Senaste Recensioner

Klubb6 - Mary

0

Recension:
Sex

Fördelar:
.........::::::::

Nackdelar:
:::::://///:

DiskretFlirt - Bedrägeri

0

Recension:
Diskretflirt är bara bedrägeri. Det sitter ett antal kvinnor som skickar ut hundratals mail och lekar att de är olika personer. Omöjligt att få ens en kaffeträff med dessa. De skickar meddelanden om hur mycket de vill knulla och hur attraktiv de finner en. ALLT ÄR EN BLUFF! Lägg inte dina pengar till sidan.

Fördelar:
Ego boost

Nackdelar:
Dyrt som faan!

Carl rekommenderar INTE DiskretFlirt till vänner

Victoria Milan - Lurendrejeri Victoria Milan

0

Recension:
VM är dyrt och lurar "oss" män att det finns många sugna tjejer där. Du kan få 30-40 meddelanden från tjejej där de sägar hej/hello med en frågan om man vill chatta. När man svarar händer ingenting efter det. Gratis står det på deras hemsida. Det stämmer om du förstås inte vill kunna lämna/läsa meddelanden skitsajt helt enkelt. C-date är väl om möjligt en ännu sämre sajt. Nästan aldrig några tjejer inne aldrig några svar. De enda meddelanen du får är från sajtens egba kvinnor där man ska svara på dumna frågor. Idioter.

Fördelar:
Nej

Nackdelar:
Att bli medlem

Krister rekommenderar INTE Victoria Milan till vänner

Badults - Falsk hemsida

0

Recension:
Du kan märka direkt att det är ett spam
Du får massa mail från kvinnor och du har ingen profilbild och ingenting på din ( om dig)🤣😂😂😂

Fördelar:
Ingenting

Nackdelar:
Tar din tid för ingenting

Ammar rekommenderar INTE Badults till vänner

DiskretFlirt - Dyrt nöje

0

Recension:
Från början var jag taggad av alla kvinnliga medlemmar och var medlem ett bra tag och gjorde av med tusenlappar. men allt eftersom började jag inse att de var ingen som verkade ha kollat vad som jag skrivit på profilen om vad jag sökte och ville ha!

kommentarer om hur snygg jag var etc fast jag inte ens lagt upp ngt foto fanns vissa som skrev sitt mobilnr och mail men sensurerades av sidan så svårt att få dessa profiler att avslöja de sista siffrorna etc=(

Fördelar:
självförtroendet fick sig en sju helsikes boost

Nackdelar:
99% av profiler och foton var hämtade från nätet kände igen några kvinnor som utan vetskap fått foton stulna på instagram facebook etc

Stäng ner sidan ge dom dyra böter banna dom... tycker dessa lurendrejarsidor skall bannas totalt

Daniel rekommenderar INTE DiskretFlirt till vänner

DiskretFlirt - gruvarbetare

0

Recension:
bara hålla i gång chatt så man blir av med en massa pengar och köpa dyra krediter. sen har sidan försvunnit kommer ej in mer blev av med krediter.

Nackdelar:
dyrt bra lura pengar av folk

kenneth rekommenderar INTE DiskretFlirt till vänner

HemligKontakt - Fejk! Fejk! Fejk!

3

Recension:
Varning för Festivus Media BV's sajter! De är Bedragare!
Den första timmen fick jag tio mejl. Två av dem fick jag innan jag hade skrivit min profil, och fick dessutom beröm om "Fin profil". En annan medlem finns även i "Seniorkontakt", med samma bild, men med annan ålder och profil, samt annat län. Ingen hade läst min profil, där jag uttryckligen uppmanat att ingen skulle skriva till mig, om de inte var beredda att ringa till mig. Självklart jobbar de åt sajten. Några som jag sedan skrev till, ville bara använda sajtens dyra mejl, för den var den "säkraste" kontakten. Ringa med dolt nummer, eller med oregistrerat sim-kort är "farligt". Festivus Media BV, som äger ett tiotal sajter, arbetar efter samma upplägg. Deras programvara scannar av alla texter, i jakt på otillåtna kontaktuppgifter, som de censurerar eller gör oläsliga. Även bilder förstörs om det finns något läsbart i dem. Programvaran läser alltså av texten, för att söka efter otillåtna ord i en databas. Det är dessutom inte konstigt att mejlen från tjejen ibland har dålig grammatik. De sitter säkert i ett låglöneland, och använder översättningsprogram. (Ex. Om du vill lära känna mig, då jag vill få ett meddelande, eftersom det gör en bio säga i slutändan). De svarar dessutom oftast inom några minuter, oavsett vilken tid på dygnet du skriver. Det verkar som att de arbetar i skift i ett slags Callcenter. Eftersom de inte skriver om sina barn, familj och arbete, och undviker att svara på dina frågor, så undviker de att avslöja att de är flera som arbetar med samma profil. Läs gärna deras Användar Villkor. Du har gett Festivus Media BV tillstånd att sprida din information till alla deras sajter. Och allt är lagligt? Nej! Tro inte att du är en eftertraktad kille. De flesta är Fejkade medlemmar, som jobbar åt sajten. Några av medlemmarna är naturligtvis äkta. Svarar de på dina frågor, och skriver om sig själva utan att du frågar, så är de sannolikt äkta.
Det kan tilläggas att jag var medlem för två år sedan också. Då förlorade 15.000 kronor på 4 "gulliga tjejer". Då visste jag inte att det var fejk.

Fördelar:
Inga!

Nackdelar:
Du blir lurad, och förlorar snabbt mycket av dina pengar.

Nordal rekommenderar INTE HemligKontakt till vänner

Fuckbook - heli55

0

Recension:

I am nice good looking young girl looking for a good man for longterm relationship.

Fördelar:

I am looking for lovely caring man that will be honest with me and care to make things fine

Nackdelar:
I am looking for lovely caring man that will be honest with me and care to make things fine

lisa rekommenderar Fuckbook till vänner

DiskretFlirt - Total bluff,

0

Recension:
Gissningsvis 98 % fejkade tjejprofiler, mycket nonsensprat, troligen ett gäng skrivare som betjänar multipla konton. Säkert lönsamt med 15-20 kr per mess.
Skulle det osannolika hända att du stöter på en icke fejk så är det omöjligt att ta kontakt utanför siten därför att all sådan info maskas.
Större chans att hitta trevligt sällskap på den lokala återvinningsstationen.

Fördelar:
Bra för egot att få massor av mess från avklädda kvinnor. För övrigt inga fördelar alls.

Nackdelar:
Dyrt nöje, och meningslöst.

Skåne2 rekommenderar INTE DiskretFlirt till vänner

RichMeetBeautiful - MR

1

Recension:
En bra sida om, där det finns många kvinnor. Jag träffade några st från sidan.
Där finns många chattrobot som skickar meddelande, tråkigt, då det faktiskt finns riktiga kvinnor där också.

Fördelar:
Lätt att komma i kontakt.

Nackdelar:
Ibland var det stora problem med att använda sidan i mobilen tyvärr.
Alla 18 åringar som vill sälja bilder är jobbiga.