Recensioner från den här användaren

Inte en trygg sida

Recensera om Motesplatsen

Mötesplatsen är den sida som är roligast och snyggast uppbyggd av alla dejtingsidor och har många roliga funktioner (dagbok, megafon m.m)
Men, där slutar fördelarna.
Det är samma gubbar som mailar, argare och argare om man inte hinner/vill svara. Trots att det syns tydligt på min profil att de inte är i min målgrupp.
NU KOMMER DEN STORA VARNINGEN:
Mötesplatsens kundtjänst är utan tvekan sämst på att värna om sina användares trygghet. De vill bara ha pengar från så många som möjligt.
Första gången jag provade fick jag en stalker på sidan. Han hörde av sig om att ses, och jag sa bestämt men vänligt "nej tack".
Därefter började terrorn med mail dygnet runt, allvarliga hot, löften om att han skulle hitta mig till varje pris etc Han hävdade att han kände folk på Mötesplatsen och att de kunde ge honom mitt personnummer, och att han med hjälp av det (han var polis påstod han) skulle hitta mig och stå utanför min dörr.
Vände mig till Kundtjänst som svarade att de inte stänger av folk hur som helst, men att jag kunde blocka honom om jag ville (hallå, han kan ändå bli farlig för någon annan på sidan!). Då bad jag om att genast få avbryta mitt medlemsskap och inte behöva betala mer. Men det gick inte heller.
Provar nu sidan två år senare, eftersom de nu går ut med att alla medlemmar ska känna sig trygga, och att man ska anmäla till dem direkt om man får kränkande mail.
Blir kontaktad av en kille som verkar snäll, men vi har olika syn på vad vi vill med livet, och vi önskar varandra hejdå och lycka till. Efter ett tag börjar han skriva igen, och blir irriterad när jag inte svarar. Då förklarar jag att jag trodde vi enats om att gå åt varsitt håll, och önskar honom året vänligt lycka till. Då kommer flera obehagliga mail för han upprepade gånger kallar mig för luder. Har anlänt flera av hans mail, samt hans profil, ett antal gånger. Kundtjänst svarar inte. Har bett om feedback, fortfarande inget svar. Samtidigt ser jag killen surfa runt på sidan som vanligt.

Fördelar
Layout och funktioner

Nackdelar
Kan en betalsida över huvud taget var mer oseriös, otrygg och farlig än så här? Eller ha en sämre kundtjänst? Nej!

replies: