Recensioner från den här användaren

Scam-tätt

Recensera om Match.com

Håller med om att det är bra funktionalitet etc. Men samtidigt kryllar det av unga kvinnor med extremt bra utseende, som av någon anledning är "katoliker" och som inget hellre vill än att träffa en man mellan 45 - 58 år. Om de skriver så vill de alltid att man ska skriva till deras e-mailadress utanför match.com. Scammer-varningen tjuter omedelbart.

Nackdelar
"För att du ska känna dig säker och trygg godkänner vi alla bilder och profiltexter manuellt" Här jobbar ju inte administratörerna så bra, om man säjer så.

Singelmorsor

Recensera om Motesplatsen

Se nedan under för- och nackdelar!

Fördelar
Egentligen är sajten jättebra. Bra layout, helt ok funktioner, man kan välja olika betalningssätt som känns trygga och så. Folk verkar seriösa och så... men...

Nackdelar
En stor nackdel är just folket. Det känns som 99% av kvinnorna (åtminstone över 30) på Mötesplatsen är morsor, vilket är ett GIGANTISKT hinder för mig som inte har barn och som inte är säker på att barn, särskilt inte andras avkomma, riktigt är min grej. Sen är det ju som vanligt med dejtingsajter: Tjejerna är skitdryga och svarar nästan aldrig på mejl eller försök till kontakt, även om man anstränger sig och skriver genomtänkta mejl som består av fler meningar än "Tja! Läget?"

Kan jag rekommendera Mötesplatsen? Tjaaa... Om du inte har nåt emot att aspirera på titeln "Mammas nya kille" så kan jag rekommendera den. Vill du börja från scratch och träffa en barnfri tjej har du, som jag, inte mycket att hämta.

Jag som skriver detta är en social, välutbildad, man med normalt utseende och fast jobb som inte har några problem att umgås med kvinnor i det vanliga livet.

Inte mycket...

Recensera om BodyContact.com

Jag har varit medlem i 2 omgångar. Den sista gången var rätt nyligen. Jag gick verkligen in för att skriva artiga, trevliga mejl till så många jag kunde, men med klent resultat. I bästa fall var det nån trevlig tjej som skrev lite uppmuntrande kommentarer, inte mer. Fast , som nån skrev ovan, många tjejer verkade skitdryga och hade långa presentationer hur fantastiska dom var osv. Jag fick också intrycket, som nån annan skrivit ovan, att det är många par som hänger där. Själv fick jag mest besök av gay-killar och "hetero"-killar. Men eftersom jag själv var ute efter brudar så var ju inte det så intressant för min del. Inte mycket för en vanlig heterokille, som är ute efter lite vanligt heterosex med andra ord.

Fördelar
Bra layout och så. Lättbegripliga funktioner.

Nackdelar
För många par, gay-snubbar, kuk-bilder och bortskämda brudar.

replies: