Recensioner från den här användaren

fotbollsmålvakt

Recensera om HappyPancake

Fejktjejer skapade av HP skriver någon. Nja? Men kanske finns det någon gemensam samling av sådana tillgänglig för alla dejtingsidor.
Kvinnor som är aktiva näst intill hela tiden och registrerade på "samtliga" dejtingsidor/appar under 6-7 år känns inte seriöst.

Några få äkta konton finns säkert också men HP är ett oseriöst företag. Senast de var i blåsväder var här om dagen då de använde medlemmars privata bilder i sin marknadsföring. Nu ska de visst utmana betydligt vettigare Tinder. Haha, lycka till!

Fördelar
Gratis. Trevligt har man med vänner. Med kärleken har man trevligt plus romantik. Visst, man säljs till annonsörerna men det känns lite mindre som att betala för sex.

Nackdelar
Som "alla" andra säger. Är det en äkta person bakom ett av hundra konton så är det bra.

Trädgårdsmästare

Recensera om HappyPancake

Är någon seriös och vill finna kärleken? T o m tjejer som ser tillräckligt bra ut för att finna någon utan Internet är kvar på sidan i evigheter. Fejkprofiler? Skapade av HP själva?

Fördelar
Gratis och obundet.

Nackdelar
Ingen där vill finna kärlek.

Butik

Recensera om HappyPancake

Instämmer så jävla hårt med andra killar här, samma tjejer år, efter år, efter år. Det är som andra tagit upp, de är bara ute efter bekräftelse. Dagens samhälle... De få som vill hitta något ger upp när de får veta att jag har ett yrke där man tjänar mindre än snittet.

Sidan fungerar dåligt ibland. Och att pausa medlemskapet verkar innebära att kontot ligger kvar för all framtid vilket inte påstås.

Tydliga fejkprofiler får härja fritt.

Fördelar
Gratis

Nackdelar
Minst lika dåligt utbud och oseriöst som de dyra slternativen. Skillnaden är att man inte måste betala för det.

målare

Recensera om HappyPancake

Uselt!

Fördelar
Gratis

Nackdelar
Samma gamla kvinnor år efter år efter år efter år efter år när jag kollat. Bara ute efter bekräftelse och de få som ingår en diskussion avslutar snabbt. De flesta nya som dyker upp är tydliga fejkprofiler.

Butikschef

Recensera om Match.com

Bättre utbud än gratis sidor (vilka innehåller samma märkliga och sjukpensionerade kvinnor år efter år efter år, oftast åt det större hållet.) Antagligen tack vare att det kostar.
Lite bökig och svårförstålig app som saknar hemsidans nödvändiga funktioner.

Varierat utbud trots att radioreklamen år efter år innehåller en normal kvinnoröst och en väldigt gullig och feminin mansröst som antagligen skrämmer både kvinnor och män från sidan.

Fördelar
Utbud

Nackdelar
Appen

fotbollstränare

Recensera om HappyPancake

Har loggat in lite till och från under många år och de mest aktiva tjejerna nu är de som var mest aktiva då! (Trots att de ser bra ut). Dessutom omöjliga att få kontakt med. Anställda lockbeten av Happypancake?

Jag blev utvald till "Veckans singel". Helt plötsligt valde de att välja någon annan än mig.

Reklamen i mobilversionen är snabb medans resten segar för att annonser på så sätt hela tiden ska få klickningar av misstag. Dessutom gott om "farlig" reklam (blinkande ram och "Du är utvald som vinnare av...".

Fördelar
Gratis

Nackdelar
Det mesta. Min erfarenhet är att normala människor inte behöver Internet för att hitta kärleken och att en tydlig majoritet på dejtingsidor har egenheter som gör de knepiga både i verkligheten och på Internet.

arbetslös

Recensera om Match.com

Instämmer med övriga negativa kommentarer. Mig gör det dock inget om de saknar bild ty många visar ändå bara benen eller rumpen på profilbilden.

Fördelar
Många fruntimmer

Nackdelar
Svårt att få kontakt med tjejerns, krångligt, dyrt. Lätt att komma emot och råka beställa dyra men meningslösa extratjänster. Bökigt att säga upp prenumeration, inte alls bara ett klick. Råkar alltid vara något fel på sidan just då precis som andra här säger.

sportfiskebutik

Recensera om Match.com

Lika svårt att få kontakt med tjejer här som på andra sidor. En speciell typ av kvinnor även här, socialt missanpassade och svårt för att hitta någon i verkliga livet. Undantag finns men de är man ju inte ensam om. Bökigt att hitta singlar och att använda, framförallt i appen. Svårbegripligt. De flesta har bild men i t ex "Dagens matchningar" kommer det i stort sätt bara fram oaktiva medlemmar utan bild.

Fördelar
Inga jämfört med konkurrenterna

Nackdelar
Svåranvänt och rörigt.

djurvårdare

Recensera om HappyPancake

Lockar oseriösa i mängder, kanske för att det är gratis.

Fördelar
Inga

Nackdelar
Lockar i stort sätt bara till sig sugna män.

butiksbiträde

Recensera om Match.com

Dyrt men extremt svårt att få kontakt med tjejer. Värdelös mobilapp utan så många funktioner. Att använda deras hemsida på datorn går inte heller då den legat nere i flera dagar. Men mjölkar pengar gör de. Nä, ta era pengar och bjud tjejerna på dricka på krogen istället. Det ska jag göra när uppsägningstiden är över. Om jag inte glömt vad romantik och kärlek är innan dess.

Fördelar
Inga

Nackdelar
Allt

Butiksbiträde

Recensera om HappyPancake

Katastrofalt! Jag är IRL en medelkille på alla sätt men här vill ingen ha mig.
Många tjejer har varit med jävligt länge och får att få bort dem instämmer jag i att man bör ignorera mig.

Fördelar
Komplett men gratis.

Nackdelar
Inga tjejer här vill träffa någon. Lurad av ständigt återkommande reklam "Din åsikt är viktig" som inte handlar om det man tror. Sidan fungerar segt.

replies:

Recensera: v�rdel�s dejtingsida.

Det bästa jag läst! Tomma, opersonliga fodral. Oavsett yttre någon form av psykisk ohälsa. De flesta mest aktiva! tjejerna har alltid varit här, har kollat in sidan till och från under 10 år.

Recensera: målvakt

Tror att fejkprofiler används flitigt av HP. Sidan blir större vilket låter bra. Tar man bort fejkprofilerna av HP blir det ganska glest. Bara några privata fejkprofiler kvar...