Hemligkontakt - Hela skiten är fejk!

Hemligkontakt - Hela skiten Àr fejk!

Sjukt missnöjd, bara en massa fejkprofiler!! NÀr jag gick med hÀr och började chatta runt med dessa - som jag trodde var riktiga - tjejer, tyckte jag att det verkade som en riktigt skön sida. SÄklart ska man alltid vara försiktig med att det kan finnas vissa fejkprofiler ja absolut. Med tiden började jag chatta med flera tjejer och ett tag var det framför allt tvÄ tjejer som jag tyckte lite extra om att prata med.
Chattade runt med ett gÀng tjejer ett tag innan jag började fatta vilken gigantisk bluff detta var!!
Tjejerna pÄ den hÀr sidan vill inte lÀmna ut nÄgra uppgifter om de har mail eller liknande. En tjej som jag hann prata ganska bra med och som jag - nÄja - trodde att jag kÀnde, vÀgrade svara pÄ frÄgan om hon hade mail, och pÄ frÄgan om hon hade facebook sa hon att hon inte gillar facebook sedan det börsnoterades x antal Är sedan.
NÄgra av de har sagt att de inte ens har mail, viket jag tyckte lÀt konstigt eftersom nÀstan alla idag har mail. Sedan sÀger de det ena med det andra som de vill hitta pÄ i sÀngen och utanför men nÀr man vÀl börjar prata om att ses, dÄ drar de öronen Ät sig och har inte tid eller sÄ ger de miljoner förklaringar till att de inte kan!
NÀr man tror att man trÀffat en riktigt hÀrlig och trevlig person sÄ visar det sig att nej minsann, det Àr en jÀvla fejkprofil, en dator eller nÄgon menlös idiot pÄ andra sidan som svarar en! Dessutom dyrt, allt för att man ska bli av med pengar! Sedan fÄr man massor av exakt likadana meddelanden frÄn helt olika personer, det skriker verkligen bluff om detta skit!! Tycker vi alla borde gÄ samman och anmÀla detta skitföretag som luras rakt igenom!! OÀrliga och vidriga Àr de!! De skulle bli tvingade att stÀnga ner sidan och betala tillbaka alla pengar som de har blÄst en pÄ!!

Fördelar
Ser tyvÀrr ingar fördelar! Mycket möjligt att det finns nÄgon riktig profil pÄ denna sida, men jag har dÄ inte stött pÄ en enda!

Nackdelar
TyvÀrr för mÄnga! Rent skit!

Besök HemligKontakt Recensioner om HemligKontakt

LĂ€s artikeln i Expressen, "Christoffer fĂ„r betalt för att lĂ„tsas vara kvinna pĂ„ dejtingsajter – sĂ„ lurar han mĂ€nnen"

Flertalet av dagens dejtingsajter, stora som Match och smÄ, som Hemlig Kontakt har personal, bÄde mÀn och kvinnor, som har som arbete att vara en s.k "player" .aka underhÄllningsprofil.

De Àr ibland anstÀllda av Dataentry dot se, pÄ deras websajter runtom norra Europa.

HÄller med, hela sajten verkar bestÄ av tjurskit. NÄn som fÄr betalt för hur mÄnga fejkmejl dom skickar.

Besök HemligKontakt Recensioner om HemligKontakt

Skriv ett svar pÄ denna recension

Skicka ett e-postmeddelande nÀr nÄgon skriver en annan recension om HemligKontakt
Skicka ett e-postmeddelande nÀr nÄgon svarar pÄ min recension
Jag godkÀnner anvÀndarvillkoren