Klubb6 är en gratis online-community med erotisk prägel. Klubb6 är den nakna mötesplatsen för alla som gillar socialt umgänge på nätet. Förutom vanliga funktioner som en egen profilsida, favoriter och meddelanden kan du även chatta, diskutera, skriva erotiska noveller, blogga, hitta nya vänner och mycket mer.


Klubb6 Recensioner

  De som driver sidan är ett stort skämt!!

  Först så fungerar sidan inte alltid som den ska, mycket fel dessutom är admin otroligt otrevlig, dryg och diktatorisk!!
  Fick ett mejl från dem en sen vardagskväll på morgon när jag vakna och ätit frukost då gick jag in på sidan då hade Admin redan skrivit att man SVARAR ADMIN NÄR HAN SKRIVER TILL DIG. konstig förfarande eftersom det varit natt och jag inte haft möjlighet att svara. Detta säger rätt mycket om deras inställning till deras kunder.

  När man sedan läser Admins sida står det "För den som inte insett det innan så att kritisera/ifrågasätta någon av Admins kan straffa sig" Vilket i stort sätt innebär admin gör som den vill och du som kund har inget att säga till om. Verkligen trevlig kundpolicy, de verkar tror att de finns där för oss kunder och inte tvärtom. Ifall alla vi kunder tog bort sina bilder och filmer skulle denna skit sida inte finnas och då kanske kunde börja tänka på hur de behandlar sina kunder på ett mer service mind sätt!!

  Fördelar
  Att det en att få sidor man kan lägga upp filmer på......

  Nackdelar
  Först så fungerar sidan inte alltid som den ska, mycket fel dessutom är admin otroligt otrevlig, dryg och diktatorisk!!

  Hejsa R

  Skriv lite mer! Intressant..

  Fördelar
  dating review

  Hejsa

  Fin artikel

  Fördelar
  http://datingreview.se/

  Nackdelar
  Fin artikel

  hackad profil

  någon har lyckats hackat min profil och lägger ut nakenbilder och får inte hjälp av hemsidan att ta bort kontot.

  Mary

  Sex

  Fördelar
  .........::::::::

  Nackdelar
  :::::://///:

  Nedlagd sida...

  Då det nu gått hela en vecka och det enda man kan läsa när man ska in på K6 är detta:

  "Det gick inte att bevisa att serverns identitet är www.klubb6.se eftersom dess säkerhetscertifikat gick ut för 7 dagar sedan. Det kan bero på att servern är felkonfigurerad eller att anslutningen har blivit kapad. Dagens datum är tisdag 20 december 2016 enligt datorklockan. Går den rätt? I annat fall bör du ställa om datorklockan och sedan uppdatera sidan. Läs mer."

  ...så kan man lugnt påstå att sidan nu är nedlagd för gott och det är synd att det finns fortfarande möjligt att ssöka upp sidan....

  Nackdelar
  Allt fler väljer att bara utnyttja sidan för att sälja ANDRA sidor och då genom falska konton där man påstår att man är kvinna och använder stulna foton för att sälja in gratis reklam för andra porr-sidor som kostar massor att bli medlem på.

  Övergiven och på väg att förfalla

  Ägarna av sidan verkar ha gett upp. Sidan uppdateras inte. Buggar och fel åtgärdas inte. Flera PLUS-funktioner(50 kr) fungerar inte. Medlemmar betalar PLUS men tjänsten aktiveras inte så ägarna sitter bara och håvar in pengar som inte går till att förbättra sidan. Webbhallhyran kan omöjligtvis våra så höga så att alla pengar dom får in går åt.
  Inaktiva profiler raderas inte automatiskt efter viss tid och sen "skryter" admin om att dom har över 100 000 medlemmar. Kanske finns så många profiler men långt ifrån alla har varit aktiva det senaste året.
  Stämningen är pga alla fel och brist på engagemang från ägarna väldigt negativ.

  Fördelar
  Har svårt att komma på någon fördel....

  Nackdelar
  Se ovan

Besök Klubb6

Skriv en recension