Senaste Recensioner

DiskretFlirt - Bara ren bluff!

0

Recension:
Det är ett upplägg för att tjäna pengar, ingenting annat.

Det står klart och tydligt att dem har så kallade; underhållningsprofiler som dyker upp emellanåt, så det är inte olagligt. .
Men det borde det vara!

Jag blev omtyckt för min profilbild långt innan den var godkänd..?
Som premiummedlem får du inte ens skicka meddelande utan du måste betala för crediter även då.

Fördelar:
Inga. Rent fiktiv sida.

Nackdelar:
Finns ingen kontakt alls och dim mail bombas av låtsasmail.

Skåne rekommenderar INTE DiskretFlirt till vänner

DiskretFlirt - FrökenB

0

Recension:
Jag har varit på sidan ett kort tag men upptäckte med att precis allt var bara en enda stor bluff?
De vill aldrig dejta och så fort man säger något till dem i supporten så blir man avstängd. Bluff sida rakt igenom.
Jag vill ha en karl och det fanns bara Robotar. så jag blev medlem på en annan sida istället där det fanns riktiga kvinnor och män.
Vill någon skriva till mig så finns jag där. Min mail är [email protected]

Fördelar:
Kul att provat på bli blåst men nu har man lärt sig.

Nackdelar:
Fejk fejk Fejk!!

Belinda rekommenderar INTE DiskretFlirt till vänner

Olydig - Fejk

0

Recension:
Olydig är en fejkad sida, finns inget riktigt här. det går bara ut på att lura pengar av folk. hittar tom bilder på kvinnor som finns under olika profiler. Nej sådant här borde beivras och åtalas. men det är ju en sex sida så dom som håller i den vet att ingen vill anmäla. Synd.
Dom skriver själv att det finns både fejkade och riktga, klart det gör dom riktiga ska ju luras på pengar. Att sådant här bara får fortsätta är helt enkelt skandal. Man märker på frågorna dom sänder att det går ut på att svara så mycket som möjligt och det blir dyrt. Det går inte att lämna telefonnummer och mejladresser dom mörkas delvis. varför tror ni??
nej skit i denna sida .

Fördelar:
INGA

Leif rekommenderar INTE Olydig till vänner

Be2 - sägupp/praud

0

Recension:
jag köpte 6 månader medlemskap och jag har betalt sen jag inte anmält för förlänga mitt medlemskap dem skickat en email till mig säger min medlemskap automatisk förlängt
och skickat påmenalbetalning avgiften1900 ska jag måste betal via paypal .

Fördelar:
förlorar

Nackdelar:
inget

abdul r ha rekommenderar INTE Be2 till vänner

DiskretFlirt - Bra Bluff

0

Recension:
Många av de svar man får verkar väldigt seriösa och genomtänkta, men allt som oftast godda yxskaft. Vet inte hur många som svarat att min profiltext är så fantastisk, men jag har ingen profiltext
Nu har jag inte försökt få till någon träff än och skulle säkert aldrig få någon, men hann i alla fall stoppa innan pengarna sprang i väg i massor.

Fördelar:
Vill man få fina kommentarer kan det ju vara kul en stund, men ett dyrbart nöje då förstås

Nackdelar:
Fejkande och stöld av lurade människors besparingar borde vara åtalbart, men de är säkert omöjliga att ställas till svars och ligger alltid steget före

Jan rekommenderar INTE DiskretFlirt till vänner

Engangsligg - SCAM lurar dig

0

Recension:
lurar dig på pengar varje minut med dolda knappar på poupfönster

Nackdelar:
ALLT fejkade annonser inga riktiga tjejer

johan rekommenderar INTE Engangsligg till vänner

HappyPancake - Svar till alladejtings sajter

0

Recension:
Jag är inte "bitter", jag är förbannad!! på dumma män som skriver "sugen på en bra rollspel"
trots att det står att jag söker seriöst.
"Du kan vara åsna" -
är svaret till denna 'skådis'

Nackdelar:
Korkade förslag från oseriösa män

Maat rekommenderar INTE HappyPancake till vänner

OKCupid - Varierande resultat

0

Recension:
På många sätt en bra sida, absolut mer allvarlig än tex svensksexdating å andra enkelspåriga dejtingsidor. Upplever Okcupid som en faktiskt ärlig chans att möta nya vänner och hitta eventuell kärlek.

I grunden gratis, med möjlighet att "boosta" sig själv men upplever det inte som ett måste för att få kontakt. Goda möjligheter att presentera sig med bilder och eventuell chatt kan göras utan någon tidsbegränsning lr kostnad. Återigen kan man betala för att se om mottagaren öppnat/läst ens meddelande men jag råder dig att vara tålmodig snarare.

Styrkan i Okcupid ligger dock I deras matchningssystem som är ganska sannolikt. Du besvarar x antal frågor, alltifrån om du/din dejt ska betala för resturangnotan, är det viktigt för dig att din partner är ekonomiskt oberoende till om du känner dig säker i din sexuella erfarenhet.

Efter att ha svarat på varje fråga får du ange om frågan är inte viktig, obefintlig eller mycket viktig för just dig. Dessutom ska du kryssa i vad du hoppas din potentiella partner ska ha kryssat I.

På det sättet kan man ge en god vägledning i sitt sökande. förutsatt att du svarar på de frågor som finns. Förvänta dig att svara på ett rejält antal. Varför? Jo eftersom vem som helst kan gå in på din profil och läsa vad du har svarat. Det är nog det som människor tittar mest på efter att ha sett din profilbild.

Om du inte vill svara på frågor kan du göra de anonyma, men då riskerar du ju att din framtida läsare inte får nåt svar på det som just de ville veta och ksk blir mindre intresserad.

På det här sättet kan man sortera graden av seriösa folk mot de mindre seriösa. En del tittar bara på ens bilder och sedan sänder iväg ett meddelande, en del kan göra det plus gå igenom ens frågor för att sedan få klarhet vad för person det är man egentligen chattar med.

Jag har haft två dejter där jag träffat riktigt trevliga tjejer. Den första märkte jag dock var mest nyfiken på konceptet att dejta slumpmässigt via nätet och vi träffades inte mer. Den andra tjejen var mer intresserad och vi har än idag kontakt.

Det går att sortera geografiskt också om du inte vill träffa folk ifrån platser utanför sverige lr utanför tex 10mils radie lr 75 mils radie etc. Du får ju såklart mer potentiella träffar om du vidgar ditt sökområde.

Nu till de problem som finns.

En genomgående trend jag tycker mig ana är att dejtingsidor är i princip tjejens marknad. Dvs det är vi som killar som förväntas skicka meddelande, föreslå att träffas eller ta första steget. Särskilt via nätdejting. Lugn, lugn, det är en generalisering alla är olika, men jag blev så nyfiken så jag skapade en kvinnlig profil med fejkad bild och en medellång profilbeskrivning av min fiktiva person och intresse.

Jag försökte stämma överens min fiktiva profil med min egen "äkta" profil för att se om man lade ut två profiler med ungefär samma engagemang får ungefär samma uppmärksamhet. Dvs samma antal bilder, besvaring av frågor etc etc.

Min fiktiva profil "Amanda" fick på en vecka tjogtals med "likes" (Förlåt, glömde att säga att man kan "lika" varandras profiler). Första dagen var det en kille som skrev till "Amanda" och inom bara några dagar hade jag över 10 olika killar som faktiskt satt sig ner och skrivit till mig.

En enstaka skrev knappt mer än hej medans en annan kunde faktiskt bemöda sig med att kolla upp de föreslagna intressen och fråga "Amanda" om de I ett långt personligt brev. En annan bjöd ut henne på sushi, en tredje undrade om jag ville ses i stan hon bodde i för en fika och en fjärde föreslog att hänga med honom på en resa upp till Norrland (jag skrev att "Amanda" älskade att vandra). Inviterna bara fortsatte

I jämförelse hade min egen "äkta" profil inom en vecka fått knappt nån uppmärksamhet, tror det var runt 5 likes på en månad. En tjej skrev bokstavligen "hej" till mig och sedan inget mer, jag följde upp hennes meddelande men fick inget svar.

