Recensioner från den här användaren

Trovärdig svensk sajt

Recensera om Motesplatsen

Mötesplatsen har varit med sedan 2001, startades i Sverige och ger ett gediget och trovärdigt intryck. Företaget, som är svenskt, har 20 anställda och en väl fungerande kundtjänst. All information på sajten är tydlig och det syns att det är ett seriöst företag som driver Mötesplatsen. Ett extra plus får företaget för sitt sociala engagemang. Funktionaliteten är väl utvecklad. Blev enligt Internnet World utsedd till Sveriges bästa dejtingsajt 2010. En månads vip-medlemskap kostar i maj 2012 299 kr. Som på så många andra sajter sker det ingen kontroll mot folkbokföring eller annat vilket gör att det är svårt att få grepp om hur många verkliga medlemmar sajten har. \r\n

Fördelar
Svensk, tydlig information om medlemsvillkor och priser på webbplatsen

Synpunkt på parships matchning

Recensera om Parship

Jag fick höga matchningspoäng med en person på parship men sedan när vi träffades \\\"klickade\\\" det iallafall inte pga andra saker såsom att lyssnandet inte var på plats m.m. Därför undrar jag hur stor poäng det är med en matchning?

Fördelar
Vet inte

Nackdelar
Matchningen hjälper inte

Seriös - för sida för vänskap

Recensera om SolidLove

Hos SolidLove möter du många människor med kristna värderingar som inte bara söker en relation utan även nya vänner och bekantskaper. Ger ett seriöst och trovärdigt intryck med fullt tillfredsställande funktionalitet. Även upplagda profiler ser äkta ut. Sajten har medlemmar i hela Skandinavien. Som medlem kan du lägga upp egna aktiviteter som du bjuder in andra till, vilket ger ett extra plus. Är prisvärd.

Fördelar
Nischad, människor med kristna värderingar.

Mazily, rekommenderas!

Recensera om Mazily.com

Mazily är en fräsch och spännande nyhet som satsar på storstäderna Stockholm, Göteborg och Malmö och riktar sig till människor som är livsstilsmedvetna och intresserade av kultur i olika former. Medlemmar kan läggas till som favoriter och då kan man följa statusuppdateringar för att lära känna intressanta medlemmar bättre, likt Facebook och Twitter. Sajten använder facebookinloggning och importerar data från Facebook. Sajten ger ett trovärdigt intryck och drivs av ett seriöst ungt svenskt företag. Vi ser fram emot sajtens fortsatta utveckling!

Fördelar
Trovärdig, seriös, kul funktionalitet

Nackdelar
Under utveckling

Se upp för att din profil ligger kvar även om du har avslutat den

Recensera om Parship

Jag betalade under en tid för medlemskap i Parship. Jag avslutade detta enligt Parships anvisningar. När jag sedan, ett år senare, gick med igen, visade det sig att min "gratisprofil" aldrig hade avslutats utan låg kvar, med bild och meddelanden som var sända till den. Detta gjorde mig verkligen besviken och det går ju inte att undvika att ifrågasätta hur många sådana "gratisprofiler" som ligger där. Dessutom marknadsför sig Parship som en seriös dejtingsajt men detta leder till att jag ifrågasätter kvalitén starkt. Under den tid som min "gratisprofil" var aktiv utan min vetskap fick jag inga som helst mejl m.m. från Parship om att jag hade fått meddelande till denna. Det är svårt att rekommendera ej sajt som denna till sina vänner.

Fördelar
Bra funktionalitet. Kul inslag med matchmaking.

Nackdelar
Tveksam hantering av avslutade profiler. Luras Parship?

Förmögna med intresse för lyxkonsumtion

Recensera om CClub.se

Connoisseur Club är social klubb som riktar sig till förmögna människor, inte specifikt singlar, som är intresserade av lyxkonsumtion. Klubben drivs av Connoisseur International som även ger ut magasin Connoisseur. Syftet är att samla köpstarka människor för riktade marknadsföringsaktiviteter. Det finns ett register som innehåller medlemmarnas profiler. Även om Connoisseur Club inte särskilt vänder sig till ensamstående personer så finns det stora möjligheter till kontakt med andra medlemmar bland annat genom att delta i de events som klubben ordnar. Det går även att sända meddelande till andra via hemsidan och skriva i ett Forum. Klubben är ingen ny företeelse utan etablerad sedan länge. Medlemsskapet prövas. Det är svårt att vet hur många av de registrerade medlemmarna som fortfarande är aktiva.

Fördelar
Trevliga events. Bra tips för lyxkonsumenten.

Nackdelar
Antagligen en hel del "wannabees". Riktigt förmögna människor med hög integritet hittar man nog inte här.

replies: