Bedrägeri på hög nivå. Betala aldrig pengar.

Bedrägeri på hög nivå. Betala aldrig pengar.

Det är precis som många andra sidor där snabba sexkontakter utlovas. Bara lurendrejeri för att lura av killar så mycket pengar som möjligt. "Tjejerna" säger att de vill träffas för att lura in killen i en dyrbar chatt. I 99,9% av fallen är det falska profiler på tjejerna och du kommer inte få träffa dem utan bara få dåliga undanflykter.

Fördelar
Inga, undvik sidan.

Nackdelar
Blir bara lurad p� pengar.

Besök FlirtMatch Recensioner om FlirtMatch

Jag har kommit underfund med att en stor del av alla profilers bilder på Flirtmatch finns att hitta på den holländska dejting-sajten flirtplek punkt nl.

Där har profilbilden ett annat namn, en annan ålder, och profilbeskrivning. Vid profilbilderna står ibland ett datum, hur länge dejting-profilen varit uppe. Eftersom Flirmatch enligt Googles stastik kom upp i höstas, och de flesta profilerna på Flirtplek varit uppe i flera år, så är det uppenbarligen så att Flirtmatch stjäl/lånar bilderna från Flirtplek på holländska/nederländskaa/belgiska tjejerna, och ger dem svenska profiler och namn.

Det gär lät att kolla upp detta. Registrera konton på både Flirtmatch och Flirtplek, och jämför sedan de bilder du får i inboxen. Ibland är Google Reverse Image väldigt hjälpfull.

Jag undrar vad de riktiga tjejerna på Flirtplek tycker om att deras bilder utnyttjas i dejting-bedrägerier i Sverige, av Flirtmach, som för övrigt är ett holländskt/nederländskt/belgiskt företag.

Flirtmatch, ocg deras 20-tal olika webbsajter, under olika namn, har varit, och är omskrivna i pressen därnere och i Danmark.

Besök FlirtMatch Recensioner om FlirtMatch

Skriv ett svar på denna recension

Skicka ett e-postmeddelande när någon skriver en annan recension om FlirtMatch
Skicka ett e-postmeddelande när någon svarar på min recension
Jag godkänner användarvillkoren