Fundersam

Jag har nu varit medlem där ett tag & för det första är det Extremt dyrt kostar dig 15kr per medelande du skickar.
Det jag stör mig mest på är att det verkar som att under deras vilkor står det något om att dom kan skapa typ fejkade sidor för underhållningens skulle & detta gör mig tveksam till allt.
För när man skriver till tjejer så verkar det som att det är en random som bara skriver något tillbaka & inte den som man ser på bilden
För ställer jag en fråga om en vardaglig sak så får man inte svar på det.

Fördelar
Vet ej om det finns så många.

Nackdelar
Du vet ej om det är riktiga personer du pratar med eller fejkade.
Dyrt som skjortan.
Du kan inte skriva dina kontakt uppgifter om du vill tex prata vidare i mobil/mail.

Besök HemligKontakt Recensioner om HemligKontakt

5 replies

Du har rätt,jag tror att kvinnorna fick en viss ersättning för att ställa upp med foto. Förmodligen en dator som skriver. Alla kvinnor som jag tog kontakt med kunde inte stava, grammatisk vidrigt.

Det stämmer nog som ni skriver, att det är mycket fejk och dom flesta kan inte stava ens och kommer med samma första meddelande. tror att det handlar mest om köpekvinnor tyvärr. Inget jag kan rekommendera och svindyrt att använda

Detta är nog en ren bluff tyvärr. Frågade några som jag hade kontakt med om vi inte kunde skriva på mil istället för dyrt är det på detta sätt...men fick nej o nån slags bortförklaring som dom inte ens kunde stava till. Ren fejksida anser jag.

Jag testade att skriva till dem att de bara är bluff och vissa reagerar som en dum dator men när jag skickade sista meddelandet så fick jag ett väldigt mänskligt svar tillbaka. jag tror att det är robot ibland och en person i bland. Helt säkert är att det inte någon dating site.

Det stämmer att det är underhållsprofiler ute på dessa sidor.
Har tittat på flera av dem och sett samma foto men med annat namn och annat län. Frågade en "kvinna" vilket yrke hon hade vilket inte kunde stämma, då jag själv har kännedom om den arbetsplats hon nämnde. Stor buff..

Besök HemligKontakt Recensioner om HemligKontakt

Skriv ett svar på denna recension

Skicka ett e-postmeddelande när någon skriver en annan recension om HemligKontakt
Skicka ett e-postmeddelande när någon svarar på min recension
Jag godkänner användarvillkoren