Recensioner från den här användaren

Säkert bra och trevligt för utvalda grupper - dåligt för oss andra, bortkastade pengar och inga verkliga livsmöten.

Recensera om AdultFriendFinder.com

Saiten är en rågad blandning av verkliga personer - och minst lika många overkliga Profiler.
Grovt uppdelat känns det som så här : Ca 80% män och 20% kvinnor.
Kvinnorna kan alltså välja och vraka bland alla män på saiten, männen lär snart tröttna på alla likgiltiga kvinnor och att man till 99,7% blir konstant bortsållad eller refuserad.
Kraftigt bygda kvinnor gör sig inget besvär att skaffa KK här, lika lite som omaskulina, överviktiga eller omuskulösa män - eller män i medelåldern - vi blir bortplockade direkt, utan att ens någon kollar hurdana vi är som personer, partners, kompisar eller annat. Sant att det primärt är en KK sida för alla varianter - men någon stor öppenhet finns inte här.

De som saiten numer mest vänder sig till är - smalt räknat följande människor : De som blivit del i utvalda KK nätverk ( tillräcklig utbildning, tillräklig ekonomi, vackra kroppar, tillräckligt sexuellt vågade), Exibitionister av alla slag, Bisexuella och Binyfikna (kvinnor, i alla åldrar), Unga vuxna som vill testa gränser, Kvinnor som vill få sexiga älskare eller män med särskilda privilegier - blir älskarinnor i utbyte mot resor, resturangliv, sommarsemestrar osv), samt Gifta kvinnor som vill få älskare.

Det roliga på denna sida är att den skall vara öppen för alla sorters människoöden och människor med olika bakgrund och olika sexuella behov - men att vi människor är så inpräglade i våra moraliska normer att - sidans eftersträvade frigjorda sexuella strävanden, motverkas helt. Kvinnor vägrar ha någon kontakt med män i relationer - medans män (UTVALDA MÄN !!!!!!!!) lätt får sexuella kontakter med sexuellt utsvultna kvinnor i alla sorters civilstånd.


MÄN SOM ÖPPET VISAR ATT MAN ÄR I EN RELATION HÄR BLIR UTBUADE OCH OKONTAKTADE - MEN SAMMA KVINNOR SOM SKULLE BLI FÖRÄLSKADE OVETANDES I EN KOLLEGA PÅ JOBB, ELLER OKÄND MAN PÅ STADEN, OCH I EFTERHAND FÅ VETA ATT DENNA VAR I EN RELATION, SKULLE ANTAGLIGEN INTE VARA LIKA HARMSEN - VARFÖR DENNA DUBBELMORAL ???????????

Bortsätt från dessa äkta människor - jag har under ca 4 bortkastade år på denna sait, aldrig lyckats få kontakt med en enda äkta svenska här, bara nästan med 2 - 3 st ( men dom backade småningom ), liksom 3 amerikanskor och MÅNGA scammare.
Ca 25-35 % av profilerna är tomma modellprofiler, vissa är tom från det modellstall som huvudägarens bolag håller - sidans nya ägare är en av dom stora Porrtidningarna, Jag tror PENTHOUSE !.Dessa profiler kan man uppenbarligen aldrig träffa, dom skall bara locka in trånande män till sajten för att bli nya kunder - och dessa falska fejkade utfyllnadsprofiler har oftast 4-6 siffriga nummer efter ett namn.En profil som länge var i Sverige dök efter ca 1 år upp som listad i Tyskland.
Vissa profiler styrs direkt av sajten och är också fejkade - du kan altså chatta, maila, medela - kontakta dessa profiler, fast till ingen nytta, för du kommer aldrig att avsluta något med ett hett möte - detta är en scam som sköts av sajten.AFF har som regel att alltid bombardera manliga kunder med medelanden från påstådda profiler och ofta även bombardera ens profil med falska påseenden från kvinnliga profiler - ibland tom hetlistande av ens profil - efterom alla kan göra dessa saker i dolt läge - kan ju inte kunderna bevisa att sajten ligger bakom allt detta, men kunder som inte är benägna att förnya medlemskapet, eller vars medlemskap snart avslutas, blir alltd bombarderade av dessa falska "intressenter".

Ca 10-20% av profilerna förefaller at vara rena ROMANCE SCAMS - dessa profiler listas över hela saiten: det första året var 70-80% av alla profiler som kontaktade mig falska pengafiskare från GHANA, någon från KENYA.
Sista 2 åren var samtliga från RYSSLAND och UKRAINA, dessa låtsas först vara personer skrivna i de olika länderna, men visar sig efter 2-3 brevet vara från något av dessa andra länder, alla vill bara åt era pengar, dom är oerhört duktiga på att skriva underbart vackra och romantiska brev, man blir urförälskad - SÄND ALDRIG PENGAR UTOMLANDS, OM DOM VILL MÖTA ER, FÅR DOM BETALA FÖRSTA RESAN TILL ER SJÄLV, SÄNDA ALDRIG PENGAR TILL OKÄNDA !

Slutligen förekommer många bortglömda profiler, antingen detta beror på människor med svalt intresse som låter profilerna vara inaktiva, eller om det är Saiten som är dåliga på att rensa ut dessa oanvända profiler när sluttiden passerats.Det påstås att AFF använder dessa döda profiler för att fylla ut statestiken och framställa sajten som större än den är, dvs fabricera ett större medlemskap än som finns.Det har beisats att AFF tillhör de sex dejtingsajter som köper in konstruerade profiler - dessa skapas av ett komeriellt bolag i USA som defakto tar foton och information från sociala media och säljer till flertalet datingbolag, peronerna på bilderna är äkta, men vet sällan om att någon skapat en profil med deras foton på dylika sajter - det är skamligt mot alla parter.

Det finns mycket bra på saiten - därför ville jag inte sluta, förrän jag insåg att ingen attraherande kvinna inom det ålderssegment som jag sökte inom, ville mötas med mig. Jag skrev till kanske 400 personer under dessa 4 år, förtade med kanske 800-1200 personer under samma tid,,,,,, fick bara svar från ca 8 st.
Tyvärr var jag i mental obalans under de första åren och jag lever ännu i en relation som är negativ och mentalt belastande, vill gärna finna en älskvärd kvinna i rätt ålder och med rätt sexuella och emotionella inställning till en relation och till livet i och utanför en relation, samtidigt som jag har svårt att bara bryta upp, bal pga vår tjej på 8 år.Min ohälsa då saboterade några chanser,

Jag har fått svårt att lita på dejting på internet numer - primärt pga av alla dessa fejkade profiler som sajterna infört, men allar mest pga alla dessa scammers som finns på nästan alla sajter. Erfarenheterna från den relation jag nu finns i, gör att jag har mycket svårt att lita på kvinnor i allmänhet, och knappt tror att den kvinnan jag längtar efter, kan finnas, jag verkar leva i en släkt där vi konstant repeterar negativa mönster och väljer defekta partners som missbrukar oss och är icke kärleksfulla - jag ville inte upprepa mina föräldrars fel, men likväl blev det samma tragiska cirkel,,,,,,,,,,,,,,, jag längtar efter sex, kärlek och intim trevlig trovärdig närvaro med en kvinna som är rätt för mig.

Sajten är väldigt bra, man kan i hög detalj beskriva sig själv, om man vill !
Man kan styrka sin identitet via en afilierad firma i Californien, viket kan vara bra, för tryggare dejting.
Man kan med utökade funktioner ha privata bloggar, uppdateringar mm
Man kan kontakta sajten omgående om problem eller ange Scammers eller otrevliga ellement på sajten - tex prostituerade osv - och få svar inom 24 timmar.
Sajten bedriver en aktiv Anti Scammar policy, där man jagar falska profiler.

En ny sak som förekommer, är att scammare plockar bort profiler direkt efter att dom inlett emailkontakt med någon, och dom vet att dom får få chanser numer, efter några få förfrågningar om medlemmars email, blir dom inrapporterade och avstängda.

De senaste 3 åren har sajten aktivt genomfört flera förbättringar av visningslägen och söklägen plus en hel del kringfunktioner.

Priset är ganska OK, men likväl i den högre kategorin.
Det är värt pengarna för utvalda grupper - men för de som tillhör min grupp - är dom bortkastade, för du får aldrig någon dejt, och aldrig någon kontakt på sajten, eller via email, om du delar denna,,,,,,,, TYVÄRR !!!!!!!!!!!!!

Fördelar
Fantastiskt många funktioner
Fantastiskt mycket medlemmar - men bara lönt med medlämskap för dessa grupper : vältränade och fita, unga tjejer, vackra kvinnor i alla åldrar och oberoende etnicitet, vältränade män, maskulina män, de som har resande yrke ( sverige och europa är vidsträkt och ens partner lär bo på annan ort - om denna kontakt kan skapas ), män med STOR OCH GOD EKONOMI ( friends with benifits),,,,,,,,,,,, ibland även gifta frustrerade kvinnor.
ANDRA GÖR SIG INGEN ANSTRÄNGNING - OM NI INTE VILL BETALA STORA PENGAR FÖR ATT FRUSTRERAT LÄSA OM ALLA DE UTVALADA SOM FÅR MÖTA NÅGON FÖR SKÖNA STUNDER.
Mycket bra antiscammer policy - aktiv sökande verksamhet för att motverka sk Romance Scams -VÄLDIGT BRA PÅ DETTA.

Aktiv kundpolitik - enkäter och formulär för förbättringstips, osv - väldigt positivt !

Nackdelar
Bara för vissa grupper - andra får aldrig sexuella kontakter att möta - trotts att det är en sexdajtingsajt, råder mycket TABUN här, speciellt mot män i relationer, men mindre mot kvinnor i relationer.
Vidare är sverige befolkat av svårkontaktade människor - jag fick nästan kontakt med 3 st under alla dessa år - alla andra var omöjliga att få ett minsta svar från.
Att dejta i sverige är mer dödsdömt än i andra länder - sverige är befolkat av skogstroll och hemuler,,,,,,,,,,,,,, tråkigt när det finns så många underbara och trevliga kvinnor och tjejer som man gärna hade lärt känna, både för sex och för annat,,,,,,,,,,,,, kanske något djupare.
Bor du utanför mälardalsområdet och Göteborg - är chansen att du kan möta någon mindre än noll - om du inte är bilgalen, säljare eller annan på resande fot, eller ahar sådan familjesituation och ekonomi, att ni kan planera möten över helger och veckor,,,,,,,,,, vilket kräver en viss ekonomi !
I andra fall - JUST GIVE IT UP !!!!!!!!!!!!!!

OSERÖST OCH FALSKT, INGA (SEX-) PARTNERS ATT MÖTA, MJÖLKAR ALLA PÅ PENGAR.

Recensera om BeNaughty

Samma ägare som CheekyLovers - samma metodik och samma mål.

Falska tomma profiler som köpts från ett bolag som konstruerar och säljer falska profiler genom att skapa dessa med foton och info om dessa från internet - facebook osv. Ger ett eken av verkliga människor - men du kan aldrig - chatta, mejla eller möta dom.

Fullt med Engelska tjejer som är betalda att chatta med alla manliga användare så man känner sig speciell - men inga svenskor att möta - dom är konstruerade tomma sidor.

FALSKA OCH LÖNGAKTIGA, BLI ALDRIG MEDLÄM, BETALA ALDRIG FÖR MEDLÄMSKAP PÅ BeNaughty.

Enda gången en svensk kvinna kontaktade mig - var en prostiruerade som ville kolla hur villig jag var - samt 2 kvinnor i mellansverige som man ju aldrig kan möta, om nu dessa alls var verkliga, profilerna i Malmö var inte verkliga.

Fördelar
CHATTA DYRT MED UNGA ENGELSKOR - STUDENTER MED EXTRA INKOMST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nackdelar
OSERIÖST OCH DYRT - INGA SVENSKOR SOM KAN DEJTAS, FALSKA KONSTRUERADE PROFILER.

OSERIÖS DEJTING TILL OSERIÖSA PRISER

Recensera om CheekyLovers

Falska och toma profiler - som per automatik sänder ut medelanden men aldrig besvarar medelanden.
Profiler som altså inte är verkliga människor - och som man aldrig kan dejta eller möta i verkliga livet på riktigt.

De som vill chatta med en - är anställda av CheekyLovers för att representera falska profiler och lura användarna att tro att man kan möta verkliga personer.

BETALA INTE FÖR MEDLEMSKAP - BLI ALDRIG MEDLÄM.
NI BLIR LURADE OCH UTNYTTJADE.

Fördelar
INGA

Nackdelar
OSERIÖST OCH NI BLIR LURADE PÅ PENGARNA.

En av de bästa jag besökt.

Recensera om Badoo

Jag antar att jag skulle kvalificera som en av dom "oseriösa" eller malplacerade - i dessa sammanhang - men strunt det samma.

Samlat omdöme av mig är att Badoo är en av dom mest seriösa dejtingsajterna som finns, jag blev kontrollerad av några moderatorer, vilket var helt ok för mig - jag sökte någon att älska och tycka om liksom andra, pga missförhållanden i en relation jag inte lämnat, vilket samtidigt gjorde mig oönskad på sajten och diskvalificerade mig för dejting, men mitt hjärta bara längtade.

Deras moderatorer och kontrollsystem är bra och seriösa.
Till skillnad från många andra internationella dejtingsajter - finns många lokala människor att möta och träffa, som vänner ochså.
På Badoo har jag faktiskt sett och kunnat försöka möta människor på den lilla ort där jag bor - även om alla avböjt vänligen !
Så, här finns faktiskt verkliga människor i alla åldrar från orten man bor - bla pga av att det även är en vän sökar plats, och inte en ren dejting sajt, vilket många borde ta till sig och utveckla från.

Singlar har chansen att genom nya vänskaper finna kärleken som kan mogna från vänskap till kärlek - i stället för att jaga kärleken i hopp om vänskap.

Jag skulle rekommendera den åt andra !

Fördelar
Verkliga människor på lokal nivå, på din ort, som finns där för att dom vill finna vänner, träningskompisar, ibland kärleken,,,,,,,,, och mycket mer.

MYCKET BRA MED AKTIVA MODERATORER OCH FUNKTIONER ATT ANMÄLA MISSTÄNKTA PROFILER.

Den är öppen för alla åldrar.

Den har förvisso gratis inträde, men alla servisar är ganska billiga att ansluta sig till, vilket är positivt - flera konkurrenter är mycket dyrare men inte bättre.

Man kan på ett lite bättre sätt skapa första kontakten - istället för att bara sända en blink eller så, medsänds ett litet medelande som blir personligare.

Man har ganska många möjligheter att påverka tonen på sin profil, även om basfunktionerna är samma som på de flästa bättre och etablerade sajterna.

Nackdelar
Det förekommer scammers - jag mötte 2 från Ghana och 1 från Ryssland ( rätt åt mig tycker nog flera - men det är inte kul med alla dessa som infiltererar dejtingsidorna och förstör nöjet och drömmarna för alla människor i gemen, det är svårt nog i alla fall - eller hur ).

Folk blir väldigt kräsna på internet dejting - känns som allt mindre chans att möta någon ju längra man försöker dejta - större chans med det till fälliga mötet.

Efter 4 års försök, har jag faktiskt gett upp !

Män ch kvinnor har respektive prefferenser - och omedvetet och medvetet styrs dom mot allt högre kravbilder - som slutligen inte motsvarar krav som mer än ytterst få kan uppfylla och väldigt få av dessa faktiskt kan förväntas ha intresse av att möta just dig, ju närmare eliten du döker dig - ju mer minskas chansen att en partner kan finnas för just dig.

MÄN skall numer vara :
Macho, sexiga, vältränade, i rätt ålder, utan barn, ej skilda, med bra betalt jobb, gärna mins medelklass, ha humor, bra intellekt, högre utbildning, leva i storstad.

KVINNOR skall numer vara:
Feminina, vältränade, sexiga, i rätt ålder, kan ha barn - dock helst inte, ha bättre betalt jobb ( dock inget krav ), får gärna ha högre utbildning, ha humor, bra intellekt, gärna leva i storstad.

replies: