Recensioner från den här användaren

herr

Recensera om MogenFling

Ingen direkt recension men dehär sidorna är ett helvete att bli av med. Det hjälper inte att avsäga sig dem. Man får dem likt förbannat. Finns det någon out there sióm kan svara på varför de kvinnor man svarar inte bryr siog om vad man skriver? Jag kab svara dem i ganska grova meningar som t.ex. dra åt helvete med dp får man svar att jag blev så lycklig av ditt svar och det kan man ju inte bli. Har de installerat ett sorts automatsvar månntro? Har de support fr sajtinnehavaren för att hålla mig kvar som aktiv i mejlandet? Jag är inte medlem i någon sajt och blir det inte heller. Underrättar alla som skriver om detta men precis som att hälla vatten på en gås. De svarar lika hjärtligt igen. att betal för att akicka mejl till någon okänd böna är mig främmande. Har gjort det men det lär aldrig hända igen då jag ser det som sker. ALLA dejtinsidor är bluff fast kanske på lite olika sätt. Gå inte in som medlem om du vill behålla ditt förstånd på det ställe det bör finnas!

Fördelar
Att ge fan i dem!

Nackdelar
All bluff!

kamrat

Recensera om Engangsligg

Om man tror att det ligger något seriöst i att förmedla mail mellan två personer för pengar är man illa på det. Allt det som hörts om dem torde vara riktigt. Att ge ut namn och tel-nr men aldrig få svar visar på det. Tele-nr och mail brukar sluta med asterisker så de när aldrig fram och det visar på profitintentionerna. Det kan finnas ärliga dejtsidor men var är de? Jag själv har god erfarenhet av afro och det får väl visa sig hur det tar sin slutliga form. Men man kan med all säkerhet räkna bort 99,99 % som icke seriösa. Recension? Inget att ha !

Fördelar
Man kan skicka dem till soptunnan

Nackdelar
Kan göra vem som helst fattig

:

Recensera: Varning fr sajten flirtmatch.se

Ja, nu kan jag bekräfta vad övriga säger. Det som inte fått mig att inse varför 20-åringar vill ha mig som år 68 är ren entusiasm. Nu är dedt dags att skak av sig allt humbug från sajten. Det som kan sägas vara en klassiker är just vid tillfället då man föreslår en dejt eller du kan hitta på på eniro.se. Då ska det krånglas med att jag vill lära känna dig mer och har någon i världen lärt känna någon på en sajt? Hur träffades man på stenåldern. Nej, datorer fanns inte så män och kvinnor träffades inte vilket ledde till att människo-släktet dog ut. Inte bara humbug och bluff alltså utan även flum. Det känns förfärligt tråkigt att ha blivit bluffad och nu har jag ringt polisen för att se om de har något att komma med i ett sådant här fall.

Recensera: Varning fr sajten flirtmatch.se

Lasse har helt rätt! Att blanda in polisen är bara något som tar tid. Myndigheten sparar pengar eller saknar personal. de har också inte insett att Sverige (tyvärr) är medlem i EU och kan agera härifrån men är bekväma av sig. Jag har provat att anmäla men svaret blev att de kan inte göra något för detta är inte svenskt. Men visst måste det finnas ett sätt att sabba för dem? En tillräckligt skicklig datasnubbe borde kunna jävlas med dem till deras försvinnande.

Recensera: Varning fr sajten flirtmatch.se

Datingmejl hamnar per omgående o skrämejlen

Recensera: Varning fr sajten flirtmatch.se

Inga nya infon eller överraskningar. Jag har ett helt kppel brudar på en annan sajt som vill kommunicera med mig där och det kommer aldrig på tal. Det måste vara business eftersom alla håller smma stil. Dessutom svarar de något sorts standardsvar. som per automatik byter svaren från ena till det andra men inte som ett svar på det man skriver till dem. Det går bra att svara med låt oss säga 5 bilmärken, kattraser, tyska städer eller blomarter Man kan förvänta sig ett svar som finns i deras dator inmatat sedean länge och troligtvis får flera mottagare samma svar. Kan kanske vara 25 personer som sitter och läser exakt samma mail. Ordet som ska användas för detta är skojeri och det gäller samtliga sajter.