Recensioner från den här användaren

Bedrgeri. Betala aldrig pengar.

Bara fr att kolla har jag startat tv konton p hemligkontakt. Tv olika tjejer skriver exakt samma meddelande till mig. Denna sida r bara BEDRGERI. Du kommer ALDRIG att f trffa ngon av "tjejerna" som psts finnas dr. Betala aldrig pengar till dem, hur lockande det en r att frska. Du blir bara fattigare utan ngon tjej.

Fördelar
Finns inga, bara bedrgeri

Nackdelar
Allt

Bedrgeri p hg niv. Betala aldrig pengar.

Det r precis som mnga andra sidor dr snabba sexkontakter utlovas. Bara lurendrejeri fr att lura av killar s mycket pengar som mjligt. "Tjejerna" sger att de vill trffas fr att lura in killen i en dyrbar chatt. I 99,9% av fallen r det falska profiler p tjejerna och du kommer inte f trffa dem utan bara f dliga undanflykter.

Fördelar
Inga, undvik sidan.

Nackdelar
Blir bara lurad p pengar.

Bedrägeri på hög nivå. Betala aldrig pengar.

HemligKontakt är inget annat än bedrägeri vars syfte är att lura killar på pengar. Alla "tjejer" är bluff och existerar INTE i verkligheten. Det är anställda personer som svarar på dina meddelanden och du kommer aldrig få kontakt med tjejerna. Betala aldrig pengar. Jag har lyckligtvis inte gett dem några pengar, det var nära att jag provade men jag genomskådade bluffen i tid.

Fördelar
Fina tjejer att titta på och flera är nakna, men du kommer aldrig att få träffa dem så betala inget bara titta.

Nackdelar
Bedrägeri, du blir bara lurad på dina pengar.