Gratis Dejting

OnlineDejt

3 Recensioner

Välkommen till OnlineDejt.se! Chatta online med andra singlar. Bläddra bland profiler med foton Dejta andra medlemmar. Lägg upp bilder och videos Hitta evenemang för singlar. Alla över 18 år kan bli medlem helt graLäs mer »
HappyPancake

122 Recensioner

HappyPancake är en av de största dejtingsidorna i Sverige. Med tusentals medlemmar finns det goda chanser att träffa din blivande på HappyPancake. HappyPancake är en gratis dejtsingsida med alla funktioner som brukar finnas i betalversioner av dLäs mer »
Badoo

15 Recensioner

Badoo är redan världens största och snabbast växande sociala nätverk för att möta nya personer. Vi har miljontals användare och hundratusentals blir medlemmar varje dag. Badoo fortsätter ständigt att utveckla nya funktioner för att hålLäs mer »

4 Recensioner

Date.ax är en gratis dejtingsida som passar alla över 18 år. På date.ax hittar du enkelt din partner genom avancerade sökmetoder efter hur just din partner ska vara. Sidan uppdateras kontinuerligt och växer ständi

Läs mer »
LoginLogout.se

4 Recensioner

Våga ta chansen i höst Loginlogout.se är Sveriges snabbast växande mötesplats. Här är det alltid gratis att bli medlem och att använda våra tjänster. Genom att bli medlem på loginlogout.se så blir du en del av den gemenskap och värme Läs mer »
Love2u

2 Recensioner

Kärlek och vänner, så nära dig. På love2u har varje medlem sitt eget bildgalleri, blog, privatchatt, video, mm. Och allt är givetvis gratis. Vi tycker nämligen att dejting ska vara gratis. Som ni ser har vi bytt design på love2u. Hoppas niLäs mer »
LemonDate

1 Recensera

Det är nytt, spännande och fullt av roliga funktioner. Lemondate är för dig som söker efter vänskap, en date eller mer än så. På Lemondate kan du Chatta, skicka meddelanden, skicka e-kort, designa din egen profilsida med bilder och grafikLäs mer »
Singel.se

1 Recensera

Singel.se har förbättrat den traditionella kontaktannonsen, med unika tjänster och finesser, allt för att hjälpa dig att hitta nya kompisar eller en ny livskamrat. Och Singel.se är helt gratis!Läs mer »