GlobalaFlirten

GlobalaFlirten är en plattform för vuxna, med tusentals registrerade användare varje dag! Du kan lätt hitta din drömprofil genom att använda vår avancerade sökningsfunktion. GlobalaFlirten har skapat en säker miljö för att medlemmar skall kunna flörta online. Internet har gjort det möjligt för alla att hitta någon att uppleva sexuella fantasier med. Registrera dig idag och får en gratiskredit att använda för ett privat meddelande, flört eller ett sexförslag.

GlobalaFlirten Recensioner

  Busigt och kul

  Det har varit några spännande kvällar efter jobbet ett tag nu och det har blivit lite av min nya hobby att bus prata med spännande män. Svårt att hålla sig ifrån sidan, för det ger mig väldigt mycket nöje.

  Fördelar
  Kul och snygg sida som är enkel att hitta på

  Mer FEJK än ÄKTA ...

  Det fullständigt vimlar av fejk-profiler på GlobalaFlirten !! Faktiskt är det oftast MER FEJK än ÄKTA profiler på sidan. Detta gör det naturligtvis riktigt SVÅRT att få till ett möte med det motsatta könet och "krediterna" är svindyra !! Vet ej HUR mycket pengar det Nederländska moderbolaget har lurat mig på genom sina fejk-profiler, men det är en REJÄL slant ... Detta bolag har också en "syster-sajt" vars namn jag inte nämner här, men kan säga följande: Bluff-Meddelanden skickas kors och tvärs MELLAN dessa sajter, exakt likadana meddelanden (samma text) där endast profil-namnet finurligt byts ut ... VARNING utfärdas !!

  Bra

  Inte för att ta ut segern i förskott men det känns som att jag hittat "den rätta" och allt är tack vare denna sida. Trodde aldrig att jag skulle "slösa" tid eller energi på att skriva en recension men om det kan leda till samma lycka som jag har fått ut så är det värt det!

  Bluffar

  Det är uppenbart av de svävande svar och ofullständiga meningar man får från �kvinnor� tvingar fram att man måste kosta på sig pengar för att få vettiga svar. Uppenbart att det är anställda som ger dessa svar som är så undvikande och tvingar oss att betala mängder för att få vettiga svar.\\r\\nEnkel fråga om datum för en fika fick jag svar, jag skall kolla men om jag inte kan vad skall du äta då sötis. Enkel mening att du får bestämma tid och plats. Svar:det blir svårt kan vi inte bestämma det tillsammans. Alltså mer kostsamma meningslösa mail för att bluffmakaren i andra änden inte kan ta ett enkelt beslut om tid och plats.\\r\\nVärsta skammen jag vari med om

  Fördelar
  Absolut ingenting

  Nackdelar
  Det är inte bara vanliga medlemmar som kommunicerar utan också bluffkontakter som kostar oss mycket pengar då varje svarsmail kostar.

  Bluffar

  Det är uppenbart av de svävande svar och ofullständiga meningar man får från ”kvinnor” tvingar fram att man måste kosta på sig pengar för att få vettiga svar. Uppenbart att det är anställda som ger dessa svar som är så undvikande och tvingar oss att betala mängder för att få vettiga svar.
  Enkel fråga om datum för en fika fick jag svar, jag skall kolla men om jag inte kan vad skall du äta då sötis. Enkel mening att du får bestämma tid och plats. Svar:det blir svårt kan vi inte bestämma det tillsammans. Alltså mer kostsamma meningslösa mail för att bluffmakaren i andra änden inte kan ta ett enkelt beslut om tid och plats.
  Värsta skammen jag vari med om

  Fördelar
  Absolut ingenting

  Nackdelar
  Det är inte bara vanliga medlemmar som kommunicerar utan också bluffkontakter som kostar oss mycket pengar då varje svarsmail kostar.

  Fina kvinnor!

  Härlig sida! Men jag förstår inte varför den heter globalaflirten haha. Hittade ju min dejt just i närheten där jag bor ;) Bra sida, bra layout och det var enkelt att hitta kvinnor nära mig. Bara plus!

  Jag rekommenderar den här webbplatsen >> EbbaLittleGirlSex.goshrink.com

  Jag rekommenderar den här webbplatsen >> EbbaLittleGirlSex.goshrink.com

  Hett och snuskigt

  Här finns det verkligen snuskiga och sugna kvinnor. På andra sidor känns det mycket mer reserverat men här släpper de ut precis vad de gillar och vad de söker. Precis som jag vill ha det! Lättsamt chattsystem utan massor av krångel. Bara plus plus plus!

  Fördelar
  Allt är bara plus

  Nackdelar
  För många sugna kvinnor, kan inte svara alla

  Smulan44

  En bra o trygg sajt ,fina meddelande gillar den här sajten

  Nackdelar
  För unga töser under 25

  Nöjd

  Det är lätt att anpassa mailnotifikationer så man kan vara lite mer diskret utan att det kommer e-mail i mängder (om man inte vill av olika anledningar). I allmänhet en bra sida, var lätt att komma igång och hitta folk som var där av samma anledning

  meetchat.club

  Jag rekommenderar den här webbplatsen >>> meetchat.club/sweety97

  Herr

  sämre än så här kan det knappast bli. Inte en träff på 2 år.
  Tusen ursäkter för att kunna komma undan en träff.
  Jag kallar det MAFFIA!

  Fördelar
  vad är det för något?

  Nackdelar
  Om de åtminstone märkte vilka som är "bluff" och vilka som eventuellt kan finna IRL!

  något fake ör deg

  fik idag ett nail drån två olika kvinnor det mindre lustigs var stt decskrevvexst samma sak bådatvå och smilisen var på samma ställe
  Det är synd att man kärat ner dig i en tjej i oasdsnde ålde inte 18-20 åringar som vill ha sex meden gammsl gubbeutsn en söt mogen dam
  nä något skumt är det neddrnns didsn och den verkliga ögaren är völ viktoria M hon hat liknande didir i tx ukrsins fast den ör bätre fär dka nanbersla flr att gp en dajt

  Fördelar
  inga fördelar

  Nackdelar
  stt damerna är troll

  Finansrådgivare.

  Denna Hollänska utgivare har inte en levande kvinna i sitt
  förvar. Det är inköpta fotografier från bild byråer. Jag har bott i alla europas länder i 50 å och det finnsinte en bild av en kvinna med skandinaviskt ursprung. Alla möblerbakgrunden. Kvinnornas ansikte är franska, spanska, italienska svenska kvinnor har inte bruna/bernstensfärgade ögon. Svenska kvinnor är inte så eleganta. Dessa bilder ligger i BOTAR
  som har hundratusentals svars kombinationer. Det här Holländska utgivarna måste förbjudas inom EU lagarna.Dett är grov kriminalitet som är typisk för Holland med prostitution
  och Narkotika. Låt havet rinna in över vallarna.

  FEJK! BARA BORTFÖRKLARINGAR TILL TRÄFF!

  Det går till så här på denna sida. Du får en massa utskickade meddelanden där kvinnor försöker locka dig till att svara. Det kan också vara ett väldigt påstridigt meddelande om att hon är kåt nu och vill ses, direkt du svarar kommer det frågor och bortförklaringar för att hålla chatten igång. Det enklaste du kan göra är att du skapar två eller tre olika konton och skriver till samma kvinna, det roliga är att hon nappar på alla dina konton och hon kan dra helt olika berättelser. Men hennes namn, ålder, yrke, relation och lite annat är alltid detsamma för det har redan denna kvinna förprogrammerat. Denna kvinnliga profil styrs av operatörer dygnet runt och det kan vara män som sitter och berömmer bilder som du skickar till denna profil. Ta dig en funderare på varför kvinnorna här inne inte har tid till att ses, just nu skyller alla kvinnliga profiler på covid-19 och det tror jag ni märkt av. Aldrig får ni ett telefonnummer, mejladress, adress oavsett om denna profil är singel eller inte. För er som fortfarande tror att det är en kvinna bakom profilen kan jag säga att det är mest män som spelar dessa profiler.

  Fördelar
  INGA!

  Nackdelar
  BARA FEJK!

  Jobbare

  Fake det går inte att få kontakt tror inte kvinnorna finns
  Verkar vara anställda som kvinnor som söker män och vill skapa trafik och använda krediter för att plocka en på pengar

  Herr

  Dålig, kostar bara en massa pengar i meddelande utan att det leder till konkreta träffar. Misstänker att det är anställda som svarar på chatten och som skickar ut meddelande för att få någon på kroken.

  Fördelar
  Enligt sidan verkar det finnas obegränsat med kvinnor i med olika behov och förmågor.

  Nackdelar
  Pengarna rinner iväg utan att det blir något.

  Fake, bot chat

  0/0 This page is a robot only. If you send same message to diffrent kontakts, is always the same respond. Suggestion for a date will be always refused but the bot is still talking about to meet. No date/sex will happen, or you like to have date/sex with a machine.

  Nackdelar
  cost only money and not will happen

  Pengar

  I fredag 10 januari jag köpte krediter för 400 kr jag betalade MEN JAG HAR INTE FÅTT NÅN KREDIT .JAG VET INTE VARFÖR .MEN A ALLA FALL . NEJ JAG SKULLE INTE RECOMENDERA .FÖR ATT MINA PENGAR 400 KR BPRTA FRÅN MITT KONTO

  Fördelar
  Tråkig

Besök GlobalaFlirten

Skriv en recension