Recensioner från den här användaren

se upp för (olaglig?) autoförnyelse!

Recensera om Motesplatsen

Liksom signaturen Discontent tycker jag att MP i grunden är (eller borde vara) en bra sajt.

Men, och detta är ett stort MEN, helhetsintrycket dras kraftigt ned av MPs mycket tveksamma affärsmetoder, tidigare påtalade av signaturen Bo nedan.

Fördelar
Utbudsmässigt bättre än Match, det är generellt bättre stämning och mer användarvänligt än på nämnda site, och enligt min erfarenhet får man också fler mail här.

Ett ytterligare plus är att man här slipper (i stort sett) de på Match så talrika och irriterande påflugna men lätt genomskådade scammare (bedragare) som främst kommer från det gamla östblocket och som är ute efter att blåsa blåögda västeuropéer på deras pengar.

Nackdelar
En stor nackdel är just denna fula automatiska förlängning av prenumerationen, som man måste säga upp manuellt. Var någonstans i reglerna eller i övrig information stod detta att man måste säga upp prenumeration/medlemskap manuellt?

Jag misstänker att detta möjligen finns i någon mikroskopiskt finstilt text, eller längst ned i en textmassa lika omfattande som Stockholms telefonkatalog. Alltså, mycket väl dolt. Alternativt, rent av icke-existerande?

I mitt fall råkade jag ut för följande: jag löste en 3-månaders prenumeration, som gick ut i början av November. Då jag vid det laget hade träffat någon tänkte jag inte förlänga prenumerationen och tänkte i min naivitet att saken redan var ordnad eftersom jag bara betalt för 3 månader.

Döm om min förvåning när jag häromdagen upptäckte att Mötesplatsen nu bundit upp mig för en ny 3-månaders period och tänker ta betalt varje månad för denna, utan att jag blivit tillfrågad! Detta måste vara om inte olagligt så i varje fall snudd på!

På grund av dessa synnerligen låga, skumma och oetiska affärsmetoder kan jag INTE rekommendera Mötesplatsen till någon!

Anmäl Mötesplatsen till SVTs PLUS, någon!

replies: