VD

Sämsta dejtingsajten, och jag har prövat flera stycken.

Du ska få partnerförslag enligt sökkriterier, men de förslagen som jag fått är extremt dåligt matchade, och endast ett fåtal från mitt närområde. I övrigt från hela Sverige fast jag angett max 10 mils avstånd som sökkriterier. Jag är inte intresserad av distansförhållande. När jag klagat hos edarling och vill säga upp avtalet får jag inte göra det, men får rådet att utöka mina kriterier till sådant som inte stämmer, att jag t ex accepterar om någon röker för att få fler dejtingförslag. Nu gjorde jag det, men inte fick jag bättre matchningar för det.

Jag blev fast i ett ettårigt avtal men det måste man själv säga upp annars förlängs det med ett år till! Det var rena turen att jag kom på att mejla till supporten och fråga, de påminner dig inte om det.

Själva sidan är väldigt konformistiskt utformad och presentationen så styrd att alla profiler ser ungefär likadana ut. Jag tröttnade på att läsa, men har försökt ärligt att piffa till min egen emellanåt. Det är väldigt liten aktivitet på sajten, så jag har inte fått många mejl på ett år. Kanske från sju-tio personer, varav jag har dejtat tre. Ganska lite under ett år och det beror inte på mig, för jag har varit aktiv.

INTE VÄRT PENGARNA!
VÄLJ EN ANNAN SAJT!

Gick till slut med i Happy Pancake, där händer det i alla fall lite mer och är lite roligare.

Fördelar
Inga, supertråkig och dyr sajt.

Nackdelar
Dyrt, riktigt dålig matchning av partnerförslag, låg aktivitetsnivå, trist support, oschysst avtal med förlängning om du inte kommer ihåg att säga upp det, de påminner inte.

Besök eDarling Recensioner om eDarling

Skriv ett svar på denna recension

Skicka ett e-postmeddelande när någon skriver en annan recension om eDarling
Skicka ett e-postmeddelande när någon svarar på min recension
Jag godkänner användarvillkoren