istället.

  Fördelar
  Söta, trevliga tjejer. Trevliga samtal.

  Nackdelar
  För många fiktiva, för dyrt att skicka meddelande.

  TV4 och SVT har haft inslag om hur dessa bluff-humbug-dajting-sajter jobbar

  Grannflirten, Flirtmatch, Hemligtroja med över 15 andra bluff-humbug-dajting-sajter drivs av företaget Connective Development B.V i Nederländerna, som numera bytt namn till Docamos Communcations B.V. Googla på det för mer information.

  TV4 och SVT har haft inslag om hur dessa bluff-humbug-dajting-sajter jobbar.

  https :// www. youtube .com/ watch ?v=76UbA3KgSUA
  (ta bort mellanslagen för att länken skall fungera)

  "Så ska det handla om den miljonindustri som ligger bakom olika typer av dejting- och chatsajter på nätet. Personer med fejkade bilder lockar framför allt män att betala stora summor."

  Även danska TV har haft flera inslag.

  TV4-inslaget handlar om Flirtmatch.se, som drivs av Connective Development B.V. Holland.

  Tjejen pratar med förvrängd röst, så rösten inte skall kännas igen. Hon hanterade ett tiotal profiler.

  Under en ordinär vardagseftermiddagstimma så drog sajten in 40.000 kr. På 10 timmar blir det 400.000 kr. Under 24 timmar så drar de in ca 1.000.000 kr. Det är en miljon kronor per dag.

  Fördelar
  Inga. Bedrägeri i klass med Raskenstam

  Nackdelar
  Du blir lurad och bitter, över att varit så korkad.

  Fejk site

  Lurendrejeri i kubik

  Fördelar
  Inga

  Nackdelar
  Svårt stt lämna

  520 mail på en vecka

  Det mesta är klart bluff. De skriver att vissa profiler är fiktiva. De censurerar e-post och nummer. Jag har fått 520 mail på mindre än en vecka. Alla skriver att de vill ha sex snart och att de har kille som inte vill ha sex.
  Ingen har kontaktat mig när jag skrivit e-post och nummer på sätt som ej censureras så lätt. (Nummer med bokstäver)

  Fördelar
  Många profiler, hälften fina.

  Nackdelar
  Inga riktiga profiler.

  tekniker

  Grann flirten är en bluff sajt får hela tiden mejl från kvinnor som vill träffas dom finns inte i slutet nån sitter ocg skriver svaren bara bluff

  Fördelar
  inga

  Nackdelar
  alla

Besök Grann Flirten

Skriv en recension