Recensioner från den här användaren

Fjallgurkan

Recensera om HemligKontakt

Fjällgurkan rekommenderar…

Hej! Till er alla ensamma personer där ute i Sverige eller i världen lika så som jag, hoppas på i att hitta kärleken med något trevlig person där ute. Oavsett vem du är så är mitt första råd till dig i att testa dig fram. Men samtidigt som du testar dig fram betänk dig då på dessa punkter.

Kan namnet till I och stämma in mera rätt än fel eller inte alls till fotot. Se över om det är något med bilden som inte riktigt till i och stämmer in med den påstådda profilen och dess rätta kön. Stämmer ögonen, håret samt bakgrunden utav bilden med ”personens” profil. Profilen skall alltid till i och vara neutral med cirka 6 – 8 gemensamma punkter. Men likaväl så ska den till i och ha vissa logiska olikheter. Tänk även över om språket till i och kan ha sina logiska ”fällor & tecken” på grammatiska svek. Se nedan.


Daniella.

Fjällgurkan 05-11-2016 00:06:08
Hej Daniella igen då, Snabbt svarat :-). Okay jag bor i Södertälje & lika så som du så är jag singel & ensam fast, jag samtidigt till i & skriver till dig just nu. Jag hoppas i att du tillsammans med mig är sittandes framför datorn just nu & tittar på den bästa action film på 4an ever. Kanske även med en trevlig skvätt rödvin till. Själv så smuttar jag på en god öl. Jag kan tänka mig i att du, din son / dotter kan till i & haft mycket i att göra idag . Spara godiset till imorgon bara / Gurkan.
Daniella 05-11-2016 00:15:41

Gurkan dyrt! Jag har en son som är 8 år. Jag hade ett förhållande. men eftersom det inte fanns otrohet. det slutade.


Daniella 04-11-2016 23:19:32
Gurkan. Jag trodde att du skriver mig var du bor exakt? Jag bor nära Štockohlm. Jag är ensam. Jag har ett barn.

Berte.

Mitt svar och första fråga till personen ”Berte”.
Fjällgurkan 06-11-2016 01:32:02

Hej Berte. Vill du fortfarande bli min hemliga älskare? Vill du ge mig en ärlig chansen till i att få klicka lite jummen, mörk 70% choklad med grädde. Med hjälp utav en riktigt solmogen och söt jordgubbe på dina vårtgårdar? För i att sedan ge mig en ärlig chans till i att suga och smaka lite på dem. Samtidigt som du är naken och fastbunden om händerna i din egna säng med en svart ögonbindel för ögonen? SKicka mig gärna ett ja till svar och gärna två positiva kommentarer om saken. H. Fjallgurkan.
Morgondagens svar som jag fick tillbaka utav personen ”Berte”.

God morgon älskling Jag hoppas du har en underbar natt förr, du måste ju berätta vad du drömt om

Ett välvalt och gott tips till oss alla vilsna själar där ute. Den ekonomiska kostanden just för i att testa HemligKontakt.com vart totalt 15kr x 6 kontaktperson mellan mig och ”två” personer. Helt klart utan någon egentlig som helst kunskap inom det svenska språket. Helt klart anställda av HemligKontakt.com

Fördelar
Att man till i och kan ta lärdom utav detta inför nästa dejtningssida osv...

Nackdelar
I att man lämnar ut personliga uppgifter samt i att man är dum nog i att betala allt för mycket för den här sortens skit snack...

replies: