Uruselt

Du invaggas i en tro om att här kan du skräddarsy din profil gentemot tilltänkta dejtingpartners. Grejen är bara att du undrar hur dom lyckas hitta så fel partnerförslag, inget stämmer utifrån vad du söker. Lyckträffen som är det senaste har inte heller ngt att göra med din profil det kan vara vem som helst. Jag fick ett sms om att jag kunde avsluta min prenumeration inom sju dgr och blev superglad för servicen då jag ändå tänkt gå ur. Nitlott det gällde den prenumeration jag nyss fått förlängd och pengarna var redan dragna på kontot. Ett otrevligt bemötande i telefonen och ett mail från ngn ansvarig konstaterade att jag inte hade läst det finstilta. Att jag så sällan var inne på sidan osv dög inte som ngn förklaring det var bara att gilla läget. Men e-darling är verkligen INTE ngt att rekommendera. Dom gör mer nytta att skänka till ngn bättre behövande.

Fördelar
Inte en enda

Nackdelar
Du blir grundlurad på både pengar och möjligheten att träffa en partner.

Besök eDarling Recensioner om eDarling

2 replies

Önskar jag hade läst recensioner innan jag blev medlem hos edarling.
Det tog mycket längre tid för att fylla information som inte värdes nånting.
Deras partnerförslag är dåliga, matcha absolut inte vad man har tänkt sig!!!
Man får inte välja någon själv för att de säger det är så med just deras företag. Har knappaste varit inne då är man väldigt besviken!!!
Fått ett mejl om jag kunde avsluta medlemskapet inom 7 dagar men precis på samma dag hade medlemskapet förlängdes och pengar har dragit från kontot. Deras förklaring var att man bör ha läst villkor när man blev medlem, dvs medlemskap förnyas automatiskt om man inte säger upp sig inom 7 dagar. Grejen är när man inte är inne på webben så visste man exakt datum när medlemskapet har gått ut. När de skickade mejl för att påminna folk så skulle det inte vara samma datum de har dragit ut pengar! Visst ska man själv ha koll men ändå känns det att de har dålig service på allt.
Undrar om det är deras sätt att tjäna pengar just för att folk blir besvikna och inte har koll på datum!!!!!
edarling vill jag absolut inte rekommendera till nån! Hade tidigare varit medlem hos andra dejtingsäjt, men edarling är det sämsta hittills!!!

Jag ångrar djupt att jag gick med i edarling och vill verkligen varna alla som överväger medlemskap. De utlovar högutbildade och sofistikerade singlar. Ungefär hälften av de jag hade kontakt med var högutbildade. Resten var det inte. Jag fick även partnerförslag som inte stämde överens alls med min personlighet eller kriterier. Det var ingen matchning utan snarare en slump. Det värsta var dock att medlemskapet förlängs automatiskt utan minsta notis om att detta ska ske. Enda sättet jag fick reda på detta på var att jag fick ett mail om att de inte kunde dra kostnaden från mitt kreditkort. Jag skrev då att jag inte önskade vara medlem längre varpå de svarade att nu var det försent att säga upp medlemskap och att detta nu hade förlängts ytterligare sex månader och att jag skulle betala in 3000 kr till ett plusgirokonto. Detta inom bara några dagar. Jag hade då avslutat min profil. De ansåg således att jag skulle betala flera tusen för något jag aldrig bett om eller nyttjar. Jag har anmält detta hos konsumentombudsmannen.

Besök eDarling Recensioner om eDarling

Skriv ett svar på denna recension

Skicka ett e-postmeddelande när någon skriver en annan recension om eDarling
Skicka ett e-postmeddelande när någon svarar på min recension
Jag godkänner användarvillkoren