Zoosk är världens största sociala dejtingcommunity med miljoner av singlar från hela världen som använder tjänsten varje månad. Zoosk erbjuder en säker och kul onlinedejtingupplevelse som användarna enkelt får åtkomst till från Zoosks webbsida, sociala nätverksapplikationer, mobila tjänster och nedladdningsbar skrivbordsapplikation.

Zoosk Recensioner

  Väldigt dyrt

  Dyr sida och inaktiva kvinnor. Definitivt inte värt priset.

  De har mobilapp för bl.a. iPhone, vilket gör betalningen seriös. Betalar man medlemskap via iPhone så gäller Apples avtalsvillkor, vilket innebär 1 månads prenumeration, automatiskt förnyelse som kan avbrytas upp till någon dag innan den skall förnyas. Prenumerationen avbryts via iTunes så det är Apple som sköter det hela, vilket innebär att man slipper ha kontakt med datingföretagens kundtjänst. Överhuvudtaget är det ett trygghetsbevis när en datingsida har en mobilapp för Apple, eftersom Apple inte accepterar oseriösa företag eller andra avtalsvillkor än sina egna.

  Fördelar
  - har mobilapp för iPhone

  Nackdelar
  Svindyr.

  Medlemsfälla

  Ett riktigt dåligt system som automatskickar svarsfraser så att du ska tro att hon/han svarat dig trots att dom inte kunnat det. Sedan så kan du som betalande medlem bara ha en mailkonversation med andra betalande medlemmar...det suger! Som ickebetalande kan du bara dom 20 första tecknen i ett mail. Sedan så kostar det en massa, trots att du redan betalt ditt medlemskap, för att göra vissa saker. DÅLIGT! Har man betalat så har man...sen är det fritt fram ända tills det är dax att förnya.

  Jag har fortfarande 3v kvar, men jag är urbota trött på systemet så jag har gått ur. Ska köra SPRAY istället... den funkar och man vet vad som händer.

  Undvik i alla lägen!

  Nackdelar
  Du har inte koll på vad som händer, om personer du skickat mail till kunna läsa hela mailet eller inte. Och en massa annat... nä, DÅLIGT!!

Besök Zoosk

Skicka din recension