Sök en partner med eDarling - mer än bara vanlig dating Det finns mer än två miljoner singlar i Sverige och över hälften av dessa söker en partner online. eDarlings IdealPartner-metod underlättar för dig att hitta en partner. Varje medlem genomför vårt vetenskapligt baserade personlighetstest och får därefter individuellt anpassade partnerförslag. eDarling erbjuder så mycket mer än bara kontaktannonser och vanlig dating. Vi visar dig ständigt nya medlemmar som passar just dig. Därför kan du vara säker på att du snart kan lämna dejting och sökandet efter en partner bakom dig och hitta någon här hos oss. På eDarling är det inte endast kontaktannonserna som passar dig, utan även personerna bakom dem!

eDarling Recensioner

  söker du en flört och ett engångsligg?

  Hejsan Ebba här! Skulle du vara intresserad av ett diskret möte? Kontakt mig på min profil LittleGirlEbba.goshrink.com

  Förnyar abonemang utan att varna

  Hej, blev blåst på 1000kr när abonemanget förnyades utan att jag blev förvarnad.

  Men det kanske är en bra sida. Kan dock säga att det finns något hundratal användare i Östragötaland.
  Så rekommenderas inte utanför de tre storstäderna.

  Fördelar
  Ingen gentemot generisk dejtingsite

  Nackdelar
  För få användare, Varning för förnyat abonemang.

  Transport assistant

  Gick med på E darling i tro att det skulle vara en mycket seriös sajt med seriösa personer !!
  Bara skamliga förslog,folk som ljuger och vill leka med andra känslor !!
  Folk som inte menar vad dem säger !
  Fy !
  Tyvärr dåligt rikte tack vore alla dessa människor ! Dem som skriver ,
  Väldigt besvike

  Fördelar
  Inga

  Nackdelar
  Alla
  Dyrt
  Oseriös människör

  Rejält missnöjd

  Riktigt besviken på eDarling. Jag var med på Elitsinglar i 6 månader och tog sedan 3 månaders paus. Ville testa en ny sajt och gick med i Edarling eftersom jag kände att det var en bredare grupp. Men så besviken - 25% (minst) av alla partnerförslag jag får är samma killar jag fick på Elitsinglar. Jag vet att de är ägda av samma företag men ändå. Riktigt trist (och det är ju dessutom inte billigt att vara med så inte kul att betatal för att se samma profil igen.
  Skrev ett brev för att klaga men fick ett urdåligt svar tillbaka att jag skulle ändra mina sökkriterium! (Måste jag nu välja rökare kortare än mej för att få nya förslag?! - Så dåligt!)
  Dessutom, precis som på Elitsinglar, har majoriteten inga bilder, inte ens en profilbild så det får mej att känna att profilerna är påhittade....
  Riktigt besviken!

  Fördelar
  Inga hemska 20-åringar som kontaktar en för att hitta en 'mogen kvinna'

  Nackdelar
  Majoriteten av alla profilförslag har inga bilder
  Man kan inte söka bland medlemmarna
  Samma personer som Elitsinglar
  Dyrt

  Vilket skämt - edarling

  sämsta datingsajten någonsin, känns som en bluff, 1100+ kr för en månad. Oseriöst som bara den, bara testat happy pancake innnan, fanns i vart fall lite normala människor och det blev ett par dejter i veckan, här hittar man knappt en aktiv profil.

  Fördelar
  Man kan om man har tur gå ur.

  Nackdelar
  Allt annat

  Oseriös lerendreri dejtsida. GRRR!

  Jag har oxå fått mitt medlemsskap förnyat per automatik. 3281 kr för ett halvår.
  1. Hade inte läst det finstilta, för det var ju väldigt mycket text
  2. Fick väldigt dåliga förslag och inga mail
  3. Mitt ärende gick till inkasso eftersom jag inte hade pengar på det kontot, var helt säker på att kontot var avslutat. Not!!
  4.Jämfört med andra sajter är betyget skitkasst
  Ligger nu i twist med EDarling. Gissar att mina 3000 är körda, vilket betyder att jag bet. 6000 för ett års medlemskap. En enda dejt har varit intressant. På Match och även HP har jag dejtat hur mycket som helst och fått nya kontakter/förfrågningar och massor av Boost!
  Edarling tar för mkt energi genom att inte ge mig nåt!

  Fördelar
  Inte en endaste! Vi letar efter en ny partner, och då måste det finnas gtt om medlemmar. Det kan det inte göra - för sidan är helt död!
  Känner mig lurad!

  Nackdelar
  Bland alla mail från edarling om hur populär man är och att den o den medlemmen har lagt upp en bild kom ett brev om att mitt medlemskap förnyats och att jag skulle bet. in 3000kr eller rättare sagt 318Euro.
  Såg inte det - ärendet gick direkt till Inkasso! Kul!

  Mr

  Bedrövlig och dyr sida. Svår att navigera och inget intuitivt gränssnitt.

  Fördelar
  Inte många

  Nackdelar
  Massor

  Mr

  Helt otroligt dålig sida med en mycket tveksam affärsmoral.

  Även jag har nu fått en faktura för något jag inte använder med hot om inkasso, dock kan de inte dra pengar från mitt kort.

  Det jag är intresserad av är om e-darling har lyckats med nått inkassoärende ?

  För mej känns det som de lever i en otrolig gråzon som aldrig skulle tillåtas i en svensk domstol

  Jag kommer tipsa tidningar samt andra sociala medier om deras affär strategi så inte fler blir lurade.

  Fördelar
  Absolut inga

  Nackdelar
  Massor, dålig sida , otroligt dåliga avtal, vill du betala för nått som inte levereras och bli grundlurad bör du gå med här

  VD

  Sämsta dejtingsajten, och jag har prövat flera stycken.

  Du ska få partnerförslag enligt sökkriterier, men de förslagen som jag fått är extremt dåligt matchade, och endast ett fåtal från mitt närområde. I övrigt från hela Sverige fast jag angett max 10 mils avstånd som sökkriterier. Jag är inte intresserad av distansförhållande. När jag klagat hos edarling och vill säga upp avtalet får jag inte göra det, men får rådet att utöka mina kriterier till sådant som inte stämmer, att jag t ex accepterar om någon röker för att få fler dejtingförslag. Nu gjorde jag det, men inte fick jag bättre matchningar för det.

  Jag blev fast i ett ettårigt avtal men det måste man själv säga upp annars förlängs det med ett år till! Det var rena turen att jag kom på att mejla till supporten och fråga, de påminner dig inte om det.

  Själva sidan är väldigt konformistiskt utformad och presentationen så styrd att alla profiler ser ungefär likadana ut. Jag tröttnade på att läsa, men har försökt ärligt att piffa till min egen emellanåt. Det är väldigt liten aktivitet på sajten, så jag har inte fått många mejl på ett år. Kanske från sju-tio personer, varav jag har dejtat tre. Ganska lite under ett år och det beror inte på mig, för jag har varit aktiv.

  INTE VÄRT PENGARNA!
  VÄLJ EN ANNAN SAJT!

  Gick till slut med i Happy Pancake, där händer det i alla fall lite mer och är lite roligare.

  Fördelar
  Inga, supertråkig och dyr sajt.

  Nackdelar
  Dyrt, riktigt dålig matchning av partnerförslag, låg aktivitetsnivå, trist support, oschysst avtal med förlängning om du inte kommer ihåg att säga upp det, de påminner inte.

  fr

  Valde sajten pga deras reklam om "singlar med höga anspråk"...
  Själva sajten är väl som den är. Trevligt upplägg, lite krångligt att navigera, levererar en del förslag som, i de flesta fall, når inte alls mina kriterier. Man har samma chans att träffa nån på krogen, alltså helt random... Så man betalar en saftig summa för att få träffa vemsomhelst, men inte om man har "höga anspråk"!
  Har fått bara några intressanta partnerförslag under ett helt år, har tagit kontakt med de och... i de flesta fall - tystnad... inte ens ett meddelande att de har läst, accepterat eller sett mina meddelande.. Till slut blev så uttråkad att jag tröttnade å glömde om sajten... Där börjar det roligaste!

  Har fått ett glatt email om att mitt medlemskap har blivit förnyat... Va fan tänkte jag? Jag inte ens loggar in på månader! Kontraktet förnyas automatiskt "för att man ska kunna nyttja sajtens möjligheter oavbrutet"... Really??? Står att man måste säga upp sin betalprenumeration minst 7 dagar innan och att de påminner om det... Det gör de INTE! Ringde å pratade med kundtjänsten. Halvstressad, kvinna sagt upp min medlemskap som kommer att annulleras NÄSTA ÅR! och jag måste ändå betala för skiten jag INTE ANVÄNDER i ett helt år! Skulle accepterat att man betalar i en-två månader som uppsägnings tid, men ett helt jävla år?

  Nä, man känner sig verkligen illa bemött å lurad på pengar! Ska avråda alla att använda eDarlign å internetdejting allmänt. Känner inte en ända människa som tyckte att det fungerar. Och lyckliga historier om hur folk träffar varandra finns BARA på deras webbsidor...
  Fan vad irriterande!

  Fördelar
  Halv ok webbsida, partners förslag för dig som INTE har "HÖGA ANSPRÅK"!

  Nackdelar
  Dyrt! Tråkigt!
  Vägrar att lyssna på sina kunder!

  Lurar en på pengar! Anmäler de till Konsumentverket!

  Bättre än Mötesplatsen!

  Valde e-Darling efter att ha tröttnat på MP, stor fördel då inte alla kan se foton. På MP finns det ett stort antal inte seriösa, inte betalande personer! MP marknadsför sig med att det är gratis att titta och ja det är det verkligen - man känner sig uthängd! Enda chansen att få kontakter är att man har en profilbild, m resultatet att vem som helst kan titta och även skriva. Kanske kul till en början men jag tröttnade på att få meddelanden från personer som var långt ifrån mina önskemål, 20 år äldre och yngre, boende långt bort och med helt andra intressen, samt en hel del oseriösa meddelanden.
  Vad gäller kritiken om krångliga/oseriösa betalningsmetoder så kan jag hålla med MEN tycker alla dessa sajter har liknande oseriösa upplägg. Gäller som vanligt när man köper tjänster på nätet att läsa det finstilta! Kan man inte det så rekommenderar jag gratissajter eller att man blir en gratisfluktare på MP!
  Själv föredrar jag tre seriösa förslag m personer som matchar mig!

  Fördelar
  Bara seriösa förslag!

  Nackdelar
  Kanske lite rörig sida

  sjuk pensionär

  varning gå ej med här, dom hade ett prov medlemskap för 189 men drog 1189 har ej fått kontakt m dom ännu men alla pengar ska jag ha tbx, så desperat e jag intw att jag bet 1000 tals kr så passa er för detta oseriösa företag

  Undvik som pesten.

  Tog slut med med mitt ex och tänkte att kan väl lika väl pröva dejting sidor, skrev upp mig på en gratis sida (vilket är mycket bättre än edarling) men tänkte att skall man träffa någon vettig och seriös får man kanske betala.

  Sämsta jag gjort, träffarna är dåligt och du blir begränsad till få ett 1-3 st per dag att titta på, vilket gör det helt omöjligt hitta någon som passar dig. Att alla måste betala för se foton/svara vilket folk helst inte lägger så mycket pengar gör att många av de du träffar inte ens kan svara dig.

  Borde vara olagligt att göra så här, känns lite som om man köper en bil och det saknas en motor.

  Fördelar
  Seriösa söker sig dit... men du hittar de inte.

  Nackdelar
  Värdelöst.

  dr

  Världens sämsta och farligaste sida! Det är helt enkelt bankkort-darling. Det kallas för bedrägeri. De har dragit 2998 sek från mitt konto utan att jag hade minsta aning om det. De visade reklam på FB att man får testa sidan en månad för 249 sek vilket jag gick med på och betalade. Därefter fixar de ett fast medlemskap för 1 å utan att de informerar om det på något sätt! Enl info nr 1 från dem - basmedlemskap skulle vara gratis! De håller på så här och lurar döljer info. De säger att det står någonstans att de drar en klumpsumma. Vad är klumpsumma? Nästa gång kan de dra 100000, kan det vara en bra klumpsumma för dem? När jag ringer säger de att det är ingen annan som har klagat och att de kan betala tillbaka mellanskillnad 1700 sek. När man frågar vad är det för mellanskillnad? 2998-249=2749? får man svar att då betalar dem ingenting tillbaka för att man är otrevlig. Så här håller dem på. Alla som har varit med om det ber jag anmäla till polisen som kortbedrägeri och till Konsumentverket. Det finns redan en del anmälningar enl polisen men det behövs fler!!! Jag vill ha mina pengar tillbaka! Jag är inte idiot och det är inte första gången jag betalar på nätet, nu överväger jag att spärra mitt bankkort!

  Nackdelar
  Varning- kontobedrägeri!!!

  SKIT SAJT!! LURAR EN PÅ PENGAR!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Världens sämsta sida för nätdejtning. Lurar en på pengar. Informerar inte om när de förnyar ens prenumeration, utan bara drar pengarna från kontot. lär väl inte se röken av pengar tillbaka! 1500 spänn i sjön!!!!!!!!!!!!

  Gå inte med i E-darling!!!!

  Run for your life!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Fördelar
  Non what so ever!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Nackdelar
  Dyrt, dyrt, dyrt, dåligt dåligt!!! It sucks!!!!!!!!!!!!!!

  Mr

  Hittills har alla recensioner varit negativa till eDarling och här kommer ytterligare en.

  Det enda som eDarling är bra på är att marknadsföra sig själva och att se till att de får in mycket pengar. De jobbar definitivt i en legal gråzon. Som dejtingsajt är den den sämsta av det knappa 20-tal jag prövat. Det gäller såväl upplägg som funktion. I mitt fall även mestadels fel kategori av människor.

  Den anger att vara en datingsajt för seriösa singlar och att sajten använder sig av vetenskapliga metoder i sitt matchande. Jag upplever det dock mest som en samlingsplats för mer eller mindre asexuella Disneymänniskor, personer som är pryda och fyllda med dubbelmoral. Det är inte att rekommendera att man är ärlig och öppen på denna sida utan smyg och smussla med allt annat än präktighet.

  Den personliga profilen på eDarling består av ett antal fritextfält, en del flervalsfrågor och möjlighet att ladda upp foton. Innehållet i fritextfälten och fotona granskas av eDarling innan de publiceras, det känns mest som censur. Denna kontroll gör att även små kosmetiska editeringar (tex att korrigera en felstavning) tar lång tid att genomföra. När det gäller flervalsfrågorna så saknas ofta relevanta svarsalternativ men något svar måste man lämna, man kan inte lämna blankt, och då blir det ju helt fel. Hela upplägget känns oerhört fyrkantigt och onyanserat. Ett exempel på torftigheten kan vara en flervalsfråga där man skall välja ett av de alternativ man helst gör på fritiden och svaren är ganska specifika sysselsättningar. Man kan bara välja ett enda alternativ och vilken människa är så enahanda att de bara har en sak de helst vill göra på fritiden? I mitt fall saknades dessutom lämpliga svaralternativ så jag fick ange något som jag egentligen inte är intresserad av. Knaseri! Så den av eDarlling påstådda vetenskapligheten ger jag inte mycket för.

  I mitt fall visade eDarling också prov på inkomptenes och mycket tveksam affärsmoral. Mina fritextfält och foton godkändes för publicering, de tog betalt för ett halvår (gömt någonstan i det omfattande "finstilta" finns tydligen en formulering om att man godkänner ett halvårs abonnemang med automatisk förnyelse) och sa efter en kort tid upp mig på grund av min profil inte följde deras beteendekodex, samma profil som tidigare blivit godkänd. Jag skrev och bad om en förklaring men fick inget svar. Jag ringde deras kundtjänst och fick reda på att eftersom jag bara var separerad så räknades jag inte som singel. Det hade jag angivit i ett fritextfält redan från början

  Det luktar illa, mycket illa om eDarling!

  Fördelar
  Inga

  Nackdelar
  Många

  Fr

  Håller helt med tidigare åsikter. Helt meningslös och oärlig sida. De har en slags garanti som säger att de ger pengarna tillbaka om man inte är nöjd.
  Men när man sedan läser deras villkor så verkar det vara en bluff också.

  Fördelar
  Inga

  Nackdelar
  Alla

  Mr

  Japp, registrera er inte på E-darling då de automatiskt förlänger ert medlemsskap och skickar en faktura med hot om inkasso även då de har stängt av tjänsten för er.
  Damp precis ner en inkassoräkning på 717kr vilket är sjukt orimligt för det man får för priset.

  Recension

  Önskar verkligen jag hade läst tidigare recensioner innan jag anmälde mig till denna totalt värdelösa sida. Så många profiler utan bild och bara standardsvar enligt ngn mall. Det går inte att själv söka, utan helt hänvisad till tre profiler som datorn väljer ut per dag. Matchningen var ju inte direkt ngn höjdare.... Detta var verkligen waist of time and money. Otroligt att ngt kan vara så dåligt!

  Fördelar
  Inga

  Nackdelar
  se min text som bara innehåller nackdelar...

  Mr

  Absolut vedervärdig sajt som sätter i system att blåsa folk på pengar -
  de är inte bättre än en simpel tjuv. Blev tvungen att betala ca 1 000 kr för nåt jag inte bett att få, inte ville ha och inte skulle använda - dvs ett tvångsförlängt medlemskap bara för jag inte hade sagt upp det i tid. När jag blev medlem betalade jag med e-kort just för att de inte skulle kunna lura till sig mer pengar från mig, men visst kunde de det - det damp ner en faktura i mejlkorgen som de krävde att jag betalade. Sa att jag inte ville göra det, men gick så klart inte.

  URUSEL känsla för hur man behandlar sina kunder.
  Bli aldrig medelm på denna sida. Det enda de vill är att ta dina pengar.

  Fördelar
  Nada!

  Nackdelar
  Lurendrejare, usel känsla för service, lyssnar inte på sina kunder och försöker inte tillmötesgå deras önskemål det minsta lilla. Vidrigt företag som sätter i system att kräva folk som inte längre vill vara medlemmar på sajten på pengar.

  Kvinna

  Önskar jag hade läst recensioner innan jag blev medlem hos edarling.
  Det tog mycket längre tid för att fylla information som inte värdes nånting.
  Deras partnerförslag är dåliga, matcha absolut inte vad man har tänkt sig!!!
  Man får inte välja någon själv för att de säger det är så med just deras företag. Har knappaste varit inne då är man väldigt besviken!!!
  Fått ett mejl om jag kunde avsluta medlemskapet inom 7 dagar men precis på samma dag hade medlemskapet förlängdes och pengar har dragit från kontot. Deras förklaring var att man bör ha läst villkor när man blev medlem, dvs medlemskap förnyas automatiskt om man inte säger upp sig inom 7 dagar. Grejen är när man inte är inne på webben så visste man exakt datum när medlemskapet har gått ut. När de skickade mejl för att påminna folk så skulle det inte vara samma datum de har dragit ut pengar! Visst ska man själv ha koll men ändå känns det att de har dålig service på allt.
  Undrar om det är deras sätt att tjäna pengar just för att folk blir besvikna och inte har koll på datum!!!!!
  edarling vill jag absolut inte rekommendera till nån! Hade tidigare varit medlem hos andra dejtingsäjt, men edarling är det sämsta hittills!!!

  Fördelar
  INGA!!!

  Nackdelar
  Man blir lurad av tid, pengar och möjligheten att träffa riktig partner!

  Herr

  Jag är INTE intresserad av Er och jag vill att Eran satans reklam försvinner från min Skype-sida o , alla andra tänkbara sidor för att aldrig mer återkomma!

  Nackdelar
  Tränger sig på utan lov.

  Uruselt

  Du invaggas i en tro om att här kan du skräddarsy din profil gentemot tilltänkta dejtingpartners. Grejen är bara att du undrar hur dom lyckas hitta så fel partnerförslag, inget stämmer utifrån vad du söker. Lyckträffen som är det senaste har inte heller ngt att göra med din profil det kan vara vem som helst. Jag fick ett sms om att jag kunde avsluta min prenumeration inom sju dgr och blev superglad för servicen då jag ändå tänkt gå ur. Nitlott det gällde den prenumeration jag nyss fått förlängd och pengarna var redan dragna på kontot. Ett otrevligt bemötande i telefonen och ett mail från ngn ansvarig konstaterade att jag inte hade läst det finstilta. Att jag så sällan var inne på sidan osv dög inte som ngn förklaring det var bara att gilla läget. Men e-darling är verkligen INTE ngt att rekommendera. Dom gör mer nytta att skänka till ngn bättre behövande.

  Fördelar
  Inte en enda

  Nackdelar
  Du blir grundlurad på både pengar och möjligheten att träffa en partner.

  Sämsta sidan

  Jag håller med de tidigare recensenterna och:
  De lurade en att skriva sitt förnamn vid registreringen utan att berätta att alla skulle kunna se det. Har man ett ovanligt namn så är det lätt att ta reda på var man bor.
  De lurar en att klicka på profiler genom att: bilderna visas först då man besöker en profil.
  Läs meddelande finns det en länk som heter, då kommer man till profilen.
  Det står att man fått nya meddelanden, men det är någon vemsomhelst som laddat upp ett foto istället.
  Man får en tillsvidareprenumeration och inte en begränsad. Tänk om man glömmer bort att säga upp den om ett år.
  Jag har varit medlem på minst 8 dejtingsajter men den här är tamejfan den sämsta! Jag blir så jävla förbannad! 2000 kr åt helvete!

  Fördelar
  Inga

  nn

  Tycker inte det är en bra sajt, trist att inte kunna söka själv samt ganska tråkiga förslag- alldeles för många utan bild. Fick även samma förslag flera gånger. Trist och dyr.

  Fördelar
  Inga

  Nackdelar
  Man luras att tro att det är så seriöst med personlighetstest mm. men det visar sig att det är ett spel för galleriet.
  Få och trista förslag, krångligt att gå ur.


Besök eDarling

Skicka din recension