Singelmorsor

Se nedan under för- och nackdelar!

Fördelar
Egentligen är sajten jättebra. Bra layout, helt ok funktioner, man kan välja olika betalningssätt som känns trygga och så. Folk verkar seriösa och så... men...

Nackdelar
En stor nackdel är just folket. Det känns som 99% av kvinnorna (åtminstone över 30) på Mötesplatsen är morsor, vilket är ett GIGANTISKT hinder för mig som inte har barn och som inte är säker på att barn, särskilt inte andras avkomma, riktigt är min grej. Sen är det ju som vanligt med dejtingsajter: Tjejerna är skitdryga och svarar nästan aldrig på mejl eller försök till kontakt, även om man anstränger sig och skriver genomtänkta mejl som består av fler meningar än "Tja! Läget?"

Kan jag rekommendera Mötesplatsen? Tjaaa... Om du inte har nåt emot att aspirera på titeln "Mammas nya kille" så kan jag rekommendera den. Vill du börja från scratch och träffa en barnfri tjej har du, som jag, inte mycket att hämta.

Jag som skriver detta är en social, välutbildad, man med normalt utseende och fast jobb som inte har några problem att umgås med kvinnor i det vanliga livet.

Besök Motesplatsen Recensioner om Motesplatsen

Skriv ett svar på denna recension

Skicka ett e-postmeddelande när någon skriver en annan recension om Motesplatsen
Skicka ett e-postmeddelande när någon svarar på min recension
Jag godkänner användarvillkoren