Academic Singles

Den här spännande sajten erbjuder dig som ställer krav på akademisk kompetens en möjlighet att hitta en partner på nätet. Academic Singles är en sofistikerad mötesplats för personer som inte är rädda för att ställa höga krav på sig själva eller sin blivande partner. Om du värdesätter utbildning och akademiska studier är detta den perfekta sajten för dig som är singel och söker efter en partner. Academic Singles är ett självklart alternativ för dig som har svårt att hitta det du söker på vanliga dejtingsajter. Registrera dig kostnadsfritt och börja dejta utbildade killar och tjejer på en säker och väletablerad dejtingplatform som erbjuder ett prisbelönat alternativ till vanliga dejtingsajter.


Academic Singles Recensioner

  Total varning!!!

  Jag blev medlem efter långt övervägande, och insåg ganska snabbt att jag blivit lurad på 2 335 :- då jag i själva verket trodde att jag hade betalat för en månad på 199:- Jag blev asförbannad när jag insåg vad som hade hänt med mina pengar. Men det finns ett sätt som fungerar för att få tillbaka pengarna. I aviseringsmailen man får står en mailadress vilken är [email protected]
  Ett namn man kan hänvisa till är Anna Larsson som verkar vara någon kundansvarig. Jag mailade dom, krävde pengarna omedelbart tillbaka då jag ansåg att jag blivit vilseledd. Jag hänvisade till Anna Larsson, fick ett mail tillbax där dom hänvisade till att det klart och tydligt står att man förbinder sig för ett år (vilket dock inte är sant). Hade det varit sant hade ingen blivit medlem på den sajten. Men iaf så idag kom mina pengar tillbaka från denna skitsajt. Jag har även anmält dom till Konsumentverket, och jag kommer inte ihåg om jag skrev det i mailet med kundtjänst. Men om alla ni som läser det här följer mina steg så får ni pengarna tilbaka.
  // Alltså totalt dödsvarning för denna sajt som endast lurar pengar av oss stackars människor!

  Fördelar
  Absolut inget.

  Nackdelar
  Allt!!!! Stor varning på denna sajten.

  Herr

  Varning för denna datingsida!

  Om man googlar lite så finner man många missnöjda kunder som känner sig lurade.De påstår att det är mkt som är fejkat. Vidare påstås att academicsingles på olika sätt lurar av kunderna pengar på rent olagligt sätt.
  Som tur var godkände inte banken när jag skulle betala,och det var efter det som jag började googla,och hittade massvis av missnöjda kunder.

  Fördelar
  ?

  Nackdelar
  Det verkar tyvärr inte vara seriöst....

  Frökem

  Spärrade mitt kort för att de inte skulle kunna dra mer pengar. Mailade, skickade brev ggr flera. Fick ändå inkasso från Intrum Justitia som de har avtal med och betalade. Orkade inte längre!!!

  Fördelar
  Inga

  Nackdelar
  Alla!

  Lurad

  De är krimineller som lever på att lura folk. Det känns fruktansvärd att man bli blåst på det här sättet. Jag ville vara med 1 månad och kryste rutan för det, men upptäckte de har dragit 1700 kr samma dag från kontot. Det står 14 dagars ångerrätt på deras hemsida. Det är lögn, skickade jag många mejl 5 dagar senare för att säga upp medlemskapet då fick jag bara standardsvar att det inte gick säga upp och du måste fortsätta betala för 6 månader.
  Jag är förbannad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Fördelar
  Inget

  Nackdelar
  Många många

  Blåögda Amanda

  Den affärsidé Academic Singles har är rent kriminell med fejkade profiler som lurar in en för att fortsätta att använda kontot.
  Jag hade klart och tydligt sagt upp mitt konto bara efter några dagar på sajten (långt innan 14 dagars gratis-gränsen).
  Med vetskap om det, sätter de i verket att deras egen fejkade kontakt/profil tar kontakt med mig för att hålla mig kvar tills de kan kräva betalningen.
  Deras egen fejkade kontakt/profil var en helt oemotståndlig man, en sådan som det egentligen inte finns många av i verkligheten. Borde tänkt ”är det för bra för att vara sant är det inte sant”! Profilnamnet verkar vara kodat gutxyz, kanske praktiskt när de kan behöva flera profiler, gutabc, gutdef osv.
  Efter att Academic Singles dragit betalningen, hörde gutxyz inte av sig mer. Förstod då att det inte var någon slump.
  Det borde vara att betrakta som kriminellt att använda egna fejkade profiler som lurar in en för att fortsätta att använda kontot.
  Har sparat bevisen hur mycket det nu är värt och kommer fortsätta driva det här tills media, myndigheter och allmänheten får upp ögonen för den kriminella verksamheten.
  Vet att jag inte är ensam. Kommer polisanmäla och också gå vidare till Konsument Europa, EU domstolen
  Borde man inte organisera sig för att driva det vidare för att uppmärksamma problemet?

  Nackdelar
  Många
  Förutom det jag tidigare skrivit, är deras kundtjänst näst intill obefintlig och under all kritik:-(

  PhD

  Efter några försök förstod jag att profilerna är fejka. De är påhittade profiler från Academicsingles själva. Jag ville sudda min profil men lyckades ej. Jag skickade ett mejl för uppsägning med tydliga info om mig. Efter några månader fick jag en påminnelse om betalning. Vad kan jag göra ?

  Fördelar
  Noll

  Nackdelar
  Bli lurad

  Maser of Science Mech Engineering

  Fruktansvärd lurendrejeri de sysslar med.
  Valde att vara med i 6 månader, och fick en chock när jag ser att de dragit 1.700 kr från mitt konto. Men när jag försöker att säga upp mitt konto är det nästan omöjligt.
  Denna sida borde stoppas. Vi konsumenter har inga skydd och de är bara ute efter att skära pengar.
  Jag kommer att skriva om detta överallt och hoppas att fler sprider det.
  Döda sidan!

  Nackdelar
  25

  Journalist

  Svensk konsumentlagstiftning gäller enbart inom Sveriges gränser, EU´s regler är enbart rekommendationer kring dejtingsajeter på nätet. Därför är det omöjligt att lagföra dejtingsajter som Academic Singlesoch Naughtybook etc för blufftjänster. Därutöver är det lättare att hitta en sjöman i en sjömansbiff, än att hitta en lucka i deras organisatoriska skyddsnät för att få rätt i faktiska bluffärenden. Därför kan du skicka hur många avslöjade anrop som helst till dem utan en enda konkret åtgärd. Det enda som händer, är att du får ett vänligt, opersonligt standardformulär med tack och hänvisning till anmälan via rutan under anropet på sidan du besöker. Därmed har de fullgjort sin plikt enligt regelverkets
  rekommendation.
  Kort sagt: ge dem en invit & de tömmer ditt konto!

  Fördelar
  Noll!!!

  Nackdelar
  Hur många som helst, hur många som helst
  i det oändliga!!

  Akademiker

  Academic singles är värdelös! Det är bara en bråkdel som är akademiker! Med andra ord, buffel och båg!
  Jag kan istället gå med på en annan sida där jag inte betalar den höga summa denna sida tar och få mer för pengarna!

  Fördelar
  Inga

  Nackdelar
  Academic singles har falsk saluföring!

  Dr

  Fullständigt värdelöst på flera sätt. Luras till att börja med genom att ange prisförslag per VECKA under 6 månader, men det framgår inte av förslaget, utan ser ut som om priset gällde per månad. Chocken kommer med betalningsbekräftelsen. Föreslår profiler som inte motsvarar mitt angivna åldersspann. Minst 2 st fejkprofiler på kort tid, som är ute efter solochvåra (ingen tvekan om syftet!). Fruktansvärt dåliga översättningar på sajten, verkligen ovärdigt det "akademiska". Och det räcker inte med att mejla sin uppsägning, utan du måste skriva, printa, underteckna, skanna och mejla! OTROLIGT!

  Fördelar
  Noll och inga

  Nackdelar
  Allt. Jag kommer att aktivt VARNA vänner för denna sida.

  Ekonom

  Håller med, "det mest oseriösa jag stött på"!

  1/ FEJKAR BILDER PÅ SINA MEDLEMMAR (just nu fins en bild på en stackars, blond tjej som kanske inte ens vet att hennes bild står publicerat som om det vore mig...någon från Asien!)
  2/ RUBRIKEN HÅLLER INTE ETT DUGG MED VAD SAJTEN ERBJUDER
  3/ BILDER PÅ PÅSTÅDDA MEDLEMMAR ÄR UTSTUDERAT! SNYGGA MÄN/TJEJER SOM INTE ENS ÄR MEDLEMMAR...på detta sätt lockas många av att teckna ett medlemskapp som man endast kan säga upp om man säger upp inom 14-dgr , och det via ett vanligt brev (som skall skickas per vanlig post till Luxembourg!) eller fax (vilka privata personer äger en sådan nuförtiden och även förr?). När man äntligen fått svar (efter så där en vecka) på sin uppsägning då är det redan försent! Då passar man informera sin kund att man kan även skicka inscannad brev(tack och lov finns appar nuförtiden så man behöver inte köpa en scanner heller!)

  Det är egentligen pinsamt att skriva om sin privata angelägenheter så här men hoppas att många akademiker som har blivit utsatt på detta vågar träda fram så kan vi tillsammans varna andra att betala ca 1400kr (!) som riskeras att bli dubbelt t.o.m.

  Fördelar
  INGET!

  Nackdelar
  Man känner sig blåst...bara det är inte roligt! Att man dessutom har ägnat tid i 6 mån gör inte saken bättre.

  bonde

  De är krimminella.
  Hur de kan dra över 1300 SEK i en betalning när man kryssat i betalning för 1 månad är en gåta för mig.
  De svarar med standardbrev på dålig svenska som inte är svar på ärendet.
  Man måste tydligen skriva till företaget för att inaktivera den automatiska betalningen.
  BONDFÅNGERI!

  Nackdelar
  Slarvigt översatt sida.
  matchningsfunktionen är ett skämt.

  uppsägning

  Finns det någon mailadress där man kan säga upp avtalet Helt värdelöst skiter i att jag måste betala vill bara bli av det oseriösa sidan

  lärare

  Håller med de som tidigare skrivit. Får en massa meddelande om att män kontaktat mig vilket inte stämmer. Nästan ingen är medlem och det förvånar ju inte ni när jag vet hur det funkar!

  Fördelar
  Inga

  Nackdelar
  Bara

  Marknadschef

  Helt värdelöst! Får flera mail om dagen från namngivna. Loggar in för att läsa o upptäcker att det finns inga mail skickade från dessa namngivna personer. Aldrig sett något sämre..inga kontroller om utbildning. Många lågutbildade fast sajten skryter om Academiker!!

  Poäng -0

  Fördelar
  Inga

  Nackdelar
  Se ovan

  Helt värdelös! Flertalet är inte akademiker.

  Ger ingenting. Begränsat antal, som är registrerade. Det är alltid samma personer som tittar på profilen.
  Ångerrätten tycks inte gälla. Inga pengar tillbaka, då man har varit aktiv på sajten. Hur i all världen skall man veta att man ångrar sig om man inte har provat sajten. Man kan ju dra av första månaden, när man ångrar sig inom 14 dagar. Så fungerar inte ångerrätten, undrar vad Allmänna reklamationsnämnden säger.

  Fördelar
  Inga!

  Nackdelar
  Oseriöst! Idiotiska matchningar.

  fru

  håller med Anna fullständig värdelös och oseriös.

  Fördelar
  inga

  Nackdelar
  oseröst

  Läkare

  Det mest oseriösa jag stött på.
  Deras namn "Academic Singles" signalerar helt fel, majoriteten är icke-akademiker.
  Lurar sina kunder, dels genom att lägga upp falska bilder på de män som inte presenterat sig m bild (du vet aldrig om bilden är äkta el ej när du först scannar av din lista, det meddelas först när du har fått upp ett intresse och klickat vidare. Blåst på konfekten. Känns fult.
  Acceptabelt om de hade ett och samma foto på alla som saknade profilbild, men "AS" har valt ut ett stort antal attraktiva män som inte har något med kunderna att göra.)
  dels genom att sända ut förprogrammerade meddelanden till medlemmarna från andra medlemmar. De stämmer inte ofta med verkligheten, upplevs oseriöst.

  Deras "matchningar" saknar motstycke, värdelösa.
  Jobbigt att skriva såpass negativt omdöme, men jag vill bara varna er andra.
  Over

  Fördelar
  Inga somhelst!

  Nackdelar
  se ovan.
  Lägg ner denna svenska del av "AS".
  NU.

Besök Academic Singles

Skriv en recension