MatchAffinity.se

MatchAffinity.se är en tjänst från Match.com och är skapad för dig som vill ha hjälp med att träffa någon som verkligen passar dig. Vi tar reda på vem du är och väljer ut medlemmar som matchar dig.

MatchAffinity.se Recensioner

  Matchaffinity - otroligt fyrkantig kundsupport

  Jag försökte avsluta mitt abonnemang via hemsidan, men av någon anledning gick det inte igenom, för jag upptäckte att de hade dragit pengar för en ny månad. Jag kontaktade supporten och berättade att jag försökt avsluta, men att det inte gått igenom och bad dem att avsluta abonnemanget och betala tillbaka pengarna. Det hade gått EN dag i den nya abonnemangsperioden, men de ville ändå inte rätta till detta utan hänvisade mig till Allmäna reklamationsnämnden. Inte undra på att de tappar kunder. Jag erbjöd dem t o m att de kunde dra bort 10 kr för den extra dagen. Dessutom är tjänsten inte värd pengarna.

  Mycket tveksam

  Läste recensionen ovan och instämmer i stort sett med vad han skriver. Rynkor hör av sig snabbt via gratistjänster och lämnar mailadress. De är unga vackra och angelägna och söker efter..?
  Mycket få kvinnor svarar och flertalet öppnar inte ens sina mail. Själv håller jag en vänlig och anständig ton och tycker att det hör till god ton att svara. Det är för många som inte gör det, vilket är suspekt. Tror nog att det finns seriösa män och kvinnor men undrar hur många? Det är nog svårt att svara på.
  Har tidigare bra erfarenhet av nätdejting men är det för lättförtjänta pengar för aktörerna?

  Fördelar
  Är de som söker ärliga, seriösa och anständiga, är det både kul, spännande och kanske livsavgörande; en väldigt bra möjlighet.

  Nackdelar
  Verkar generellt vara låg aktivitet. Många kvinnor kan i sitt matchningstest ange att de tar första steget men i praktiken är det inte så utom för rynkorna då. De är väldigt påstridiga och bedårande vackra men hur seriösa?

  tryckare

  Helt värdelös dyr sida. Undrar igentligen hur många medlemmar som är aktiva?
  Har aldrig fått svar på något mejl jag har skickat utan ser att alla är oöppnade och jag aldrig motagit något mejl heller från någon svensk tjej utan blir hela tiden kontaktad av ryskor som vill att man kontaktar dom då dom ej är medlemmar och efter en stunds brevväxlande med fina kärleksbrev så vill dom komma hit och du ska stå för flygbiljetten.Lägg hellre pengarna på något annat än nätdating då det är mest bluff för dyra pengar

Besök MatchAffinity.se

Skriv en recension