Recensioner från den här användaren

Herr

Recensera om SexDejt.nu

Jag blev medlem mest på skoj för att prova på och tog erbjudandet om att bli premium-kund, efter ett par veckor fick jag ett mail att de inte kunnat dra 738:- för premium a' 2 månader och att jag då skulle betala in dessa pengar till ett tyskt bankkonto för att slippa vidare kostnader och inkasso. Jag blev lite ställd eftersom att jag glömt att jag ens blivit medlem och jag undrade vad det gällde. De enda svar jag fick var automatiska svar i stil med:

Käre medlem, du gick med den 5/4 med ip-adress ........ och då du godkänt våra villkor är du betalningsskyldig etc. etc.

Jag blev irriterad och krävde att få ett namn på supporten som jag kunde prata med och inte bara dessa automatiska svar, lögn i fan att få det, sen skrev jag och krävde att de skulle säga upp mitt medlemskap så fort som jag betalt in, vilket de också lovade. Nu hann jag inte betala in innan påminnelsen gick ut då den 1/5 och möttes idag (5/5) av ett mail där de skulle vidta juridiska åtgärder om jag inte betalar in tills imorgon, så jag har nu betalat in och kräver fortfarande att jag ska få prata med en fysisk person på supporten och dessutom en bekräftelse på att mitt medlemskap är uppsagt.

Jag skrev också att om jag får fler sådana här påminnelser och mitt medlemskap fortsätter så kommer jag att vidta åtgärder och polisanmäla dem.

De valde fel person att dumma sig med och spela omöjliga, visst jag får skylla mig själv att jag inte kollade upp dem bättre och detta ser jag som lärpengar men nu ska jag ägna energi åt att ställa till så mycket jävelskap för dem som möjligt, har funderat på att registrera några av deras domännamn fast .info där jag kan varna folk för dessa företag...

Det ska i alla fall kosta dem mer än de 808:- jag betalde in till dem idag...

Fördelar
Inga alls

Nackdelar
Allt

replies:

Recensera: Herr

Hej
Jag mailade fram och tillbaka med dem men fick mest en massa automatiska svar om att de skulle gå vidare om jag inte betalde, så jag betalade in 738:- och krävde att de skulle ta bort mig från deras register, vilket de också lovade men när min tid hade gått ut så fanns jag fortfarande kvar. Jag mailade då igen och krävde att jag skulle strykas ur deras register och förklarade för dem vad jag tyckte om deras affärsverksamhet... Fick då till svar att nu är jag borta ur registret och jag har inte fått fler betalningskrav efter detta. Jag hotade först med att polisanmäla, konsumentverket och fan och hans moster men jag fick bara till svar att jag godkänt deras avtal bla bla bla så det var noll verkan på hoten, men hur som haver så ska det kosta dem fan så mycket mer än de 738:- de krävde av mig... :-) Jag är långsint som en elefant och på något sätt ska jag hämnas, funderar på att skapa en hemsida typ: sexdejt.eu eller liknande och när folk kommer in på denna ska en stor varningslampa som varnar för sexdejt.nu vara det första de ser... Helt klart värt att betala någon hundralapp i månaden för... :-) Lycka till med ditt, tyvärr tror jag att du får betala in och samtidigt kräva att raderas ur registret, kolla dock upp att de verkligen tar bort dig också!
/Ha de
/MVH Markus