Specialiserad Dating

Fitness Date Club

1 Recensera

Fitness Date Club är en av världens största dejtingsidor för sport- och fitnessentusiaster. Fitness Date Club har tusentals män och kvinnor som söker efter hälsosamma och sportiga vänner för samtal eller romantik jorden runt. Över 1 miljon Läs mer »
AsianDating

Varför du ska välja AsianDating.com? AsianDating.com är en ledande asiatisk dejtingsajt som hjälper tusentals av asiatiska singlar att hitta sin sanna kärlek. Registrera dig med ett gratis medlemskap och börja bläddra igenom våra asiatiskaLäs mer »
SinglarMedBarn

1 Recensera

SinglarMedBarn är den nya versionen av "Dejtingsugen.se" som var först i Sverige med att erbjuda dejting speciellt inriktad för föräldrar. SinglarMedBarn.se erbjuder en trevlig miljö och en möjlighet för dig som söker en partner att hitta en lLäs mer »
AspergerDating

Den här sajten riktar sig till personer som har speciella önskemål på sin partner och som själva kanske har något hinder i form av social fobi. Här kan man utöver dejting lära känna andra likasinna

Läs mer »
Darkside
FarmerDating

FarmerDating har tillkommit efter otaliga uppmuntringar under de senaste 2,5 åren. Nu måste vi lyssna - nu vill vi hjälpa till med amorinernas resa mellan stad och land. Därför är FarmerDating dedikerat till alla er på landet som vill utvidLäs mer »
RestDejting

Med Restdejting blir det enklare att göra något gott av maten som blir över. Så, fyll i vilka rester du har att tillgå och börja dejta. Ni gör en god middag och en lika god gärning i ett land där så mycket som var femte matkasse slängs.Läs mer »
TravKontakt.se

På Travkontakt.se kan Du finna alltifrån en vän att prata häst med, hitta en medryttare, få träningshjälp, eller kanske hitta en praktikplats. Du som är tränare inom trav eller galopp kanske söker praktikanter eller är i behov av att anst�Läs mer »