Därför tror jag att man som kille ska vara beredd på att inte alls få samma mängd respons som en tjej. Jag har nu tagit bort min falska profil och "Amanda" finns inte mer. Det faktum att det finns falska profiler är ett stort negativt för Okcupid men till oss användare kan vi då reflektera över senaste online-statusen. Den ger en vinkling om hur aktiv man är.

Som kille innebär det då att man måste vara mycket, mycket mer aktiv och även om tjejer också måste vara det så fungerar det att vara passiv och få uppmärksamhet. Orättvisst? Ja, men det tror jag bara speglar samhället egentligen.

Sist vill jag påpeka att både män och kvinnor måste vara beredda att mötas via en dejtingsida. Visst, det ska inte vara ett krav, men om du skapar en profil där så har du kommit så långt i dina tankar att du borde vara beredd på att fysiskt träffas. Anledningen är att det finns inga algoritmer/frågor/bilder lr humoristiska chattar som kan ersätta helhetsbilden av en människa när man ses personligen.

Där tror jag kvinnor måste våga ta mer plats och initiativ. Medans för män måste vi acceptera att snabbt bli bortsållade lr sedda för en enkel fling eftersom det är kvinnorna som styr vilken av alla meddelande de ska svara på.

Fördelar:
-Gratis (Premiumversion är inte ett måste)
-Chatt hur mycket/lite du/ni vill
-Möjlighet att ladda upp flera bilder utan kostnad.
-Bra algoritm för att matcha med din dejt.
-Flera fina alternativ att beskriva dig själv, HBTQ, Hetero, Pansexuell, Asexuell.
-Stor möjlighet att beskriva dig själv i beskrivningen
>Här finns också bra underrubriker, tex vad du föredrar att göra en vanlig fredagskväll, vilka saker du inte kan leva utan etc.
-Användarsnittet är aningen naivt/humoristiskt och inger en känsla av lekfullhet vilket jag själv föredrar än en vit tom bakgrund.
-Webbsidan skickar dig små påminnelser om du vill när du blir kontaktad lr försöker egga på dig att kontakta andra användare.
-Finns som mobilapp

Nackdelar:
-Användarna. Dvs en del är oseriösa och skriver enstaviga ord till dig och förväntar sig något liknande tillbaks.
-Väntetiden till att få svar. Återigen användarna.
-Okcupid är kanske lite mer okänt än tex tinder/match.com vilket kan göra det svårare att hitta dussintals med partners I en liten ort som Skene. Storstadsfolk har nog lättare.

Men. Då ska det sägas att jag träffat mer seriöst folk I en liten ort än i tex Göteborg där jag började med okcupid.

Johannes rekommenderar OKCupid till vänner

HemligKontakt - Patetiskt

0

Recension:
Blev tvungen att testa skapa en profil. Ingen text, inget foto. Men på två dagar fick jag 72 mail från diverse kvinnor, alla med generösa behag och utländskt klingande namn. Det varierade mellan "hej heting. Jag älskar dig" till "du har en intressant profil. Jag vill veta mer. Skriv till mig".

Gjorde man en geografiskt begränsad sökning kom alltid samma storbystade utländska kvinnor upp i sökresultatet

Absolut patetiskt!

Fördelar:
Man får ett gott skratt

Nackdelar:
Inga. Absolut inte en enda

Björn rekommenderar INTE HemligKontakt till vänner

AnonymFlirtKontakt - Bedrägeri

0

Recension:
Finns inget att säga det är falska profiler

Fördelar:
finns inga fördelar dom lurar dig på pengar det är samma typ av människor som svara dina brev gå aldrig dit

Nackdelar:
Dom kopierar bilder det finns inget med sidan som är ärligt det är trötta sociopater som sitter med ingen klass till världen i huvudlaget.

kontakinti rekommenderar INTE AnonymFlirtKontakt till vänner