Recensioner från den här användaren

Wow!

Allt jag kan säga är, WOW! Jag har aldrig haft så bra självförtroende i mitt liv förrän jag blev medlem här. Väldigt lätt att navigera på sidan och jag kom i kontakt med flera män fort!

Fördelar
Utbudet av män

Frk

Recensera om HappyPancake

Fick många besökare, men alltför många - även yngre män - kom med rena inbjudningar till sexmöten och om hur förträffliga dom var i sängen.

Blev minst sagt mörkrädd och kan tyvärr inte rekommendera denna sida.

Man kan starkt misstänka att dessa män dras till en sida som är gratis.

Dålig kvalité på män

Recensera om HappyPancake

Jag tror att det är sant det som sades: det är gratis, you get what you pay for.
Mest dålig kvalité på killarna. Vissa är där bara för skoj skull eftersom de ändå är gratis. Oengagerade, lågklass, problematiska killar finnes på happypancake. På happypancake släpps vem som helst, även fejka profiler. Hittade en luring med foto på en snygg skådespelare som är jättekänd i södra Eu. Inget konstigt att även nigerianska bedragare har hittat där. Gratis betyder oftast dålig kvalité och dålig kontroll.
Tror att det kanske är bättre för ungdomar.
Vill man ha bra kvalité på killar är match.com en självklarhet.

Fördelar
Inga typ

Nackdelar
Farlig hemsida som attraherar bedragare, allt möjligt

replies:

Recensera: Unreasonable Expectations

maybe you guys are just too ugly so they arent intressted =)

Recensera: Bluff! troligen robbotar.

Svar till Kalle

Jag förstår inte varför ni klagar när vi betalar också. Om ni vill träffa någon på direkten så kan man ju söka på en krog istället för att komma på en sida och tjata ju

Recensera: Fundersam

Detta är nog en ren bluff tyvärr. Frågade några som jag hade kontakt med om vi inte kunde skriva på mil istället för dyrt är det på detta sätt...men fick nej o nån slags bortförklaring som dom inte ens kunde stava till. Ren fejksida anser jag.