Recensioner från den här användaren

Studerande

Recensera om HappyPancake

Instämmer med fordonsteknikern. Det roliga är att HP inte gör något när man anmäler fejkprofiler, ogiltliga bilder, lögn om ålder, stulna identiteter...

Fördelar
Gratis

Nackdelar
Helt oseriöst företag som borde få sota för sitt agerande.

Fula tjejer som söker män av en kvalitet de aldrig kan få. Snygga tjejer med en man bakom kontot.

Fordonstekniker

Recensera om HappyPancake

Var medlem på sidan en kort period men avregistrerade mig framförallt av principskäl då de behandlar sina medlemmar illa.
En del måste ha perfekta bilder på sig själv, andra kan ha en teckning.
Folk blir lovade till att bli utvalda till veckans singel men sedan väljer de någon annan. På första sidan skriver de att man ska "spela i samma division". Tydliga fejkprofiler får ligga kvar. Och så vidare...

Oavsett yttre och sysselsättning så visade det sig efter ett tag att samtliga av de tjejer jag var i kontakt med hade någon form av psykisk ohälsa eller någon typ av diagnos. Oftast desperata efter ett avslutat förhållande.

Sidan fungerar allt för oftast konstigt. Till exempel får man i regel börja om från början efter att ha klickat på en profil i en sökning, felmeddelanden kommer upp.

Fördelar
Absolut inga. Borde polisanmälas.

Nackdelar
Allt!!!

arbetslös

Recensera om Match.com

Instämmer med övriga negativa kommentarer. Mig gör det dock inget om de saknar bild ty många visar ändå bara benen eller rumpen på profilbilden.

Fördelar
Många fruntimmer

Nackdelar
Svårt att få kontakt med tjejerns, krångligt, dyrt. Lätt att komma emot och råka beställa dyra men meningslösa extratjänster. Bökigt att säga upp prenumeration, inte alls bara ett klick. Råkar alltid vara något fel på sidan just då precis som andra här säger.

fotograf

Recensera om Motesplatsen

Svårt att få kontakt med andra. Hård konkurrens bland jämngamla 18-35, de flesta är 40-45 plus. Hård stämning på t ex forum.
Fejkanvändare som skriver innan man skaffat betaltjänster och när dessa håller på att ta slut.

Fördelar
Webbversionen fungerar alltid till skillnad från Match så man kan använda det man betalar för. Medlemmar är sällan med år efter år efter år eftersom det kostar till skillnad från Happypancake. Skapligt seriösa användare.

Nackdelar
Främst äldre medlemmar.

Studerande

Recensera om HappyPancake

Kan även jag instämma med andra när det gäller det negativa.

Fördelar
Gratis

Nackdelar
Alltid samma kvinnor inloggade och alla skriver att de är i sina bästa år och har skinn på näsan. Slump eller är 90 procent av tjejerna påhittade? Stora och sjukskrivna är de också.

replies:

Recensera: Butiksbitr�de

Det sista ordet under recension ska vara dem, inte mig.