fr

Valde sajten pga deras reklam om "singlar med höga anspråk"...
Själva sajten är väl som den är. Trevligt upplägg, lite krångligt att navigera, levererar en del förslag som, i de flesta fall, når inte alls mina kriterier. Man har samma chans att träffa nån på krogen, alltså helt random... Så man betalar en saftig summa för att få träffa vemsomhelst, men inte om man har "höga anspråk"!
Har fått bara några intressanta partnerförslag under ett helt år, har tagit kontakt med de och... i de flesta fall - tystnad... inte ens ett meddelande att de har läst, accepterat eller sett mina meddelande.. Till slut blev så uttråkad att jag tröttnade å glömde om sajten... Där börjar det roligaste!

Har fått ett glatt email om att mitt medlemskap har blivit förnyat... Va fan tänkte jag? Jag inte ens loggar in på månader! Kontraktet förnyas automatiskt "för att man ska kunna nyttja sajtens möjligheter oavbrutet"... Really??? Står att man måste säga upp sin betalprenumeration minst 7 dagar innan och att de påminner om det... Det gör de INTE! Ringde å pratade med kundtjänsten. Halvstressad, kvinna sagt upp min medlemskap som kommer att annulleras NÄSTA ÅR! och jag måste ändå betala för skiten jag INTE ANVÄNDER i ett helt år! Skulle accepterat att man betalar i en-två månader som uppsägnings tid, men ett helt jävla år?

Nä, man känner sig verkligen illa bemött å lurad på pengar! Ska avråda alla att använda eDarlign å internetdejting allmänt. Känner inte en ända människa som tyckte att det fungerar. Och lyckliga historier om hur folk träffar varandra finns BARA på deras webbsidor...
Fan vad irriterande!

Fördelar
Halv ok webbsida, partners förslag för dig som INTE har "HÖGA ANSPRÅK"!

Nackdelar
Dyrt! Tråkigt!
Vägrar att lyssna på sina kunder!

Lurar en på pengar! Anmäler de till Konsumentverket!

Besök eDarling Recensioner om eDarling

Skriv ett svar på denna recension

Skicka ett e-postmeddelande när någon skriver en annan recension om eDarling
Skicka ett e-postmeddelande när någon svarar på min recension
Jag godkänner användarvillkoren