Mötesplatsen har allt för dig som är singel och som vill prova på dejting på nätet. Här kommer du snabbt i kontakt med tusentals singlar som du kan prata och umgås med. Våga ta första steget - bli medlem gratis! När du är nöjd med din presentation är det dags att leta efter intressanta singlar för dejting. En bra start på det är att använda någon av Mötesplatsens olika sökfunktioner för att finna intressanta kontaktannonser, men var det hela slutar vet man aldrig.

Artiklar om Motesplatsen

11 000 singlar har hittat kärleken på Mötesplatsen i 2011!

Dejting på nätet är idag ett av de vanligaste sätten att träffas. Statistik från Mötesplatsen visar att över 11 000 singlar har hittat en partner på dejtingsajten i år. Intresset för nätdejting ökar stadigt och allt fler singlar har börjat nätdejta under 2011. Varje vecka välkomnar dejtingsajten Mötesplatsen över 5 000 nya singlar som vill träffa någon på nätet. I år har ... [...]

Motesplatsen Recensioner

  Brukade vara superbra, nu ok.

  Har använt mötesplatsen till och från de senaste 8 åren. 2009 var den riktigt bra. Blandat med folk. Enkelt att förstå medlemsvillkoren och schyssta villkor. Känner flera som träffat sina partners härifrån under den tiden.

  Numera är det inte ens möjligt att se priset för ett VIP eller VIP-plus medlemsskap... för givetvis har de krånglat till det med olika nivåer på medlemsskapet som kostar olika mycket. Att bara ha vanligt VIP är värdelöst som kille, då så få kvinnor har VIP... utan det är VIP+ som gäller (extra dyrt). Det är dessutom betydligt färre inne numera...

  Fördelar
  Helt ok sida med riktiga profiler. Till skillnad från en del andra sajter så finns det riktiga människor här bevisligen! =)

  Passa på att testa under deras "guldhelger" då allt är gratis. De brukar ha specialpris för medlemsskap. Notera att deras lockpriser alltid enbart är för deras VIP medlemsskap, och inte deras VIP+ medlemsskap som i princip är en nödvändighet om man är kille som vill komma i kontakt med kvinnor.

  Nackdelar
  pracka på med medlemsskap och hemlighetsmakeri med priser, precis som så många andra dejtningsajter.

  Urusel dejtingsida, lurendrejeri

  Först då man betalat första 2 X 149 får man veta att man ska betala ytterligare 2 x 129 kr för atta lla tjejer ska kunna läsa ens meddelande, och svara på ens (killars) meddelande. Riktigt fult koncept och pga detta är det så klart sveriges idag sämsta skitsida vad gäller dejting. det finns jätte lite tjejer där, några hundratala allt som allt. Totalt värdelös skitsida, undvik den till varje pris.

  Det är på snudden till brottsligt, bedrägeri anser jag.

  Fördelar
  Inga alls

  fotograf

  Svårt att få kontakt med andra. Hård konkurrens bland jämngamla 18-35, de flesta är 40-45 plus. Hård stämning på t ex forum.
  Fejkanvändare som skriver innan man skaffat betaltjänster och när dessa håller på att ta slut.

  Fördelar
  Webbversionen fungerar alltid till skillnad från Match så man kan använda det man betalar för. Medlemmar är sällan med år efter år efter år eftersom det kostar till skillnad från Happypancake. Skapligt seriösa användare.

  Nackdelar
  Främst äldre medlemmar.

  Obducent

  Från att ha varit de främsta, till att bli den sämsta! Grattis Mötesplatsen!
  Allt fungerar, men censureringen är knivskarp på Nordkoreanskt manér.
  Otäckt. Du kan göra vilka förändringar du vill, men när du vill avsluta radera profilen, blir det hela tiden tekniskt fel!? Jävla sätt!

  Fördelar
  Va?

  Nackdelar
  För tio år sedan fanns det, men inte nu. Verkligen under all kritik.

  Stjärnan som slocknade och dog

  MP har gått Ifrån att ha varit Skandinaviens i särklass bästa dejtingsajt (Finns ju även i Norge, eftersom den ägs av den Norska mediekoncernen Schibsted) Har den nu dessvärre genom årens gång, blivit den i särklass sämsta!!
  När jag gick med i September 2009, fanns där ett tiotal olika ämnes/Diskussionsforum, allmän chatflik, klotterplank, m.m Man kunde skriva dagböcker som kunde läsas av besökaren, även i efterhand m.m. Man kunde även ladda upp valfri musik till sin profilsida som spelades upp för besökaren..Allt detta är borta nu!

  Ett tiotal större uppdateringar av sajten har skett under denna tidsperiod som jag har varit medlem,(Drygt 6 år) och var gång har det blivit något som i det närmsta kan
  beskrivas som: Ett steg framåt..Två tillbaka..d.v.s en övervägande försämring!

  Vad värre är, att censuren ifrån kundtjänsts sida, numera är i det närmsta total...Ingen som helst kritik mot sajten tillåts offentligt, censuren i den s.k "Megafonen" sker dubbelt numera (Både automatiskt ,och med manuell granskning) Inte ens får man numera själv bestämma hur ens profilfoto skall beskäras,trots att
  beskärningsfunktionen är kvar, är det kundtjänst som slutligen gör beskärningen
  såsom de anser att profilfotot skall se ut.. Personligen tror jag att det är så nära den totalitära regimen i Nordkorea man kan komma..SKRÄMMANDE!!

  Jag har vid ett flertal tillfällen pressat kundtjänst ganska hårt om de olika förändringarna, med det enda svar man får av dem är: "Nya regler..Kan inget
  göra"

  Vidare har de den senaste tiden infört reklam på sajten,trots att många medlemmar
  reagerat negativt på det..Själv har jag inte drabbats av detta, eftersom jag har ett avancerat Addblock program installerat på datorn (men detta fick jag givetvis INTE
  rekommendera till övriga medlemmar (censur borttagit inlägg av kundtjänst)


  Kommer definitivt att avveckla mitt medlemskap när min VIP tid är slut!! ..För
  gott!
  (puh)

  Fördelar
  Deras layout har alltid varit bra, men annars finns det inga fördelar längre som jag ser det...

  Nackdelar
  Enligt ovanstående recension..

  Sådär

  Många och intressanta funktioner, men dyr och känns inte helt seriös. Man betalar och så visar det sig att trots att man har betalat så kan man inte kontakta alla, utan bara vissa, så när man skickar ett brev så dyker det upp en ruta att mottagaren inte kan läsa brevet med mindre man betalar ännu mera pengar. Det är inte seriöst!

  De har mobilapp för bl.a. iPhone, vilket gör betalningen seriös. Betalar man medlemskap via iPhone så gäller Apples avtalsvillkor, vilket innebär 1 månads prenumeration, automatiskt förnyelse som kan avbrytas upp till någon dag innan den skall förnyas. Prenumerationen avbryts via iTunes så det är Apple som sköter det hela, vilket innebär att man slipper ha kontakt med datingföretagens kundtjänst. Överhuvudtaget är det ett trygghetsbevis när en datingsida har en mobilapp för Apple, eftersom Apple inte accepterar oseriösa företag eller andra avtalsvillkor än sina egna.

  Fördelar
  - app för iPhone,
  - många svenska profiler
  - verkar inte ha så många bluffprofiler

  Nackdelar
  - lurendrejeri när det kommer till betalningen där man inte kan kontakta alla trots att man betalat

  Inte en trygg sida

  Mötesplatsen är den sida som är roligast och snyggast uppbyggd av alla dejtingsidor och har många roliga funktioner (dagbok, megafon m.m)
  Men, där slutar fördelarna.
  Det är samma gubbar som mailar, argare och argare om man inte hinner/vill svara. Trots att det syns tydligt på min profil att de inte är i min målgrupp.
  NU KOMMER DEN STORA VARNINGEN:
  Mötesplatsens kundtjänst är utan tvekan sämst på att värna om sina användares trygghet. De vill bara ha pengar från så många som möjligt.
  Första gången jag provade fick jag en stalker på sidan. Han hörde av sig om att ses, och jag sa bestämt men vänligt "nej tack".
  Därefter började terrorn med mail dygnet runt, allvarliga hot, löften om att han skulle hitta mig till varje pris etc Han hävdade att han kände folk på Mötesplatsen och att de kunde ge honom mitt personnummer, och att han med hjälp av det (han var polis påstod han) skulle hitta mig och stå utanför min dörr.
  Vände mig till Kundtjänst som svarade att de inte stänger av folk hur som helst, men att jag kunde blocka honom om jag ville (hallå, han kan ändå bli farlig för någon annan på sidan!). Då bad jag om att genast få avbryta mitt medlemsskap och inte behöva betala mer. Men det gick inte heller.
  Provar nu sidan två år senare, eftersom de nu går ut med att alla medlemmar ska känna sig trygga, och att man ska anmäla till dem direkt om man får kränkande mail.
  Blir kontaktad av en kille som verkar snäll, men vi har olika syn på vad vi vill med livet, och vi önskar varandra hejdå och lycka till. Efter ett tag börjar han skriva igen, och blir irriterad när jag inte svarar. Då förklarar jag att jag trodde vi enats om att gå åt varsitt håll, och önskar honom året vänligt lycka till. Då kommer flera obehagliga mail för han upprepade gånger kallar mig för luder. Har anlänt flera av hans mail, samt hans profil, ett antal gånger. Kundtjänst svarar inte. Har bett om feedback, fortfarande inget svar. Samtidigt ser jag killen surfa runt på sidan som vanligt.

  Fördelar
  Layout och funktioner

  Nackdelar
  Kan en betalsida över huvud taget var mer oseriös, otrygg och farlig än så här? Eller ha en sämre kundtjänst? Nej!

  Bra sida, men många skumma medlemmar

  Läs sedan!

  Fördelar
  Enkel och bra sida (lättnavigerad).
  Kundtjänst svarar på meddelanden. Kunde avsluta mitt konto fast jag hade bindningstid kvar pga jag var onöjd med tjänsten.
  Det finns seriöst folk på sidan, men de är inte många.
  Alla jag har skickat ett PM till har svarat.
  Många aktiva medlemmar (detta kan förstås variera beroende på period och när du skapar kontot). Jag kanske bara hade tur?
  Är du tjej och har dåligt självförtroende så registrera dig på MP. Du kommer bli översvämmad med komplimanger.

  Nackdelar
  Tyvärr finns många oseriösa.
  Allmänt dålig stämning ibland (Både bland kvinnor och män). Säger en del om vad för folk som finns på denna sida. Som tur är kan man stänga av megafoninläggen och slippa detta.
  Det är inte sidan som är dålig i sig, det är de som hänger på sidan (en del).
  300kr för en månad är på tok för dyrt. Tycker det borde finnas ett alternativ där man kan vara icke-VIP i högst 1-2 veckor (för då har man ändå fått nog med tid att testa sidan ordentligt). Sen när 2 veckor har gått får man upp ett alternativ där man får välja att testa VIP i 2 veckor för 50kr. När denna har löpt ut så måste man antingen avsluta sitt medlemskap eller betala VIP för minst en månad. Som det är nu stannar vissa medlemmar som är icke-VIP i flera månader. Flera som besökt min profil var medlemmar sen jag startade min VIP 6 månader tillbaka. Detta är taskigt mot oss andra som betalar för tjänsten och vill ha enbart betalande medlemmar.

  Precis som tidigare personer har skrivit här är MP i 8 fall av 10 gjort för folk som själva är ensamstående föräldrar. För på MP är majoriteten:
  Ensamstående kvinnor med barn.
  Kvinnor med av husdjur (hund eller katt).
  Kvinnor som blir mailbombade av män som är mycket äldre än de själva.

  Godtycklig och dålig kundtjänst

  Dåligt företag, men skumma affärsmetoder. Kundtjänsten gör godtyckliga bedömning och hänvisar till sina användarvillkor att dom får får göra som dom vill enligt dom själva. Detta trots att man som konsument köper en tjänst dom säljer. Anser dom att dom har rätt att stänga folks konton och vägra betala tillbaks pengarna

  Personerna på kundtjänst vägrar uppge vilka dom är, vem man pratar med och hur man ska kunna gå vidare med kontakt med dom när man har klagomål. Inget seriöst företag agerar på det sättet.

  Viktigt att tillägga är att skriva presentationer med humor är inte tillåtet, det klassas som oseriöst av MP kundtjänst. Det är inte heller tillåtet att ha någon åsikt om saker, man får inte heller framföra kritik mot dom, då hotar dom avstängning.

  Fördelar
  Inte många fördelar

  Nackdelar
  En sida som enbart innehåller ensamstånde singelmammor. Dessa är samma personer som sitter är månad efter månad också. Vill man inte ha en tjej med barn, finns det inget att hämta där inne

  Dåliga funktioner

  Reggade mig som gratismedlem, läste att vissa saker inte ingår.
  Men att inte kunna läsa meddelande man får från andra..?!
  Inte heller kunna svara förutom med en såkallad komplimang som är väldigt kort. Och säger t ex nyfiken på dig! Vill veta mer om dig!
  Jaha... Men om jag nu skickar en komplimang till någon, eftersom det är de enda man kan göra som gratismedlem, så kan jag inte ens se eller svara på vad man skrivit till mig.

  Jag tycker det är fruktansvärt dåligt!
  Varför ens ha så att man kan regga sig gratis överhuvdtaget när det inte går att göra, i princip, någonting alls.
  Kontaktade kundtjänst, på deras sida står de att de eftersträvar att vara den bästa kundtjänsten av alla nätdejtingsidor.
  Där är de lååååångt från sitt mål!
  Får bara korta svar tillbaka med samma mening nästan, 3dje gången skrev jag att jag inte fått svar på en fråga. Då får jag samma svar tillbaka igen...! Om än längre denna gången. Jag visste inte att den lilla mening jag fick besvarade alla mina frågor...
  Svaret var helt enkelt: Vi erbjuder inte den tjänsten till gratismedlemar.
  Alla 3ggr... samma sak...

  Nä detta var då ingen trevlig upplevelse av uppbyggnaden på hur sidan fungerar samt kundtjänsten.

  //Sweeteyu

  se upp för (olaglig?) autoförnyelse!

  Liksom signaturen Discontent tycker jag att MP i grunden är (eller borde vara) en bra sajt.

  Men, och detta är ett stort MEN, helhetsintrycket dras kraftigt ned av MPs mycket tveksamma affärsmetoder, tidigare påtalade av signaturen Bo nedan.

  Fördelar
  Utbudsmässigt bättre än Match, det är generellt bättre stämning och mer användarvänligt än på nämnda site, och enligt min erfarenhet får man också fler mail här.

  Ett ytterligare plus är att man här slipper (i stort sett) de på Match så talrika och irriterande påflugna men lätt genomskådade scammare (bedragare) som främst kommer från det gamla östblocket och som är ute efter att blåsa blåögda västeuropéer på deras pengar.

  Nackdelar
  En stor nackdel är just denna fula automatiska förlängning av prenumerationen, som man måste säga upp manuellt. Var någonstans i reglerna eller i övrig information stod detta att man måste säga upp prenumeration/medlemskap manuellt?

  Jag misstänker att detta möjligen finns i någon mikroskopiskt finstilt text, eller längst ned i en textmassa lika omfattande som Stockholms telefonkatalog. Alltså, mycket väl dolt. Alternativt, rent av icke-existerande?

  I mitt fall råkade jag ut för följande: jag löste en 3-månaders prenumeration, som gick ut i början av November. Då jag vid det laget hade träffat någon tänkte jag inte förlänga prenumerationen och tänkte i min naivitet att saken redan var ordnad eftersom jag bara betalt för 3 månader.

  Döm om min förvåning när jag häromdagen upptäckte att Mötesplatsen nu bundit upp mig för en ny 3-månaders period och tänker ta betalt varje månad för denna, utan att jag blivit tillfrågad! Detta måste vara om inte olagligt så i varje fall snudd på!

  På grund av dessa synnerligen låga, skumma och oetiska affärsmetoder kan jag INTE rekommendera Mötesplatsen till någon!

  Anmäl Mötesplatsen till SVTs PLUS, någon!

  Singelmorsor

  Se nedan under för- och nackdelar!

  Fördelar
  Egentligen är sajten jättebra. Bra layout, helt ok funktioner, man kan välja olika betalningssätt som känns trygga och så. Folk verkar seriösa och så... men...

  Nackdelar
  En stor nackdel är just folket. Det känns som 99% av kvinnorna (åtminstone över 30) på Mötesplatsen är morsor, vilket är ett GIGANTISKT hinder för mig som inte har barn och som inte är säker på att barn, särskilt inte andras avkomma, riktigt är min grej. Sen är det ju som vanligt med dejtingsajter: Tjejerna är skitdryga och svarar nästan aldrig på mejl eller försök till kontakt, även om man anstränger sig och skriver genomtänkta mejl som består av fler meningar än "Tja! Läget?"

  Kan jag rekommendera Mötesplatsen? Tjaaa... Om du inte har nåt emot att aspirera på titeln "Mammas nya kille" så kan jag rekommendera den. Vill du börja från scratch och träffa en barnfri tjej har du, som jag, inte mycket att hämta.

  Jag som skriver detta är en social, välutbildad, man med normalt utseende och fast jobb som inte har några problem att umgås med kvinnor i det vanliga livet.

  singel

  Har provat några dating sidor och det här är den absolut bästa. lätt att använda och många seriösa mäniskor, visst det finns mäniskor som är oseriösa här också. priset är väl kanske lite högt om man ska få vip medlemskap. tycker att allt borde finnas med med en gång.

  Fördelar
  En fördel är att man kan se vilka som man har skickat mail och om dom är läst eller inte och då ta bort dom om dom inte svarar. då slipper man lägga ner jobb på att skriva till dom som inte är intresserad och dom behöver inte få en massa brev som är ointressanta

  Nackdelar
  automatisk förlängning på medlemskap som man mmåste ta bort manuelt

  Trovärdig svensk sajt

  Mötesplatsen har varit med sedan 2001, startades i Sverige och ger ett gediget och trovärdigt intryck. Företaget, som är svenskt, har 20 anställda och en väl fungerande kundtjänst. All information på sajten är tydlig och det syns att det är ett seriöst företag som driver Mötesplatsen. Ett extra plus får företaget för sitt sociala engagemang. Funktionaliteten är väl utvecklad. Blev enligt Internnet World utsedd till Sveriges bästa dejtingsajt 2010. En månads vip-medlemskap kostar i maj 2012 299 kr. Som på så många andra sajter sker det ingen kontroll mot folkbokföring eller annat vilket gör att det är svårt att få grepp om hur många verkliga medlemmar sajten har. \r\n

  Fördelar
  Svensk, tydlig information om medlemsvillkor och priser på webbplatsen

Besök Motesplatsen

Skriv en recension