Senaste Recensioner

DiskretFlirt - Diskretflirt lurring

0

Recension:
Bara luringar. Vem som skriver svaren kan lika gärna vara en pensionär i Pakistan. Helt obegripligt dummt. Köp aldrig något därifrån. Bilderna har dom väl kapat från nätet någonstans. Bolag har säte i Holland. Göd inte dom

C-date - Ing

0

Recension:
Detta är bedragare i sin renaste form.
Glöm anonymitet. De skickar era uppgifter direkt till Intrum som gladeligen drivet in skulden, hånleende åt vår idioti.

Fördelar:
Ren skit

Nackdelar:
Brdrägeri

C-date - C date BLUFF sida deluxe

0

Recension:
Snacka om att man blev lurad. Hittade en recensions-sida på svenska som verkade toppenseriös. Listade många olika dejtingsidor varav c-date fått bästa betyget på alla sätt.
Gick på skitet, fattar i efterhand att c-date säkert står bakom den sidan också.
Helst sjukt, 2000:- spänn för ingenting.
Finns vissa profiler som kanske är äkta, men 9/10 är bara bluff och såna som försöker dra över en till andra betalsidor.

Fördelar:
Inga alls

Nackdelar:
Bluffprofiler, knappt några seriösa användare osv

Jocke Karl rekommenderar INTE C-date till vänner

HemligKontakt - Hemlig kontakt, i (bluff)-dejtingens värld

0

Recension:
Uppdatering 2, ett år efteråt, i januari 2018.

På Hemlig Kontakt har jag inte lyckats med att träffa någon tjej/kvinna. Då försökte jag verkligen under tidperioden dec 2016 till maj 2017, då jag chattade med 2-3 tjejer, och specifikt en, som sade sig vara en rödhårig hårfrisörska i Stockholm.

Hårfrisörskan var väldigt trevlig att chatta med, verkade urseriös, jag gillade henne. Hon berättade att hon hade dejtat en kille härifrån efter att ha varit på sajten, under någon vecka, i början av dec 2016, men den dejten var inte bra.

Så hon letade vidare. Hon skrev att hon ville träffas, någon gång efter jul/nyår 2016/2017. I januari så kunde hon inte för då skulle hon hjälpa sin sjuka mamma? Och så höll det på ett tag. Till slut skulle vi kanske träffas, jag hade till och med köpt en röd ros, hon skulle kontakta mig om en tid under dagen. Men hon hörde aldrig av sig? Där fick det räcka för mig. Efter att ha lagt ned ca 10 000 kr i chatt-avgfiter så gav jag upp.

Att ses anonymt över en fikafejt, på en allmänn plats, är ju inget märkvärdigt. Hon skrev en gång att hon var väldigt blyg, och rädd att jag inte skulle gilla henne.

Är du ute efter att bara ha sex, snabbt, så finns det andra kanaler. Nu var jag inte det. Jag ville träffa någon att vara ihop med.

Så detta var läropengar, i (bluff)-dejtingens värld. Jag avråder från Hemlig Kontakt.

Fördelar:
Inga alls. Slöseri med ens tid och pengar. Du blir bara ledsen och besviken.

Nackdelar:
Bedrägeri. Du blir bara ledsen och besviken.

Dennis N. rekommenderar INTE HemligKontakt till vänner

DiskretFlirt - Är samtlig flickor under 30 anställda Fa

0

Recension:
Hemsidan ok. Det märks att det är utländska amatörer som ligger bakom webbsidan. Fina bilder men snålt antal. Chatt paketen är dyra. Hur många verkliga kunder finns det i förhållande till anställda Fantomer. Fantomernas uppgift är att hålla chatten igång för att suga pengar av kunden. Var uppmärksam, skriver turksvenska, låg intelligens, korta chatt, rena porr frågor inga platser och klockslag. Frågan är om bilderna kommer in på webbsidan vis snipping tool.

Fördelar:
Funkar om man lyckas hitta en äkta sökande.

Nackdelar:
Hur många anställda Fantomer har webbsidan? Är samtliga under 30 bluff figurer.

Polo rekommenderar INTE DiskretFlirt till vänner

HappyPancake - HP: Nej tack!

0

Recension:
Många tjejer, de flesta är aktiva dagligen, läser trots det tydligen ej sina mail. Än mindre svarar de. Fejk profiler.

För skojs skull räknade jag ut sedan jag började använda sidan (ca 6 månader sedan) att 0.6% av alla fruntimmer ger ett svar av någon form.

Om du som kille söker efter något mer än ha ihjäl lite tid, sök inte här! Sidan ger din profil även färre visningar än jämförelsevis match.com. Det tycks att vissa medlemmar prioriteras.

Hemsidan i sig är i min mening av enkel karaktär och funktionsduglig. Den är inte vacker, men den är duglig, med tanke på att det är gratis.

Fördelar:
- En funktionsduglig webbsida.
- Gratis (men, så får du ju inget för det heller)

Nackdelar:
- Lågt antal svar, från tjejer
- Mycket få profilvisningar (jämfört med andra sidor)
- Fungerar mycket dåligt för lantligare regioner
- Relativt litet inflöde på nya profiler

Wilhelm rekommenderar INTE HappyPancake till vänner

FastFoxx - FastFoxx bluff

0

Recension:
Väldigt tydligt att det är falska profiler. Bilderna känns daterade, likartade omgivningar/rum, antagligen stulna från andra sidor, överdrivna profiltexter. Chattat kort med ett antal profiler och meningsuppbyggnad, tempus och gramatik är väldigt likartat för samtliga.
FastFoxx plus liknande sidor är ren bluff.

Fördelar:
Skulle vara att det är så uppenbart avslöjande fejk.

Nackdelar:
Not

No name rekommenderar INTE FastFoxx till vänner

FlirtMatch - FlirtMatch + dejtkontakt = Fejk !

0

Recension:
FlirtMatch innehåller samma tjejprofiler som dejtkontakt och alla "personliga" meddelanden, blinkningar och roser som skickas till dig är fejk och skickas till dig av personer som jobbar åt dem. Var medlem i 3 dygn och hann få över 400 "personliga" meddelanden och blinkningar av personer som ville träffa mig och sa att jag var super snygg 10 poänare. Fick även flera meddelanden med mobilnummer där de sista 4 och 5 sista siffrorna var censurerade så finns det riktiga profiler på dejtkontakt går det ändå inte att nå dem utanför sidan.

Fördelar:
INGA ALLS

Nackdelar:
Hela dejtkontakt är bedrägeri med stort B !!!

Lars rekommenderar INTE FlirtMatch till vänner

DiskretFlirt - Stora Varningsflaggan för denna sida!!

1

Recension:
Tillhör väl skaran "försiktiga personer" och har faktiskt inte betalat någonting till denna sida. Jag ville kolla läget först och se om det kunde vara något sånär seriöst. Tyvärr inte! Efter att under någon månads tid fått ca tusen(!) meddelanden var det inte en enda som hade gett de svar som jag hade bett om i min profiltext. (Hade de lagt ner tid på detta kanske jag också blivit lurad att svara). Skapade mig en andra profil där, för skoj skull, och trevligt nog så skickades samma meddelanden till mina båda profiler - bara "min ålder" var utbytt Raderade min första profil men ändrade lite på min andra och fick t ex meddelandet (utdrag) - "Jag är 22 och du är 99 , det kan vara perfekt" ??? Visst finns det säkert en och annan riktig person där men det är lättare att hitta någon ute på stan en kväll. Grattis till dig/er som hittat någon på Diskretflirt! Beklagar till alla er som betalat massa pengar där!! SÅ VARNING!!! Slösa inte tid och pengar hos Diskretflit

Fördelar:
INGA!

Nackdelar:
ALLA!

Rikard rekommenderar INTE DiskretFlirt till vänner

Be2 - Kundservice?

0

Recension:
Min bild som jag använder på andra siter har ej blivit godkänd men jag kan ej komma i kontakt med deras kundtjänst och då väljer jag direkt att inte blir medlem och radera min profil.

Anna rekommenderar INTE Be2 till vänner