Recensioner från den här användaren

Livsbejakare

Recensera om HappyPancake

Jag var medlem på Match i ett år och betalade någon månad då och då. Jag kontaktade kvinnor som verkade intressanta men fick mycket sällan något svar. Mer än 7000 besökare hade jag och av alla dessa, hörde ett tiotal av sig. Av dessa blev hälften blockerade som olämpliga profiler. Hade också ett konto på Matchaffinity med liknande erfarenhet. Där fanns ju också "Ryskorna", som söker lyckan i Sverige. Som ett experiment öppnade jag ett konto på Happy pancake och la in exakt sammaprofiltext och samma bilder. Två dagar efter jag öppnat kontot, kontaktar min "drömkvinna" mig och skriver att hon blivit berörd av det jag skrev i min profil. Hon gillade också mina bilder. På tre rader skrev hon på ett sätt som berörde mig så mycket att jag kände att var skyldig mig själv att höra av mig. När vi sedan träffades IRL, klickade det "big time" för oss båda. Vart vår resa för oss får tiden visa men jag hoppas innerligt att hon blir den kvinna jag blir gammal med och att min tes
"trägen vinner" funkar. Är du själv ärlig, seriös
och vågar vara lite personlig kommer du med tiden att få napp. HP är inte ett dugg sämre än Match.

Fördelar
Den är gratis och enkel att manövrera på. Många funktioner liknar de som finns på betalsajter.

Nackdelar
Det finns många som inte är seriösa och framför allt att mycket få kvinnor tar kontakt, vilket delvis beror på att det finns många män som beter sig klantigt.

Mycket tveksam

Recensera om Be2

Har under en tid varit gratismedlem för att få en uppfattning om hur Be2 fungerar. Fördelen med att använda gratisfunktionerna är att man kan genomskåda mönster. Först blev jag smickrad över att många sökte kontakt, tills jag förstod att nailen var autogenererade. Samma bilder återkommer på olija profiler, som "valt" att visa bilder. Ibland har de i ett mail skrivit en önskan om svar. Ingen svarar. Några profiler har skickat mail på dålig svenska, vilket hintar om att det är scammers. Det är märkligt att inga profiler som väljer att visa sina bilder svarar. Tror att det finns seriösa människor men vem i hela världen kan man lita på. Jag tycker att tanken med nätdejting i sig är en suverän möjlighet men tyvärr förstör de oseriösa profilerna och giriga datingsidorna.

Fördelar
Skulle du ha tur att stöta på en livs levande människa som är seriös är jag den förste att gratulera.
Att vara gratismedlem ger en möjlighet att uppge annan mailadress för vidare kontakt

Nackdelar
Det verkar finnas många fejkprofiler och oseriösa människoe.
Be2 ger mig inte en seriös känsla och tänk dig alltid för innan du blir en betalande medlem.
Var förberedd på att bli besviken.

Med tålamod så

Recensera om Match.com

Jag skyndar långsamt enligt devisen "trägen vinner". Är registrerad som ickebetalande medlem men har testat att betala för en månad och sedan avprenumererat och det fungerade utan problem. Fördelen med Match är att du har goda möjligheter att profilera dig både med text och bild. Jag tror att det är värt mödan att ha en "ärlig" kvalitet i både text och bild samt att lägga ner lite tid på detta. Fördelen med att ta det lugnt är att du får möjlighet att se många profiler. Grundregeln för män är att i princip inga kvinnor tar kontakt. Av de man kontaktar svarar en del och inte sällan ganska opersonligt. De ädla pärlorna finns därute men döljer sig bland fejkpärlorna. Därför är tålamod en dygd

Fördelar
Det finns goda möjligheter att profilera sig, vilket kanske är bättre än att t ex göra ett matchningstest.

Nackdelar
Det är en betaltjänst och smakar det så kostar det. Betalar du inte så kan du inte göra något mer än att läsa profiler och skicka flörtar. Du kan inte ens titta på de profiler som besökt din profil.
Det är trist att inga kvinnor tar kontakt men jag antar att förutsättningarna ser helt olika ut och att många oseriösa profiler förstör för de som är seriösa. Godbitarna försvinner i bruset.

Mycket tveksam

Recensera om MatchAffinity.se

Läste recensionen ovan och instämmer i stort sett med vad han skriver. Rynkor hör av sig snabbt via gratistjänster och lämnar mailadress. De är unga vackra och angelägna och söker efter..?
Mycket få kvinnor svarar och flertalet öppnar inte ens sina mail. Själv håller jag en vänlig och anständig ton och tycker att det hör till god ton att svara. Det är för många som inte gör det, vilket är suspekt. Tror nog att det finns seriösa män och kvinnor men undrar hur många? Det är nog svårt att svara på.
Har tidigare bra erfarenhet av nätdejting men är det för lättförtjänta pengar för aktörerna?

Fördelar
Är de som söker ärliga, seriösa och anständiga, är det både kul, spännande och kanske livsavgörande; en väldigt bra möjlighet.

Nackdelar
Verkar generellt vara låg aktivitet. Många kvinnor kan i sitt matchningstest ange att de tar första steget men i praktiken är det inte så utom för rynkorna då. De är väldigt påstridiga och bedårande vackra men hur seriösa?

replies: