HemligKontakt Recension - Hemlig kontakt, i (bluff)-dejtingens värld

HemligKontakt - Hemlig kontakt, i (bluff)-dejtingens värld

0

Recension:
Uppdatering 2, ett år efteråt, i januari 2018.

På Hemlig Kontakt har jag inte lyckats med att träffa någon tjej/kvinna. Då försökte jag verkligen under tidperioden dec 2016 till maj 2017, då jag chattade med 2-3 tjejer, och specifikt en, som sade sig vara en rödhårig hårfrisörska i Stockholm.

Hårfrisörskan var väldigt trevlig att chatta med, verkade urseriös, jag gillade henne. Hon berättade att hon hade dejtat en kille härifrån efter att ha varit på sajten, under någon vecka, i början av dec 2016, men den dejten var inte bra.

Så hon letade vidare. Hon skrev att hon ville träffas, någon gång efter jul/nyår 2016/2017. I januari så kunde hon inte för då skulle hon hjälpa sin sjuka mamma? Och så höll det på ett tag. Till slut skulle vi kanske träffas, jag hade till och med köpt en röd ros, hon skulle kontakta mig om en tid under dagen. Men hon hörde aldrig av sig? Där fick det räcka för mig. Efter att ha lagt ned ca 10 000 kr i chatt-avgfiter så gav jag upp.

Att ses anonymt över en fikafejt, på en allmänn plats, är ju inget märkvärdigt. Hon skrev en gång att hon var väldigt blyg, och rädd att jag inte skulle gilla henne.

Är du ute efter att bara ha sex, snabbt, så finns det andra kanaler. Nu var jag inte det. Jag ville träffa någon att vara ihop med.

Så detta var läropengar, i (bluff)-dejtingens värld. Jag avråder från Hemlig Kontakt.

Fördelar:
Inga alls. Slöseri med ens tid och pengar. Du blir bara ledsen och besviken.

Nackdelar:
Bedrägeri. Du blir bara ledsen och besviken.

Dennis N. rekommenderar INTE HemligKontakt till vänner

0 Kommentarer

Än så länge finss det ingen reaktion på denna recension.


Reagerar på denna recension

  • din e-mailadress är inte synlig för andra besökare

Skicka mig ett e-mail när någon reagerar på denna recension