REGISTRERA DIG, FÅ OBEGRÄNSAD GÅ MED OCH BÖRJA FLIRTA! Ja, det är är enkelt. Som medlem hos KallaMigDin får du alla verktyg du behöver. Ett användarvänligt gränssnitt, sidor, sidor och ännu fler sidor med foton och möjliga matchningar samt alla sökalternativ du behöver för att hitta det du letar efter ... snabbt

KallaMigDin Recensioner

  Tvungen att...

  Kände mig nästan tvungen att skriva en recension då jag läst så många negativa recensioner. Jag vet inte hur dessa blivit behandlade men jag har bara fått guld och gröna skogar! Denna sida får fem av fem hjärtan och lite därtill.

  Diskret, kul och spännande

  Jag sökte en diskret älskarinna för spännande stunder. Fick mer än vad jag förväntade mig. Rekommenderas för den som behöver skapa spänning i tillvaron.

  4 stjärnor

  Min polare skaffade en profil till mig när jag separerat och mådde riktigt dåligt. Tänkte absolut inte använda sidan men har faktiskt fått en hel del kärlek av fina kvinnor vilket varit välbehövligt för att få upp självförtroendet på nytt. Har blivit sponsrad med krediter av min polare också haha. Får väl ge 4 stjärnor :)

  FEJK!

  Det är som många andra skriver tjejerna vill bara ha en att chatta mer. Frågar man om en fika dejt på neutral mark så får man måste känna dig bättre chatta lite till här. När man lagt vad budget man satt så har de alltid ursäkter att man ska fortsätta o de blir ledsna om man försvinner! Men det är bara fejk du får aldrig en dejt! Jag har provat tre gånger nu med olika namn o alla blir kåta o säger att man är den snyggaste de så sett bland alla män på hela sidan. Bara skit snack. Denna sida borde stängas ner de är inte seriösa och blivit tvingade att betala tillbaka en massa pengar för att de lurar mest män då det är vi som betalar mest o dyrast.

  Fördelar
  Inget

  Nackdelar
  Får aldrig en dejt el ens en fika o träffas för att prata mellan fyra ögon.

  Fake

  Här finns det många kvinnor som skickar meddelande med nakenbilder. De är också rätt aggressiva med de aktiviteter som skall hända mellan kvinna/man. Men detta är inte vad som händer. Det handlar endast om att chatta och inget annat. Det är helt omöjligt att få till ens en kaffedate bara för att ses.
  Dessa profiler har bara uppgiften att få till köp av krediter och inget annat. En klar fake!!!!!!

  Nackdelar
  Då detta inte är en ärlig sida där människor vill träffas så avråder jag alla från att använda denna webbtjänst. Välj något annat. Detta kommer inte att ta dig framåt utan endast kosta dig pengar.

  Snabba tag!

  Jag och min man skilde oss precis och jag kände för att försöka hitta någon för bara intima saker. Blev förvånad över att det var fler som mig där! Tog någon vecka men tillslut hittade jag den som passar mig perfekt. Mycket bättre än tinder! Det är mer kvalité när man betalar för att skriva, då vet man att man hittat någon som vill satsa. / Jessica

  Fake

  Dom lurar er bara på pengar!!!! FAKE

  Nackdelar
  FAKE

  SPAM

  Fake site and ongoing email spamming after cancellation...

  Spännande!

  Första gången jag dejtar på internet... var orolig för tekniken först men det var ganska enkelt att använda och jag har redan fått kontakt med en dam som jag gillar. Spännande!!!

  Fördelar
  Bra, enkelt och smidigt!

  FEJK

  Känns som fejk ... Känns som tjejerna inte alls är där för kontakt , utan för att få killarna stanna o chatta o dra in pengar....

  Nackdelar
  Känns som tjejerna är anställda att få killarna stanna så länge som mögligt o lägga ut en massa peng

Besök KallaMigDin

Skicka din recension