Recensioner från den här användaren

Free to Pay

Recensera om SnuskFlirt

SnuskFlirt verkar vara ännu en sida där du behöver betala för att få ut något av sidan, många ofärdiga profiler och kvinnorna känns oseriösa.

Fördelar
Kanske bra om du är över 40.
Gratis REGISTRERING

Nackdelar
Kostar att få användning av sidan.

Det här är varför vi inte kan ha fina saker

Recensera om Badoo

Badoo är en av de bättre gratis dejting sidorna, men allt fler tjejer under 18, kvinnor ifrån utlandet, och personer som bara skaffar en profil för att kompisen intalade de till det drar ner sidan väldigt snabbt.

Likt flera av rescensionerna känner jag att du ska ha en demons tur för att få ut något utav sidan, att betala för tjänsterna är för den som är lite latare och inte vill bläddra igenom sökresultat för att se hela profilen för någon man stöter på i Encounter.

De har en random chatt-funktion där du paras ihop med någon annan som vill chatta i ett par minuter utan att ni kan se vem den andre är, och vill båda fortsätta prata efteråt så kan ni nå profiler m.m. Men många perosner svarar inte när man skriver eller bara trycker bort en.

De har senast också skaffad en medalj-grej där du kan få märken av om du t.ex. har lyckats matcha med 10 personer på en vecka, men man ser mest de mest sexuellt intresserade kvinnorna ha dessa.

Kort och gott, Badoo är en sida som kunde ha varit skitbra, om det inte vore för alla dåliga personer på sidan, som är varför sidan dras ner.

Fördelar
Kan användas gratis till det mesta utan att ta bort viktiga funktioner.

Nackdelar
Personerna på sidan; spam-bottar, oseriösa personer, underåriga, untländska eller bimbos som är för fina för att svara. Allt förstör sidan.

: