Skapa en IX profil nu! På IX.nu hitter du 100 000-tals sexiga och kärleksfulla singlar och par, som söker allt från en häftig och erotisk upplevelse til en ny partner eller bare härlige vänner. På IX.nu kan du chatte med människor från andre länder, parta loss med medlemmer på fester, åka på semesterresor och mycket, mycket annat.

IX.nu Recensioner

  VARNING

  Det är märkligt att IX funnits så länge och att inte folk I synnerhet män inte förstår att IX är en stor bluff.
  Det är nog inte så många tjejer som söker killar där, för en tjej är det mycket enklare att gå på krogen, bristen på kvinnliga deltagare har dock IX löst på det viset att de vid lämpliga tider skickar in sina så kallade IX flickor (botar) som visar bilder av olika slag som ska locka de manliga deltagarna,och det är bedrövligt att se den låga intellgensnivån, för genast nappar ett antal svagbegåvade herrar med frågor är det du på den sexiga bilden (den är hämtad från nätet av IXboten) vill du chatta privat frågar de, ha ha det kan de allt glömma.
  IX har även som affärsidé att stänga av den som betalat (hur man kan vara så dum så man betalar på den scamsidan) med förhoppningen att den avstängde skapar och betalar för ett nytt konto.
  Förmodligen finns det även ett antal äkta kvinnor där men det brukar vara kvinnor där "bäst före" datumet passerats för länge sedan.
  Då IX på grund av sitt dåliga rykte har tappat ett stort antal medlemmar, så har de nu infört validering av medlemmar med appen YOTI och det kommer nog att innebära att folk tvekar att skaffa sig ett konto där ingen med sitt förstånd i behåll vill ha sina personliga uppgifter lagrade på en scamsida som IX detta har IX infört bara för att framstå som seriösa.
  Sina IXbotar/flickor kommer nog dock att finnas kvar, så länge IX finns kvar vilket inte borde vara så länge till, det finns bättre och seriösare aktörer.

  Fördelar
  Att man inte behöver sakna sajten

  Nackdelar
  Det mesta är bara bluff

  Det finns inte ord för sidan

  Har aldrig någonsin varit på sida som sköts så himla dåligt. Varken av moderator eller så supporten, och ingen bryr sig skicka ca 30 anmälningar

  Slänger dom får pengar av medlemmarna så det bra ,sen om tjejer bli behandlad som luft
  Det är spelar ingen roll , och om bilder kopieras
  De är inte viktigt för dom

  Fördelar
  Man kan avsluta kontot lätt

  Nackdelar
  Amatör sida

  Bluff sida

  Har läst igenom allt ni har skrivit om sidan , och jag kan ingen annat säga det stämmer var själv modd där i ca 5 år

  Mitt första år som modd

  Föreslog för administration gratis medlemskap 2 veckors vip till nya medlemskap prata med dom det i nästan tre månader men det gick inte till slut svara dom inte på det

  Förslog oxå ett forum där alla kunda ha annonser vad dom var ute efter träffa och så vidare
  Samma där hände inget alls
  Dom sista 3 åren som modd

  Så tog mig tid till att prata med många av dom använder av sida

  Fick jätte mycket information om sidan


  Medlemskap på sidan du betalar för en månad ( du får 25 dagar )

  Säger inte det allt ?

  Fördelar
  Du har ingen fördel alls

  Nackdelar
  Du bli lurad

  Missnöjd

  Detta är nu ännu en site som sitter med lockare,fejk tjejer! Sånt här borde vara kriminellt att lura pengar av folk som vill träffa någon!
  Finns det någon site som är seriös?

  Fördelar
  Inga

  Nackdelar
  Lurar en på pengar o dåliga förhoppningar😡

  IX.nu - Inkompetenta Support

  Skickar man mail till support svara dom efter ca en dag men svara man får har oftast inget men frågan att göra
  IX är bara ut efter pengar av medlemmar, Men så länge du är medlem så kan du göra percis som du vill

  Fördelar
  finns ingen fördel alls

  Herre

  Jag är en aktiv BDSM-människa och hänger följaktligen mest på Darkside.se som är ett utmärkt community och drivs på ideell basis. Ibland vill jag gå in och chatta, ragga och spana in bilder. Då går jag in på IX där jag har en gratisprofil då jag tycker att själva chattflödet och bildhanteringen är rätt bra. Dock så är modereringen helt under isen. Det står angivet att man inte får spamma eller uppge skype-adresser i den öppna chattrummen. I princip varje gång jag går in på IX-chatt blir jag utslängd efter en stund. Visst, det har hänt att jag bytt skype-adress med andra, men i de allra flesta fall sker det helt utan grund. Jag upplever det som att det sitter några tonårsgrabbar och "klämmer åt" alla oss som inte är runkare och sitter och matar in diverse porrbilder de hämtat från nätet. För mig är detta väldigt märkligt då det ju rimligtvis minskar attraktionskraften hos sajten att bli sedd som en ställe för oseriösa runkare som inte bidrar med annat än dåliga porrbilder. Jag har på sistone börjat skriva till support och ifrågasätta, men de svarar standardmässigt att jag spammat, då jag har ett antal privata bilder som jag tagit själv och som jag försöker väcka intresse med. Dessa lägger jag självfallet ut då och då. Jag får ett rätt stort gensvar från de få tjejer som finns på chatten och vet följaktligen att mitt "koncept" dvs egna personliga bilder samt erfarenhet och seriositet attraherar. Att man då väljer att motarbeta detta ter sig ytterst märkligt.

