VARNING

Det är märkligt att IX funnits så länge och att inte folk I synnerhet män inte förstår att IX är en stor bluff.
Det är nog inte så många tjejer som söker killar där, för en tjej är det mycket enklare att gå på krogen, bristen på kvinnliga deltagare har dock IX löst på det viset att de vid lämpliga tider skickar in sina så kallade IX flickor (botar) som visar bilder av olika slag som ska locka de manliga deltagarna,och det är bedrövligt att se den låga intellgensnivån, för genast nappar ett antal svagbegåvade herrar med frågor är det du på den sexiga bilden (den är hämtad från nätet av IXboten) vill du chatta privat frågar de, ha ha det kan de allt glömma.
IX har även som affärsidé att stänga av den som betalat (hur man kan vara så dum så man betalar på den scamsidan) med förhoppningen att den avstängde skapar och betalar för ett nytt konto.
Förmodligen finns det även ett antal äkta kvinnor där men det brukar vara kvinnor där "bäst före" datumet passerats för länge sedan.
Då IX på grund av sitt dåliga rykte har tappat ett stort antal medlemmar, så har de nu infört validering av medlemmar med appen YOTI och det kommer nog att innebära att folk tvekar att skaffa sig ett konto där ingen med sitt förstånd i behåll vill ha sina personliga uppgifter lagrade på en scamsida som IX detta har IX infört bara för att framstå som seriösa.
Sina IXbotar/flickor kommer nog dock att finnas kvar, så länge IX finns kvar vilket inte borde vara så länge till, det finns bättre och seriösare aktörer.

Fördelar
Att man inte behöver sakna sajten

Nackdelar
Det mesta är bara bluff

Besök IX.nu Recensioner om IX.nu

Skriv ett svar på denna recension

Skicka ett e-postmeddelande när någon skriver en annan recension om IX.nu
Skicka ett e-postmeddelande när någon svarar på min recension
Jag godkänner användarvillkoren