AdultFriendFinder.com - 4 Recensioner

AdultFriendFinder.com Logo

40% rekommendera, 4 Recensioner

  1. AdultFriendFinder.com
  2. AdultFriendFinder.com Recensioner
  3. Skriv också en recension om AdultFriendFinder.com

AdultFriendFinder.com

Bem vindo ao Adult Friend Finder (AFF)! AdultFriendFinder.com é um dos maiores sites de conexão para sexo, namoro, bate-papo, parceiros sensuais e amigos adultos ao redor do mundo. Lançado em 1996, AdultFriendFinder.com tem estado ativo e tem conectado pessoas através de encontros para adultos por mais de 15 anos. AFF tem mais de 40 milhões de associados solteiros, swingers, heterosexuais, gays e transexuais.

Há muitos parceiros sexuais locais para serem escolhidos bem na sua cidade! Você não só vai encontrar amigos adultos online, mas também usuários com tesão e parceiros de transa. O que é um parceiro de transa, também conhecido como um amigo para sexo? Registre-se e descubra a resposta no melhor site de sexo da web, o Adult Friend Finder. Ache encontros gratuitos de sexo para adultos e tenha um caso com solteiros, casais, swingers, lésbicas, Mulheres Maduras, excêntricas e outros associados sensuais no Adult Friend Finder.

Os serviços oferecidos aos associados do Adult Friend Finder incluem blogs, salas de bate-papo, Webcams de associados e modelos, e-mail, recursos de pesquisa, procura de associados, fotos, vídeos e muito mais. Adult Friend Finder é grátis para registrar-se, oferecendo também adesões pagas de diferente níveis. Adult Friend Finder está orgulhosa de ter um percentual alto de verdadeiros associados e excelente proporção entre homens e mulheres. Nosso site pode ser muito mais acessível e eficaz do que tentar encontrar pessoas em bares, discotecas e cafés. Ache pessoas para ter encontros de sexo hoje mesmo!

AdultFriendFinder.com Details

Hits: 2436

URL: http://www.adultfriendfinder.com/

Kategorier: Erotiska Kontakter

Recensioner: 4


AdultFriendFinder.com recensioner (4):

AdultFriendFinder.com - Populär plats, men finns bättre i Skandi

0

Recension:
Har använt AFF lite tidigare, men har nu bytt till andra sidor som är bättre anpassad för oss i Skandinavien. Webbplatser som t.ex. Fastfoxx.com tycker jag är ett bättre alternativ om man söker lokala sexträff.

Fördelar:
Kjent

Nackdelar:
finns bättre for Skandinavien

AdultFriendFinder.com - Kunde varit så bra

0

Recension:
AFF kunde varit så bra eftersom de har så mycket som övriga sidor saknar, men tyvärr så tar de inte bort bedragare trots att de får information om konto, var i världen de sitter, telefonnummer till utredande polisbefäl (eftersom jag polisanmält bedrägeriet) m.m. Bluffarna, som i det här fallet arbetar från Filippinerna får lugnt fortsätta som om inget har hänt! Det verkar som om AFF får provision på det hela.

Bortsett från ovanstående som drar ner betyget avsevärt, så har AFF många fördelar: aktiva kvinnor, man kan se när en användare senast var inloggad så att man enkelt undviker zombiekonton, m.m. Inte jättemånga medlemmar från Sverige, men de finns och de svarar på brev! Acceptabla priser.

Fördelar:
- aktiva kvinnor,
- acceptabla priser,
- man kan se när en profil senast var inloggad
- finns med mobilapp
- enkelt att säga upp medlemskap

Nackdelar:
Man verkar helt blunda för de företag som i stor skala har bluffkonton för att lura folk på pengar. Dessa får fortsätta trots detaljerad information om vilka de är, med fysisk adress, ip-adress, m.m.

Jonas Möll rekommenderar INTE AdultFriendFinder.com till vänner

AdultFriendFinder.com - Säkert bra och trevligt för utvalda grup

0

Recension:
Saiten är en rågad blandning av verkliga personer - och minst lika många overkliga Profiler.
Grovt uppdelat känns det som så här : Ca 80% män och 20% kvinnor.
Kvinnorna kan alltså välja och vraka bland alla män på saiten, männen lär snart tröttna på alla likgiltiga kvinnor och att man till 99,7% blir konstant bortsållad eller refuserad.
Kraftigt bygda kvinnor gör sig inget besvär att skaffa KK här, lika lite som omaskulina, överviktiga eller omuskulösa män - eller män i medelåldern - vi blir bortplockade direkt, utan att ens någon kollar hurdana vi är som personer, partners, kompisar eller annat. Sant att det primärt är en KK sida för alla varianter - men någon stor öppenhet finns inte här.

De som saiten numer mest vänder sig till är - smalt räknat följande människor : De som blivit del i utvalda KK nätverk ( tillräcklig utbildning, tillräklig ekonomi, vackra kroppar, tillräckligt sexuellt vågade), Exibitionister av alla slag, Bisexuella och Binyfikna (kvinnor, i alla åldrar), Unga vuxna som vill testa gränser, Kvinnor som vill få sexiga älskare eller män med särskilda privilegier - blir älskarinnor i utbyte mot resor, resturangliv, sommarsemestrar osv), samt Gifta kvinnor som vill få älskare.

Det roliga på denna sida är att den skall vara öppen för alla sorters människoöden och människor med olika bakgrund och olika sexuella behov - men att vi människor är så inpräglade i våra moraliska normer att - sidans eftersträvade frigjorda sexuella strävanden, motverkas helt. Kvinnor vägrar ha någon kontakt med män i relationer - medans män (UTVALDA MÄN !!!!!!!!) lätt får sexuella kontakter med sexuellt utsvultna kvinnor i alla sorters civilstånd.


MÄN SOM ÖPPET VISAR ATT MAN ÄR I EN RELATION HÄR BLIR UTBUADE OCH OKONTAKTADE - MEN SAMMA KVINNOR SOM SKULLE BLI FÖRÄLSKADE OVETANDES I EN KOLLEGA PÅ JOBB, ELLER OKÄND MAN PÅ STADEN, OCH I EFTERHAND FÅ VETA ATT DENNA VAR I EN RELATION, SKULLE ANTAGLIGEN INTE VARA LIKA HARMSEN - VARFÖR DENNA DUBBELMORAL ???????????

Bortsätt från dessa äkta människor - jag har under ca 4 bortkastade år på denna sait, aldrig lyckats få kontakt med en enda äkta svenska här, bara nästan med 2 - 3 st ( men dom backade småningom ), liksom 3 amerikanskor och MÅNGA scammare.
Ca 25-35 % av profilerna är tomma modellprofiler, vissa är tom från det modellstall som huvudägarens bolag håller - sidans nya ägare är en av dom stora Porrtidningarna, Jag tror PENTHOUSE !.Dessa profiler kan man uppenbarligen aldrig träffa, dom skall bara locka in trånande män till sajten för att bli nya kunder - och dessa falska fejkade utfyllnadsprofiler har oftast 4-6 siffriga nummer efter ett namn.En profil som länge var i Sverige dök efter ca 1 år upp som listad i Tyskland.
Vissa profiler styrs direkt av sajten och är också fejkade - du kan altså chatta, maila, medela - kontakta dessa profiler, fast till ingen nytta, för du kommer aldrig att avsluta något med ett hett möte - detta är en scam som sköts av sajten.AFF har som regel att alltid bombardera manliga kunder med medelanden från påstådda profiler och ofta även bombardera ens profil med falska påseenden från kvinnliga profiler - ibland tom hetlistande av ens profil - efterom alla kan göra dessa saker i dolt läge - kan ju inte kunderna bevisa att sajten ligger bakom allt detta, men kunder som inte är benägna att förnya medlemskapet, eller vars medlemskap snart avslutas, blir alltd bombarderade av dessa falska "intressenter".

Ca 10-20% av profilerna förefaller at vara rena ROMANCE SCAMS - dessa profiler listas över hela saiten: det första året var 70-80% av alla profiler som kontaktade mig falska pengafiskare från GHANA, någon från KENYA.
Sista 2 åren var samtliga från RYSSLAND och UKRAINA, dessa låtsas först vara personer skrivna i de olika länderna, men visar sig efter 2-3 brevet vara från något av dessa andra länder, alla vill bara åt era pengar, dom är oerhört duktiga på att skriva underbart vackra och romantiska brev, man blir urförälskad - SÄND ALDRIG PENGAR UTOMLANDS, OM DOM VILL MÖTA ER, FÅR DOM BETALA FÖRSTA RESAN TILL ER SJÄLV, SÄNDA ALDRIG PENGAR TILL OKÄNDA !

Slutligen förekommer många bortglömda profiler, antingen detta beror på människor med svalt intresse som låter profilerna vara inaktiva, eller om det är Saiten som är dåliga på att rensa ut dessa oanvända profiler när sluttiden passerats.Det påstås att AFF använder dessa döda profiler för att fylla ut statestiken och framställa sajten som större än den är, dvs fabricera ett större medlemskap än som finns.Det har beisats att AFF tillhör de sex dejtingsajter som köper in konstruerade profiler - dessa skapas av ett komeriellt bolag i USA som defakto tar foton och information från sociala media och säljer till flertalet datingbolag, peronerna på bilderna är äkta, men vet sällan om att någon skapat en profil med deras foton på dylika sajter - det är skamligt mot alla parter.

Det finns mycket bra på saiten - därför ville jag inte sluta, förrän jag insåg att ingen attraherande kvinna inom det ålderssegment som jag sökte inom, ville mötas med mig. Jag skrev till kanske 400 personer under dessa 4 år, förtade med kanske 800-1200 personer under samma tid,,,,,, fick bara svar från ca 8 st.
Tyvärr var jag i mental obalans under de första åren och jag lever ännu i en relation som är negativ och mentalt belastande, vill gärna finna en älskvärd kvinna i rätt ålder och med rätt sexuella och emotionella inställning till en relation och till livet i och utanför en relation, samtidigt som jag har svårt att bara bryta upp, bal pga vår tjej på 8 år.Min ohälsa då saboterade några chanser,

Jag har fått svårt att lita på dejting på internet numer - primärt pga av alla dessa fejkade profiler som sajterna infört, men allar mest pga alla dessa scammers som finns på nästan alla sajter. Erfarenheterna från den relation jag nu finns i, gör att jag har mycket svårt att lita på kvinnor i allmänhet, och knappt tror att den kvinnan jag längtar efter, kan finnas, jag verkar leva i en släkt där vi konstant repeterar negativa mönster och väljer defekta partners som missbrukar oss och är icke kärleksfulla - jag ville inte upprepa mina föräldrars fel, men likväl blev det samma tragiska cirkel,,,,,,,,,,,,,,, jag längtar efter sex, kärlek och intim trevlig trovärdig närvaro med en kvinna som är rätt för mig.

Sajten är väldigt bra, man kan i hög detalj beskriva sig själv, om man vill !
Man kan styrka sin identitet via en afilierad firma i Californien, viket kan vara bra, för tryggare dejting.
Man kan med utökade funktioner ha privata bloggar, uppdateringar mm
Man kan kontakta sajten omgående om problem eller ange Scammers eller otrevliga ellement på sajten - tex prostituerade osv - och få svar inom 24 timmar.
Sajten bedriver en aktiv Anti Scammar policy, där man jagar falska profiler.

En ny sak som förekommer, är att scammare plockar bort profiler direkt efter att dom inlett emailkontakt med någon, och dom vet att dom får få chanser numer, efter några få förfrågningar om medlemmars email, blir dom inrapporterade och avstängda.

De senaste 3 åren har sajten aktivt genomfört flera förbättringar av visningslägen och söklägen plus en hel del kringfunktioner.

Priset är ganska OK, men likväl i den högre kategorin.
Det är värt pengarna för utvalda grupper - men för de som tillhör min grupp - är dom bortkastade, för du får aldrig någon dejt, och aldrig någon kontakt på sajten, eller via email, om du delar denna,,,,,,,, TYVÄRR !!!!!!!!!!!!!

Fördelar:
Fantastiskt många funktioner
Fantastiskt mycket medlemmar - men bara lönt med medlämskap för dessa grupper : vältränade och fita, unga tjejer, vackra kvinnor i alla åldrar och oberoende etnicitet, vältränade män, maskulina män, de som har resande yrke ( sverige och europa är vidsträkt och ens partner lär bo på annan ort - om denna kontakt kan skapas ), män med STOR OCH GOD EKONOMI ( friends with benifits),,,,,,,,,,,, ibland även gifta frustrerade kvinnor.
ANDRA GÖR SIG INGEN ANSTRÄNGNING - OM NI INTE VILL BETALA STORA PENGAR FÖR ATT FRUSTRERAT LÄSA OM ALLA DE UTVALADA SOM FÅR MÖTA NÅGON FÖR SKÖNA STUNDER.
Mycket bra antiscammer policy - aktiv sökande verksamhet för att motverka sk Romance Scams -VÄLDIGT BRA PÅ DETTA.

Aktiv kundpolitik - enkäter och formulär för förbättringstips, osv - väldigt positivt !

Nackdelar:
Bara för vissa grupper - andra får aldrig sexuella kontakter att möta - trotts att det är en sexdajtingsajt, råder mycket TABUN här, speciellt mot män i relationer, men mindre mot kvinnor i relationer.
Vidare är sverige befolkat av svårkontaktade människor - jag fick nästan kontakt med 3 st under alla dessa år - alla andra var omöjliga att få ett minsta svar från.
Att dejta i sverige är mer dödsdömt än i andra länder - sverige är befolkat av skogstroll och hemuler,,,,,,,,,,,,,, tråkigt när det finns så många underbara och trevliga kvinnor och tjejer som man gärna hade lärt känna, både för sex och för annat,,,,,,,,,,,,, kanske något djupare.
Bor du utanför mälardalsområdet och Göteborg - är chansen att du kan möta någon mindre än noll - om du inte är bilgalen, säljare eller annan på resande fot, eller ahar sådan familjesituation och ekonomi, att ni kan planera möten över helger och veckor,,,,,,,,,, vilket kräver en viss ekonomi !
I andra fall - JUST GIVE IT UP !!!!!!!!!!!!!!

Dennis rekommenderar AdultFriendFinder.com till vänner

AdultFriendFinder.com - Dåligt med medlemmar i sverige

0

Recension:
Enligt reklam 335 000 medlemmar i sverige men du får vara glad om du hittar 50 tjejer/kvinnor som varigt online senaste månaden när man söker på det. Vidare känns det som det är många fejkprofiler om man inte går på de betalande medlemmarna.

Nackdelar:
Bortkastade pengar.

Daniel rekommenderar INTE AdultFriendFinder.com till vänner

Skriv också en recension om AdultFriendFinder.com

  • din e-mailadress är inte synlig för andra besökare


Ja, jag skulle rekommendera AdultFriendFinder.com till mina vänner
Nej, jag skulle inte rekommendera AdultFriendFinder.com till mina vänner
Inte aktuellt/Ingen åsikt


Skicka mig ett e-mail när någon skriver en ny recension om denna hemsida

Skicka mig ett e-mail när någon reagerar på min recension

Besök AdultFriendFinder.com


Hem » Erotiska Kontakter » AdultFriendFinder.com