  Fördelar
  Bra chattflöde och bildhantering

  Nackdelar
  Usel, verkligen usel moderering och hantering av användarna.

  Varning - amatörsajt!

  Håller med helt angående de som sköter sajten. Skrev detta som en kommentar på en annan recension, men skriver det här igen.

  En av idioterna till moderatorer (kallar sig för chief) har tydligen bestämt sig för att man inte får sitta två personer med var sin dator på samma internetuppkoppling och chatta samtidigt.

  Kompisen och jag gjorde det, och chief kom in och var dryg och stängde ner ett av våra konton helt utan förklaring. Det står absolut ingenting om detta på sajtens regler, så det här var något godtyckligt som moderatorn själv fått för sig.

  Så om ni är ett par som sitter med var sin dator hemma så riskerar ni att få era konton avstängda bara för att ni chattar samtidigt. Hoppas ni inte betalat för sajten bara, som tur var hade vi inte det.

  Välj en annan sida, IX drivs av amatörer.

  Inkompetenta moderatorer

  Detta är nog den sämsta chat jag stött på när det gäller moderering. Hela sajten är till för att suga folk på pengar, men med urusel service från de som driver den.

  Inget händer när man anmäler bilder som klart och tydligt är på minderåriga, och många av tjejnicken är bara sådana som försöker sälja camsex.

  De få gånger moderatorerna vågar visa sig och man påpekar detta för dem så har de en nedlåtande attityd, och det slutar ofta med att de som påpekar bristerna för dem blir utslängda utan förklaring och sedan nekas tillträde till chatten igen.

  Bara det faktum att man måste betala för att kunna starta en chat med någon säger väl allt om de som driver denna sajt.

  Nej, gå någon annanstans istället.

  Fördelar
  Inga jämfört med andra chattar på nätet.

  Nackdelar
  Det kostar pengar att ens kunna starta en chat med någon.
  Hela sajten andas "Nu ska vi tjäna pengar på alla" och känslan av community är noll.

  fru

  En i alla stycken mycket barnslig och omogen sida. Det minsta fel som skrives renderar en till utstraffning. Men, vadå? Fortfarande suger man ut dit tkontokort.
  Och dessa äckel som kallas webbmasters agerar ju hur godtyckligt som helst. Gå INTE in i denna skit. Spar pengarna!

  Bedrägeri, pubertalt trams!

  Fördelar
  Inga

  Nackdelar
  Alla.

  Om ix chatten

  Litet utbud på smileys, lite barnsliga

  Fördelar
  Att det går att logga ut.......

  Nackdelar
  På denna chatt finns det mängder av medlemmar som ser det som sin livsuppgift att avslöja folk som byter chattnick och några av dom värsta kallar sig för Kvs,Mabus,P-nisse.
  Allt för att ställa till ett HELVETE för folk!.
  Reglerna hos Ix.nu innehåller inga restriktioner att byta chattnick, trots att folk anmäler att dom är avslöjade av ovanstående händer absolut inget hos Administrativa avdelningen. (Admin)
  Men att visa sexbilder på minderåriga,annonseringar av horor eller tom folk som pratar om knark m.m det går bra!,jag har anmält och skrivit privat till Moderatorerna på Ix och fått standardsvaret : Vi tackar för din anmälan och skall se över detta.

  Vad händer då?, Inget, Mabus är Moderator och denne jävlas med mig och andra på chatten så mycket det går.
  Kvs,P-nisse hjälper gott till med detta och det gör att man ledsnar på ix efter ett kort tag.
  Att det sedan finns falska profiler på ix (killar bakom tjejnicken) får nog man stå ut med tror jag.
  Det är inget som stör mig personligen men jag kan förstå att andra blir irriterade över detta.
  Överlag är chattattityden mot dom få kvinnorna på ix helt bedrövlig.
  Språkbruket mot dessa är på en omoget tonårsstadie och man häpnar över hur folk skriver.

  Ok site med ett aber

  Jag tycker ix.nu är en ok site. Jag är ju inte helt ung men de som svarar är i princip öppna och intresserade. Jag söker lite allt möjligt och får svar då och då.

  Påfyllningen av nya medlemmar är inte så stor, får det till ett par kvinnor per dygn.

  En normal kväll är ett fyrtiotal kvinnor i min intressegrupp online.

  ix.nu har en tendens att krascha och sedan ta en eller fler timmar på sig för att starta upp igen.

  Fördelar
  Det är en site för irl:are.

  Nackdelar
  Inte så stor påfyllning av nya medlemmar. Kraschar någon gång per dag.

Besök IX.nu

Skriv en recension