Recensioner från den här användaren

Hemligkontakt - Hela skiten är fejk!

Recensera om HemligKontakt

Sjukt missnöjd, bara en massa fejkprofiler!! När jag gick med här och började chatta runt med dessa - som jag trodde var riktiga - tjejer, tyckte jag att det verkade som en riktigt skön sida. Såklart ska man alltid vara försiktig med att det kan finnas vissa fejkprofiler ja absolut. Med tiden började jag chatta med flera tjejer och ett tag var det framför allt två tjejer som jag tyckte lite extra om att prata med.
Chattade runt med ett gäng tjejer ett tag innan jag började fatta vilken gigantisk bluff detta var!!
Tjejerna på den här sidan vill inte lämna ut några uppgifter om de har mail eller liknande. En tjej som jag hann prata ganska bra med och som jag - nåja - trodde att jag kände, vägrade svara på frågan om hon hade mail, och på frågan om hon hade facebook sa hon att hon inte gillar facebook sedan det börsnoterades x antal år sedan.
Några av de har sagt att de inte ens har mail, viket jag tyckte lät konstigt eftersom nästan alla idag har mail. Sedan säger de det ena med det andra som de vill hitta på i sängen och utanför men när man väl börjar prata om att ses, då drar de öronen åt sig och har inte tid eller så ger de miljoner förklaringar till att de inte kan!
När man tror att man träffat en riktigt härlig och trevlig person så visar det sig att nej minsann, det är en jävla fejkprofil, en dator eller någon menlös idiot på andra sidan som svarar en! Dessutom dyrt, allt för att man ska bli av med pengar! Sedan får man massor av exakt likadana meddelanden från helt olika personer, det skriker verkligen bluff om detta skit!! Tycker vi alla borde gå samman och anmäla detta skitföretag som luras rakt igenom!! Oärliga och vidriga är de!! De skulle bli tvingade att stänga ner sidan och betala tillbaka alla pengar som de har blåst en på!!

Fördelar
Ser tyvärr ingar fördelar! Mycket möjligt att det finns någon riktig profil på denna sida, men jag har då inte stött på en enda!

Nackdelar
Tyvärr för många! Rent skit!

: