Match.com - 20 Recensioner

Match.com Logo

15.8% rekommendera, 20 Recensioner

  1. Match.com
  2. Match.com Recensioner
  3. Skriv också en recension om Match.com

Match.com

Match.se ? Sveriges största dejtingsajt. Hitta kärleken hos oss!

Match.se är för dig som letar efter den stora kärleken. Hos oss finns hundratusentals medlemmar att söka bland och våra avancerade matchmakingverktyg hjälper dig att enkelt hitta rätt.

För att du ska känna dig säker och trygg godkänner vi alla bilder och profiltexter manuellt och du är anonym så länge du själv vill. Varmt välkommen du också!

Match.com Details

Hits: 1420

URL: http://se.match.com/

Kategorier: Internationell Dating

Recensioner: 20


Match.com recensioner (20):

Match.com - Match.com är FAKE FAKE FAKE!!!

0

Recension:
Fullkomlig skitsajt som dessutom förolämpar sina Klienter(!) SKULLE JUST NU VILJA GE CHEFEN FÖR MATCH.COM EN SMÄLL PÅ KÄFTEN EFTER DERAS KRÄNKANDE REKLAM! För övrigt är Tjejerna där inte riktigt Min typ! Mest rullstolsbundna Brudar som behöver en extra Personlig assistent.. Det finns ungefär tre-fyra halvsnygga tjejer på sajten, kan ge Mig fan på att Dom är en bluff. match har säkert hittat några Tjejer på nätet och copy and pasted, så att match.com kan lura pengar av nån stackars Idiot!
Stor VARNING för match.com!!! MATCH.COM ÄR BARA FAKE OCH SKITER I OM DU HITTAR EN PARTNER...
Det finns seriösa kontakt-förmedlingar på webben. Välj en bra sajt istället för match.com!!!

Fördelar:
Man kan undvika sajten!

Nackdelar:
MATCH.COM ÄR EN REN BLUFF FÖR ATT LURA AV DIG PENGAR!

Love E rekommenderar INTE Match.com till vänner

Match.com - Det har nu tagit 3 dagar för att få min

0

Recension:
Match borde förstå att det är 2017 och att det inte då ska behöva ta 3 dagar för att "godkänna" bilderna man lägger upp på på sin profil. Helt usel service och tjänst om man vill lägga upp en profil och få det på banan inom rimlig tid. Det var exakt samma sist när jag skulle ladda upp lite nya bilder så ingen bortförklaring att dom är "överbelastad...." använd en annan sida som tar hand om sina medlemma istället.

Fördelar:
Inga

Nackdelar:
Tar minst 3 dagar att få profilebilden upplagd, skandal

Mat rekommenderar INTE Match.com till vänner

Match.com - Sjuksköterska

0

Recension:
Jag provade på en månad till rabatterat precis. Om man ej ville, fortsätta prenumerationen skulle man klicka på en länk, vilket jag gjorde. Jag blev chockad när jag fick se att de trots detta, tänkte dra pengar för nästa månad. Helt enkelt var jag tvungen att spärra mitt betalkort, de är oärliga till max. Trots att jag var betalande provmedlem, så var det få som sökte kontakt. De som sökte kontakt var fåordiga, skrev en gång massor som ej var betalande medlemmar som ej kunde svara. Massor med falska profiler alla är universitetsutbildade om de så är städare.Genomgående samma profiler samma egenskaper, icke rökare, dricker socialt. Alla har högskole/universitetsutbildning. Gällande arbete har massor ej uppgett utan skrivit annat yrke bland alla som finns att välja mellan, trots Högskole/Universitetsutbildning.

Fördelar:
Det finns inga alls!

Nackdelar:
Det är omöjligt att avregistrera sig, och lämna absolut ej ut kreditkortsnummer/betalkortsnummer det är livsfarligt.

Taylor rekommenderar INTE Match.com till vänner

Match.com - Match.com är bondfångare!?

0

Recension:
Jag är besviken på Match.com. Hur många av profilerna som finns på Match finns i verkligheten, och kan svara?

Efter att ha varit på Match.com sedan i december 2016, och betalat över 300 kr/månad, utan att få ett enda svar från någon tjej, så undrar jag ifall det är fel på min profil?

Varje dag får jag mail om att min "profil är populär" men ingen av profilbesökarna svarar någonsin, när jag skrivit svarsmail, och tackat för profilbesöket.

Veckan efter att jag blev medlem i december 2016 så gjorde jag tilläggsbetalning så att alla medlemmar, och icke-medlemmar skulle svara mig. Det verkar inte ha aktiverats.

Att få tag på någon support för Match.com är omöjligt.

Enda ändamålet med Match.com är upennbarligen att berika dess ägare, inte att både berika dess ägare och förmedla kontakter.

Skall man finna lyckan, kärleken, livskamraten, så får man leta på något annat håll.

Fördelar:
Inga alls. Slösa inte bort din tid och pengar här.

Nackdelar:
Bondfångar-sajt med ingen support, med mängder med fejkprofiler, ej aktiva medlemmar.

Dennis rekommenderar INTE Match.com till vänner

Match.com - Oj, vilket strykbetyg för Match.com ;)

0

Recension:
Match.com har förvisso många tvivelaktiga affärsmetoder, liksom de flesta dejtingtjänster som bygger på att man inte kan kommunicera utan att betala, men fullt så dåligt betyg som här tror jag inte de förtjänar, eller? Deras "affär" är i sig ingen bluff, men det gäller att läsa villkoren nogrannt, för hela deras upplägg bygger på att få dig att betala, gärna så mycket som möjligt. Det kostar nämligen otroligt mycket att köpa in nya medlemmar i en stadig takt (vilket dagens singlar verka kräva). Ge gärna Match ett betyg på Dejtingkollen.se också och läs mer om dejtingbranchen och andra dejtingtjänster!

Match.com - Student

0

Recension:
Har testat Match.com till och från under några år men nu sist var det ett rent helvete! De på supporten är ju ett gäng inkompetenta människor som har noll koll på hur man hanterar kundfrågor. Det är nästan jämt strul med betalningstjänsten och inget fungerar som det ska. Det är omöjligt (jämfört med för några år sedan) att lösa något ärende. De återkommer efter 2 dagar och inte efter ett dygn som de påstår. När de väl svarar så är det inte ens svar på det man frågat eller en lösning utan ännu ett knep for att fördröja det hela så att man inte ska orka engagera sig i att tjänsten strular. Testa helst sidan genom att bli gratis medlem men gå inte på deras löjliga knep för att få dig att bli betalande medlem för att match.com är numera en kaos sida!

Fördelar:
Globalt

Nackdelar:
Sämsta kundsupporten någonsin!

Pontus rekommenderar INTE Match.com till vänner

Match.com - Butikschef

0

Recension:
Bättre utbud än gratis sidor (vilka innehåller samma märkliga och sjukpensionerade kvinnor år efter år efter år, oftast åt det större hållet.) Antagligen tack vare att det kostar.
Lite bökig och svårförstålig app som saknar hemsidans nödvändiga funktioner.

Varierat utbud trots att radioreklamen år efter år innehåller en normal kvinnoröst och en väldigt gullig och feminin mansröst som antagligen skrämmer både kvinnor och män från sidan.

Fördelar:
Utbud

Nackdelar:
Appen

Peter K rekommenderar Match.com till vänner

Match.com - Sämsta dejtingsidan ever

0

Recension:
Som många har nämnt handlar det mesta om att ta betalt. Det känns som om man måste vara väldigt vaksam så att man inte råkar komma åt något och därmed råkat beställa en extra betaltjänst.
En så enkel sak som att skicka dejtningförslag utifrån de önskemål man har fyllt i verkar näst intill omöjligt. Ta en så enkelt sak som längden. Jag får massor med förslag på personer som är betydligt kortare än mitt önskemål och t.o.m rejält kortare än jag är. Kontaktade match kundtjänst som föreslog att jag skulle ominstallera appen. Surprise, surprise det blev ingen förändring av det.
I appen blockeras dessutom vissa personer per automatik. Konstigt nog är det "alltid" de man har haft mest kontakt med via flört eller mejl som läggs in bland de blockerade. Får alltså ta en titt med jämna mellanrum bland de blockerade så att man kan "ångra" blockeringen och fortsätta konversera.
Mailen från match om att "din profil är populär idag" är dessutom lätt löjeväckande. Där kan t.ex stå att man har tre flörtar och två meddelande som väntar. Det beskedet får man även om man har sett flörtarna och läst meddelandena för länge sen.

Fördelar:
Ja jag undrar fortfarande vilka fördelarna är

Nackdelar:
99,9% skräp

Agnes rekommenderar INTE Match.com till vänner

Match.com - Tror dom fakar

0

Recension:
Har använt Match för många år sedan och då funkade det jätte bra. testade det idag igen och kan bara säga att hela grejjen med Match känns nu mer som fake.
Orealistiskt många besök och likes och mail och allt vad det heter. Tex VARFÖR skulle någon ifrån Täby ca 70mil härifrån vara intresserad av mig och vilja träffas ?? OCH svanskan ser ut att vara ifrån Google translate.. Nope mitt konto där skall raderas..

Fördelar:
INGA

Nackdelar:
verkar använda fake konton numer.

J Gustavsson rekommenderar INTE Match.com till vänner

Match.com - arbetslös

0

Recension:
Instämmer med övriga negativa kommentarer. Mig gör det dock inget om de saknar bild ty många visar ändå bara benen eller rumpen på profilbilden.

Fördelar:
Många fruntimmer

Nackdelar:
Svårt att få kontakt med tjejerns, krångligt, dyrt. Lätt att komma emot och råka beställa dyra men meningslösa extratjänster. Bökigt att säga upp prenumeration, inte alls bara ett klick. Råkar alltid vara något fel på sidan just då precis som andra här säger.

AlbinN rekommenderar INTE Match.com till vänner

Skriv också en recension om Match.com

  • din e-mailadress är inte synlig för andra besökare


Ja, jag skulle rekommendera Match.com till mina vänner
Nej, jag skulle inte rekommendera Match.com till mina vänner
Inte aktuellt/Ingen åsikt


Skicka mig ett e-mail när någon skriver en ny recension om denna hemsida

Skicka mig ett e-mail när någon reagerar på min recension

Besök Match.com


Andra hemsidor i kategorien 'Internationell Dating'

Hem » Internationell Dating » Match.com