Recensioner från den här användaren

Kvinnor, testa!

Recensera om Sverige Flirten

Här kan det hetta till snabbt måste jag säga! Var inte beredd på att det var så många killar som faktiskt vill träffas så spontant och snabbt Är 50 år och trodde inte jag kunde få tillfälliga affärer. Tipsar kvinnor att i alla fall testa!

Hittade min!

Recensera om Kryddiga Snack

Kryddigt och kryddigt. Tyckte det blev mer hett direkt! Jag blev medlem och köpte ett litet paket för att kunna skriva. Tog inte mer än några timmar så träffade jag den perfekta kaffekompisen att spendera tid med haha. Förstår inte varför inte mer människor testar detta? Funkade för mig som inte fått napp på många år!

Snabba tag!

Recensera om KallaMigDin

Jag och min man skilde oss precis och jag kände för att försöka hitta någon för bara intima saker. Blev förvånad över att det var fler som mig där! Tog någon vecka men tillslut hittade jag den som passar mig perfekt. Mycket bättre än tinder! Det är mer kvalité när man betalar för att skriva, då vet man att man hittat någon som vill satsa. / Jessica

Mycket enkelt!

Recensera om DiskretFlirt

Väldigt enkel sida att navigera sig i! Gick snabbt att registera sig och kunde direkt börja leta efter kvinnor i närheten. Bättre än andra sidor där bara en och en kvinna dyker upp. Här kan man sortera så det är ett plus!

Fina kvinnor!

Recensera om GlobalaFlirten

Härlig sida! Men jag förstår inte varför den heter globalaflirten haha. Hittade ju min dejt just i närheten där jag bor ;) Bra sida, bra layout och det var enkelt att hitta kvinnor nära mig. Bara plus!

Bra sida för par!

Recensera om Vuxen Rummet

Här kan man verkligen säga att det finns het saker. Jag och min fru hittade ett annat par som var öppen för lite trevliga saker tillsammans men även på tu man hand. På den här sidan kan man vara öppen om allt!

Håller tummarna!

Recensera om Intim Match

Helt okej sida för min del! Trodde först det var gratis men satsade lite pengar och har faktiskt ändå hittat några intressanta för mig! Så hoppas verkligen på något spännande. Gillar det jag sett och hänt hittills.

Hittade rätt tjej

Recensera om MogenFling

Är en lesbisk tjej som har haft jättesvårt att hitta en bra sida där jag kan känna mig trygg. Har fått kontakt med flera tjejer här så jag kan verkligen rekommendera den till andra som är i min situation. Sett att det finns mycket män här också så det är en sida för alla.

replies: