Badoo - 14 Recensioner

Badoo Logo

35.7% rekommendera, 14 Recensioner

  1. Badoo
  2. Badoo Recensioner
  3. Skriv också en recension om Badoo

Badoo

Badoo är redan världens största och snabbast växande sociala nätverk för att möta nya personer. Vi har miljontals användare och hundratusentals blir medlemmar varje dag.

Badoo fortsätter ständigt att utveckla nya funktioner för att hålla våra medlemmar engagerade och lojala.

Badoo Details

Hits: 3003

URL: http://www.badoo.com/

Kategorier: Gratis Dejting

Recensioner: 14


Badoo recensioner (14):

Badoo - herr

0

Recension:
badoo är en sajt för tjejer som vill visa nakenbilder å få pengar på lögner å är man inte med på detta blir man anmäld å avstängd å ingen chans å åter vända å skriver man till england så är dom lika dana där så tjejerna är falska å ljuger mycket kan skriva med dig å lova massa sedan svara dom ej mer

Fördelar:
inga möjligt billigare

Nackdelar:
för falsk

pelle rekommenderar INTE Badoo till vänner

Badoo - söker du en flört och ett engångsl

0

Recension:
Hejsan Ebba här! Skulle du vara intresserad av ett diskret möte? Kontakt mig på min profil LittleGirlEbba.goshrink.com

Ebba rekommenderar INTE Badoo till vänner

Badoo - Kille

1

Recension:
Riktigt dåligt. Allt handlar om yta. I stort sett alla tjejer hade satt någon form av hinder för mig att skriva till dem inom en vecka, och jag ser bara normal ut. De två jag kom att skriva med svarade bara på frågor jag ställde, helt utan att ens försöka hålla liv i någon form av samtal.
Det var till och med svårt att radera profilen, jag fick försöka några gånger innan jag hade lyckats klicka på rätt länk i alla leden. Där var en betydligt större länk med texten ge Badoo en chans till...

Allmänt intryck är att sidan är en avart av Instagram eller Facebook.

Fördelar:
Överskådligt. Stort plus att man kan se när tjejen skriver till en i mejlfönstret.

Nackdelar:
Tjejerna är helt enkelt för svåra att ha att göra med. Frågan är om de ens är med för att träffa någon eller om det inte mer handlar om att få beröm för de otroliga mängder foton de har av sig på sidan.

Peter rekommenderar INTE Badoo till vänner

Badoo

0

Recension:

Micke rekommenderar INTE Badoo till vänner

Badoo - Inget att rekommendera

0

Recension:
Oj oj så många falska profiler. Jag har chattat med många kvinnor, tyvärr är 1 av 10 män med falska profiler. Gemensamt för dom är att dom aldrig vill tala i mobiltelefon före en dejt - för då får man ju höra att det är en man

Helt plötsligt går det inte att ladda upp bilder längre på badoo. Dom vänds upp och ner och det finns ingen funktion att göra det rätt. Har kontaktat supporten mer än 3 gånger, men dom kan inte hjälpa mej. Så bilder kan man inte ladda upp numera på badoo - tänk på det innan ni blir medlemmar.

Jag har dejtat många kvinnor från badoo. Dock är det gemensamma att det aldrig blir någon relation, vare sej en vänskapsrelation eller kärleksrelation. Det är alltid vid tredje dejten som man vet om det blir en fortsättning eller avslutning - och det har aldrig gått längre än en tredje dejt. Faktiskt träffar jag många fler kvinnor att både tala med och skapa relationer med utanför ICA och på stan.

Fördelar:
Har inte upptäckt några fördelar.

Nackdelar:
Oj oj säger jag bara.

Micke rekommenderar INTE Badoo till vänner

Badoo - Konstig grej

3

Recension:
Har hållit på ett tag nu och väldigt få tjejer får igång mig där.

Hur svårt är det att verka intressant?
Det är ju skitlätt, men att få till intressanta diskussioner verkar vara omöjligt!
Jag går fan inte igång på brudar som är zombier. Hur desperat är man som man när man vill ha nåt som inte ens kan inverka i ett normalt samtal? Humor borde ju vara en nyckel till framgång!?
Men humor besitter få. Tyvärr är det just få som begriper hur man drar på smilet. Jag har stött på brudar närmare 40 som fortfarande verkar vara kvar i 5:e klass på mellanstadiet... Vill man verkligen vara med dig?!
Få tjejer med intellekt... Mest tröjor och dekaler som sigge sa i filmen Göta kanal...

Fördelar:

Nackdelar:
Ännumer.
Tex fjantiga hetast, kräsen medaljer etc... 5:e klass mentalitet...

Trickthepr rekommenderar INTE Badoo till vänner

Badoo - För många zombieprofiler

0

Recension:
På många sätt en trevlig sida, både via dator och mobilapp. Bra prisnivå med vissa funktioner som är gratis, och där man till en billig peng kan köpa till funktioner. Många profiler i Sverige, men tyvärr alldeles för många zombieprofiler. Dessutom är kvinnorna fullständigt inaktiva, vilket kanske helt enkelt beror på att det är zombieprofiler, vem vet. Oseriösa profiler tas bort mycket snabbt, oftast inom ett dygn.

De har mobilapp för bl.a. iPhone, vilket gör betalningen seriös. Betalar man medlemskap via iPhone så gäller Apples avtalsvillkor, vilket innebär 1 månads prenumeration, automatiskt förnyelse som kan avbrytas upp till någon dag innan den skall förnyas. Prenumerationen avbryts via iTunes så det är Apple som sköter det hela, vilket innebär att man slipper ha kontakt med datingföretagens kundtjänst. Överhuvudtaget är det ett trygghetsbevis när en datingsida har en mobilapp för Apple, eftersom Apple inte accepterar oseriösa företag eller andra avtalsvillkor än sina egna.

Fördelar:
- enkel att använda,
- billig med olika prisnivåer från gratis och uppåt,
- många funktioner,
- många medlemmar
- tar snabbt bort oseriösa profiler

Nackdelar:
- för många zombieprofiler,
- det går inte att se när någon senast var inloggad,
- inaktiva kvinnor

Jonas Möll rekommenderar Badoo till vänner

Badoo - Säljare

0

Recension:
Jag har nu använt Badoo under ca en månad. Jag finner sidan vara en extremt bra dejtingsajt. Men läser man flera av föregående recensioner där killar tycker det är svårt att få svar, kan jag bara säga att allt handlar om hur man för sig. Själv har jag haft väldigt stor framgång på Badoo, trots att jag Vkommer från en ytterst liten ort i södra Sverige. Mitt sökområde är ca 10mil. Vad gäller mitt utseende kan jag väl kalla mig för normal. Som sagt, en vettig och normal inledning ger alltid ett första intryck och en töntig one-liner som direkt refererar till en kvinnas "hylla" och dorekt anspelar på sex ellee en ren sexkontakt ses inte med blida ögon. Mystik, subtilt och i bra takt är mitt tips. Funkar garanterat...

Sedan om man är lite clever så är det ganska enkelt att sålla bort fejkprofilerna och det oseriösa. Har stött på både det ena och det andra! Tålamod och lyhördhet.

Funktionsmässigt älskar jag badoo. Däremot stör jag mig på att nan måste betala för att öppna fler chattar ibland eller vänta x antal timmar. Även om det jämfört med andra sajter är både billigare och ett bättre upplägg.

Fördelar:
Billigt
Bra funktioner
Med rätt språk, en guldgruva
Encounters är kul, funkar för mig
Många seriösa
Funkar för att finna både seriösa förhållande, bara en dejt eller rena one-nights.

Nackdelar:
Många fejkprofiler
Lite irriterande med antal chattar per dag
Många oseriösa

Tobbe rekommenderar Badoo till vänner

Badoo - En av de bästa jag besökt.

0

Recension:
Jag antar att jag skulle kvalificera som en av dom "oseriösa" eller malplacerade - i dessa sammanhang - men strunt det samma.

Samlat omdöme av mig är att Badoo är en av dom mest seriösa dejtingsajterna som finns, jag blev kontrollerad av några moderatorer, vilket var helt ok för mig - jag sökte någon att älska och tycka om liksom andra, pga missförhållanden i en relation jag inte lämnat, vilket samtidigt gjorde mig oönskad på sajten och diskvalificerade mig för dejting, men mitt hjärta bara längtade.

Deras moderatorer och kontrollsystem är bra och seriösa.
Till skillnad från många andra internationella dejtingsajter - finns många lokala människor att möta och träffa, som vänner ochså.
På Badoo har jag faktiskt sett och kunnat försöka möta människor på den lilla ort där jag bor - även om alla avböjt vänligen !
Så, här finns faktiskt verkliga människor i alla åldrar från orten man bor - bla pga av att det även är en vän sökar plats, och inte en ren dejting sajt, vilket många borde ta till sig och utveckla från.

Singlar har chansen att genom nya vänskaper finna kärleken som kan mogna från vänskap till kärlek - i stället för att jaga kärleken i hopp om vänskap.

Jag skulle rekommendera den åt andra !

Fördelar:
Verkliga människor på lokal nivå, på din ort, som finns där för att dom vill finna vänner, träningskompisar, ibland kärleken,,,,,,,,, och mycket mer.

MYCKET BRA MED AKTIVA MODERATORER OCH FUNKTIONER ATT ANMÄLA MISSTÄNKTA PROFILER.

Den är öppen för alla åldrar.

Den har förvisso gratis inträde, men alla servisar är ganska billiga att ansluta sig till, vilket är positivt - flera konkurrenter är mycket dyrare men inte bättre.

Man kan på ett lite bättre sätt skapa första kontakten - istället för att bara sända en blink eller så, medsänds ett litet medelande som blir personligare.

Man har ganska många möjligheter att påverka tonen på sin profil, även om basfunktionerna är samma som på de flästa bättre och etablerade sajterna.

Nackdelar:
Det förekommer scammers - jag mötte 2 från Ghana och 1 från Ryssland ( rätt åt mig tycker nog flera - men det är inte kul med alla dessa som infiltererar dejtingsidorna och förstör nöjet och drömmarna för alla människor i gemen, det är svårt nog i alla fall - eller hur ).

Folk blir väldigt kräsna på internet dejting - känns som allt mindre chans att möta någon ju längra man försöker dejta - större chans med det till fälliga mötet.

Efter 4 års försök, har jag faktiskt gett upp !

Män ch kvinnor har respektive prefferenser - och omedvetet och medvetet styrs dom mot allt högre kravbilder - som slutligen inte motsvarar krav som mer än ytterst få kan uppfylla och väldigt få av dessa faktiskt kan förväntas ha intresse av att möta just dig, ju närmare eliten du döker dig - ju mer minskas chansen att en partner kan finnas för just dig.

MÄN skall numer vara :
Macho, sexiga, vältränade, i rätt ålder, utan barn, ej skilda, med bra betalt jobb, gärna mins medelklass, ha humor, bra intellekt, högre utbildning, leva i storstad.

KVINNOR skall numer vara:
Feminina, vältränade, sexiga, i rätt ålder, kan ha barn - dock helst inte, ha bättre betalt jobb ( dock inget krav ), får gärna ha högre utbildning, ha humor, bra intellekt, gärna leva i storstad.

Joakim rekommenderar Badoo till vänner

Badoo - kanske funkar

0

Recension:
Är inte medlem, man när jag kollat upp sidan hittade jag faktist riktiga personer från min hemort. Det är ju en fördel om det är verkliga personer och inte bara datorgenererade profiler för att locka in folk. Inte säger den att den har fem gånger mer medlemar från hemorten än det finns innevånare där.

Skriv också en recension om Badoo

  • din e-mailadress är inte synlig för andra besökare


Ja, jag skulle rekommendera Badoo till mina vänner
Nej, jag skulle inte rekommendera Badoo till mina vänner
Inte aktuellt/Ingen åsikt


Skicka mig ett e-mail när någon skriver en ny recension om denna hemsida

Skicka mig ett e-mail när någon reagerar på min recension

Besök Badoo


Hem » Gratis Dejting » Badoo